Προς το περιεχόμενο

Κόστος ιστοσελίδας της βουλής

antonisid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στο εξωτερικό όμως δεν πήγαν στο Δ.Ν.Τ ;-)

Δεν έχει σημασία αν πήγαν στο ΔΝΤ ή σε άλλη συντομογραφία παγκόσμιας τράπεζας, όλα τα κράτη με δανεικά ζουν ;-) Καμία χώρα δεν γεννήθηκε με φρεσκοτυπωμένο χρήμα.

Η κατάντια δεν είναι το 1.000.000 ευρώ για σελίδα που δεν αξίζει ούτε 3.000 ευρώ. Η κατάντια είναι ότι πέρα από 10 αράδες σε τούτο το forum και σε μερικά άλλα, τίποτα άλλο δεν πρόκειται να γίνει...

Και για να μην ξεχνιόμαστε. Αυτοί που τα media με την προπαγάνδα τους τους έχουν χαρακτηρίσει γραφικούς και ακροδεξιούς, αυτοί έκαναν την επερώτηση και έφεραν το θέμα στη δημοσιότητα (ΛΑΟΣ).

Αγράμματε, κακομοίρη, ηλίθιε ελληνικέ λαέ, που επί 30 χρόνια ψηφίζεις να σε κυβερνάνε οι κλέφτες και τα λαμόγια. Εσύ φταις πρώτα και πάνω απ' όλα.

Με πιάνει πονοκέφαλος... Τι να κάνω? Πώς να αντιδράσω? Πού να βρω τα χρήματα να κάνω αγωγές εναντίον τους για κάθε απάτη που βλέπω? Πώς να βρω το χρόνο να ασχοληθώ όταν πρέπει να δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ για να επιβιώσω... Χρειάζομαι βοήθεια, ειλικρινά...

Σωστός σε όλα ;-)

Νομιζω αν ειχατε την ευκαιρια να βγαζατε εσεις αυτο το εκατομμυριο θα το κανατε, μην γελιομαστε λοιπον.

Εμένα πάντως δεν είναι η πρώτη μου σκέψη κάθε πρωί που ξυπνάω το πως θα κόψω συντάξεις και το πως θα σκοτώσω γεροντάκια κι αθώους πολίτες :-)

Δημοσ.
Νομιζω αν ειχατε την ευκαιρια να βγαζατε εσις αυτο το εκατομυριο θα το κανατε, μην γελιομαστε λιπον.

Εξαρτάται με ποιον τρόπο το βγάλεις αυτό το εκατομμύριο, αλλά επειδή εγώ ας πούμε πιστεύω ότι ένα μέρος του εκατομμυρίου έχει πάει σε πολιτικούς κλπ.. μάλλον όχι. Αν έκανες κάποια δουλειά και σου έλεγαν θα πάρεις ένα εκατομμύριο, why not και ποιος θα αρνιότανε.. αλλά νομίζω πως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει γίνει ακριβώς έτσι.

Δημοσ.
Νομιζω αν ειχατε την ευκαιρια να βγαζατε εσις αυτο το εκατομυριο θα το κανατε, μην γελιομαστε λιπον.

Αρα λοιπον δε πρεπει να κατακρινουμε τιποτα ε?

Προσωπικα δεν εχω κανει ονειρο ζωης ουτε να βγαλω χρημα-κλεψω απ το δημοσιο , ουτε να κουνησω καμμια σημαία για να γίνω αλλος ενας τεμπέλης δημοσιος υπάλληλος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...