Προς το περιεχόμενο

Toshiba ή Sony

Zizou13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μονάδα service της SONY είναι μακράν η καλύτερη της ευρώπης σε τεχνογνωσία. Μοναδικό μειονέκτημα οι υπερογκες χρεώσεις όταν το μηχάνημα είναι εκτός εγγύησης, αλλά αυτό ισχύει για το σύνολο των κατασκευαστών.

Δημοσ.

Και αν για παράδειγμα έχεις μία απλή βλάβη π.χ χρειάζεται αλλαγή το dvd drive τι κάνεις; Στο πέρνουν και περιμένεις μία εβδομάδα να το πάρεις; Αυτό δεν είναι υπερβολικό όταν η αλλαγή του drive είναι, πιστεύω, υπόθεση 5 λεπτών; Στο toshiba όταν έγινε κάτι τέτοιο τους το πήγαν το πρωί, το πήρα το μεσημέρι, δούλεψα κανονικά κάποιες μέρες, αφού κατά τα άλλα το μηχάνημα ήταν άψογο και όταν ήρθε το ανταλλακτικό με ενημέρωσαν, μου είπαν όποτε θέλω να περάσω να το φτιάξουν και όταν πήγα έγινε σχεδόν αμέσως η αντικατάσταση. Δεν στερήθηκα την χρήση του φορητού παρά για μισή μέρα. Αν όμως είχα sony δεν θα το είχα τουλάχιστον για μία εβδομάδα. Αυτό για μένα είναι σοβαρότατο μειονέκτημα.

Δημοσ.

οσο αναφορα τον επεξεργαστη... το sony exei ι5 ενω το toshiba εχει i3, δεν ειναι σοβαρο μειονεκτημα αυτο για την επιλογη του παιδιου απεναντι στο SONY.Δε ξερω και εγω.. απλα ρωταω ΚΑΙ για μενα γιατι παω σε λιγο καιρο για αγορα λαπτοπ, αλλα και για να βοηθησω το παλικαρι :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...