Προς το περιεχόμενο

Αγορά τροφοδοτικού..

Lancerakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να ζητήσω μια συγγνώμη για τα προηγούμενα posts μου. Μπέρδεψα τα Silverstone με τα Seasonic. Ακριβά μεν , πολύ καλά δε. Για τα Thermalteke έχω ακούσει από πολλούς ότι δεν είναι και πρώτη επιλογή.

φίλε HALF EVIL, και εγώ θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη άμα φάνηκα λίγο απότομος στις απαντήσεις μου. δεν είχα καμιά πρόθεση να προσβάλω εσένα η την πρόταση σου

και δεν τρέχει τίποτα, μπορείς να προτείνεις όπια μάρκα θέλεις... :-)

Δημοσ.
Μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός πως η PC Power & Cooling αγοράστηκε (συγχωνεύτηκε (?)) με την OCZ, και λογικά τα μοντέλα της θα βγαίνουν με brand OCZ στην αγορά, ελπίζω χωρίς έκπτωση στην ποιότητα που προσέφερε μέχρι τώρα η πρώτη.

PC Power & Cooling πλέον αγορά μόνο απ'ευθείας από αυτήν (υποθέτω), όσοι προλάβαμε μπορούμε να τα παντρευτούμε.

:-)

Να ρωτήσω εσένα που σίγουρα θα ξέρεις, επειδή έχω χάσει το κουτί του τροφοδοτικού και δεν έχω εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του Pc μου, έχει 2 6άπινα molex για τροφοδοσία κάρτας γραφικών , ή έχει μόνο 4πινα? (πρόκειται να τροφοδοτήσω μια GTX 470 που απαιτεί 2 6άπινα.

Δημοσ.
Να ρωτήσω εσένα που σίγουρα θα ξέρεις, επειδή έχω χάσει το κουτί του τροφοδοτικού και δεν έχω εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του Pc μου, έχει 2 6άπινα molex για τροφοδοσία κάρτας γραφικών , ή έχει μόνο 4πινα? (πρόκειται να τροφοδοτήσω μια GTX 470 που απαιτεί 2 6άπινα.

http://www.anandtech.com/show/2278/4

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ pano ..

Να'σαι καλά.Προσωπικά ένα από τα καλύτερα τροφοδοτικά που έχουν φτιαχτεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...