Προς το περιεχόμενο

Περίεργο έντομο

yayawoot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό με τις σφήκες το 'χω ξανακούσει. Γιατί έτσι ρε παιδιά, με τις σφήκες πιτσιρικάς είχα πόλεμο, με τσιμπούσανε διψήφιες φορές μέσα σε μια μέρα και δεν σκάμπαζα. Μια μάλιστα είχε μπλεχτεί στα μαλλιά και βαρούσε συνέχεια όπου έβρισκε μέχρι να την σκοτώσω (ως τότε προσπαθούσα να τη βγάλω). Αστείος πόνος.

Ο μπάμπουρας από την άλλη, βαγγελίστρα μου. Ο αράπης των εντόμων.

κριμα..:-( σε μια τετοια φαση θα ηθελα να ημουν μπροστα.

για να σε προστατευσω θα τραβαγα το μαλλι,θα χτυπαγα το κεφαλι σου σε καθε γωνια του τοιχου και μετα πεσιμο στο πατωμα και πατημα του μαλλιου φωναζωντας" ψωφα μωρη!ψωφα!"αχχχχ..

και παει η σφηκααα.δεν θα σε ξαναενοχλουσε:-)

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

H πιο αποτελεσματική λύση είναι, μόλις ακούσεις τους κινητήρες του μπάμπουρα που θα είναι κοντά σου.... Σκύβεις, ξεκινάς τρέξιμο και με τα χέρια σου να πηγαίνουν πέρα δώθε πάνω απο το κεφάλι μέχρι να σιγουρευτείς οτι πέρασε.....

Δημοσ.
Παίζει ρόλο ο οργανισμός βασικά. Ξέρω τύπους που αν τους τσιμπήσει μέλισσα πρήζονται πάρα πολύ ή πρέπει να κάνουν κορτιζόνη κλπ. Εμένα ο,τι και να με τσιμπήσει απ' αυτά, δε νιώθω.

Δυστυχως αυτες οι αλλεργικες αντιδρασεις ειναι πολυ περιεργες.. Μπορει να μην παθαινεις τιποτα απο μελισσες και ξαφνικα να παθεις ζημια απο μια σφηκα ή ενα τελειως διαφορετικο εντομο. Οπως μπορει αφου περασουν μερικα χρονια ξαφνικα να γινεις αλλεργικος σε τσιμπημα εντομου που παλια δεν ησουν...

Γενικα καλο ειναι αν εχετε την ευκαιρια να πατε σε αλλεργιολογο για μια εξεταση. Αυτοι εχουν πολλα δειγματα των κυριοτερων δηλητηριων και κανουν ενα τεστ οποτε μπορεις να μαθεις αμεσα αν εχεις και πού αλλεργίες..

Δημοσ.

Υπάρχει και η τεχνική να το λιώνεις με την παλάμη σου στον αέρα. Σκιάζομαι να το επιχειρήσω βέβαια, αλλά να δεις τον παππούλη μου με τα κατακαμμένα χέρια σαν τσιμέντο να συνθλίβει ενα τέτοιο γαιδούρι στον αέρα να σου φύγει η μαγκιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...