Tilemaxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Το συγκεκριμένο έντομο (σέρσελας στην τοπική διάλεκτο) είναι αρκετά επιθετικό και μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο τσίμπημα (κόβει κομμάτι). Ειδικά στην επαρχία το τρώμε στη μάπα ανα ντουζίνες. Όπου το δείτε, καλύτερα να το φάτε πρώτοι προτού σας φάει αυτό
yayawoot Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Και γω ο μακακας το τραβαγα φωτογραφιες! Sent from my iPhone using Insomnia.app
kazak-hool Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 πράγματι mindtrapper... εισαι θεος :lol::cry::lol:
paylidis Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 υπάρχει και η φοβερή εναλακτική με axe και αναπτήρα... Ξεχνάω τον όρκο που έδωσα στο πτυχίο μου και σου λέω, σκοτωσε το το μαμίδι! 'Οντως κάνει άσχημο τσίμπημα, έχω δεί, ευτυχώς δεν έχω νιώσει...
Tenshi Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Είχα δεί ένα τέτοιο πράγμα να κάθεται σε πλάτη φαντάρου, όταν ήμουνα στην Σάμο. Κορυφαία ατάκα της ημέρας: "Μλκ τέθωρα,φοβήθηκα οτι θα σε σήκωνε μαζί με τις ερπύστριες" Στο χωριό μου πάντως παίζουν κάτι πιο μικρά (τζώρτζινες)
yayawoot Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Χαχα ευτυχως δε ξαναεμφανιστηκε.. Πραγματικα σκευτομαι ποσο χαζος ειμαι που παραλιγο να το παρω αγκαλια για να το φωτογραφισω.. Υ.Γ: Ρε τυπαρα thresh που τις βρισκεις αυτες τις UBER εικονες;; Sent from my iPhone using Insomnia.app
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 γνωστές ατάκες/keywords και αναζήτηση ως εικόνες στο google
kostas.b Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Η μοναδικη περιπτωση να σε τσιμπησει ο συγκεκριμενος βομβινος ειναι να εχεις αλοιφτει ολοκληρος με μελι και παλι στο μελι θα παει κι οχι στο κρεας. Παντως θελει λιγο προσοχη γιατι εχει και αυτος κεντρι σαν τις μελλισες δεν ειναι ομως επιθετικος οπως οι σφηγκες. Πιο πανω ενας φιλος ειπε οτι λεγεται και μπαμπουρας και ειναι κι αυτη η ονομασια σωστη.
Krokodilos Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Παντως θελει λιγο προσοχη γιατι εχει και αυτος κεντρι σαν τις μελλισες δεν ειναι ομως επιθετικος οπως οι σφηγκες. Ειναι οι σφηκες επιθετικες? Πιο πανω ενας φιλος ειπε οτι λεγεται και μπαμπουρας και ειναι κι αυτη η ονομασια σωστη. Εγω νομιζα οτι η ονομασια μπαμπουρας για συγκεκριμενο ειδος εντομου ειναι απλως μια βλακεια που λενε πολλοι και η πραγματικοτητα ειναι οτι μπαμπουρες λεγονται ολα τα εντομα που κανουν θορυβο με τα φτερα τους καθως πετανε. Ειμαι λαθος? Χμ... τα εχω (ξε)χασει μου φαινεται.
yayawoot Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Οο σωστός ο Κώστας.. Το συγκεκριμένο είδος λεγονται bumblebees αν κατάλαβα καλά ή bombus.. Κώστα έχεις καμία ιδέα γιατί έβγαζε καπνό όταν ρούφαγε το νέκταρ; Sent from my iPhone using Insomnia.app
liopyr Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Μ'αρέσει που στο χωριό του καθενός έχουν διαφορετική ονομασία αυτά τα μεταλλαγμένα όντα.
Krokodilos Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Κώστα έχεις καμία ιδέα γιατί έβγαζε καπνό όταν ρούφαγε το νέκταρ; Ηταν τα προιοντα της καυσης του νεκταρ κατι σαν το αυτοκινητο που βγαζει. Βρε ποιον καπνο? Γυρη που σκορπιζοταν ηταν απο τον ανεμο που εκαναν τα φτερα του.
yayawoot Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Σαδαδασδαδ ΟΚ :pp σωστό Sent from my iPhone using Insomnia.app
chill Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 LOST : Insect Edition Μήπως ο συγκεκριμένος μπάμπουρας ήταν ο John Lock των εντόμων και ετοιμαζόταν να "αλλάξει" σε καπνό ?
memtsas Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 καλα ε το thread τα σπαει ολα. εχω πεσει κατω απο τα γελια...... ουσιαστικα αυτο που εχει γινει ειναι οτι καποιος ειδε ενα βραδι ενα εντομο και το εβγαλε φωτογραφια και το ανεβασε στο insomnia,λεγοντας οτι βγαζει καπνους! μετα αρχισαν διαφοροι (με πολυ χιουμορ ειλικρινα) να λενε οτι μαμακια τους ερχεται στο κεφαλι. ο ενας το ελεγε "μπαφουρας"(!), 5-6 μας ειπαν πως τα λενε αυτα στο χωριο τους, μερικοι αλλοι επιασαν μια κουβεντα που ξεκινησε απο ζουζουνια και μυγες και κατεληξε σε ιπταμενες σερβιετες, καποιος αλλος μας εξηγησε πως περιφρουρει τον ιδιωτικο του χωρο και πλακωνεται στο ξυλο με καθε ειδους ζουζουνια που πετανε στο γραφειο του, 1-2 μας περιεγραψαν τις εμπειριες τους απο εντομα που μπηκαν στο αυτι τους και τρεχανε στο νοσοκομειο (για το κερι θα μπηκαν, πλυθειτε λιγο βρε αθλιοι(!)), καποιος μας ειπε μια ιστορια του απο το στρατο και κατι φιλους καραβαναδες, ενας αλλος θυμηθηκε τα παιδικα του χρονια και τις εξερευνησεις που εκανε στο μικρο σπιτι στο λιβαδι, ενω καποιο καιδι μας δειχνει φωτος και προτεινει τροπους να εξοντωσουμε ενα ζουζουνι με φλογοβολοω(και πρακτικες οδηγιες, axe κλπ κλπ), και καποιος αλλος μας δινει link για ενα βιντεο στο οποιο καποιος αλλος περιεργος τραβαει βιντεο ενα φυτο που "φουμαρει" και καποιος τριτος τον βοηθα κρατωντας πισω στο πλανο ενα μαυρο τηγανι(!) για να κανει contrast και να φαινονται οι καπνοι....... πραγματικα respect............ μου φτιαξατε το βραδυ!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.