Προς το περιεχόμενο

Περίεργο έντομο

yayawoot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λοιπον...:P αυτο παιδια δεν ειναι μπαμπουρας..αυτο ειναι ο σατανας που κατεβηκε στην γη μεταμορφωμενος ή ειναι εξωγηινος..στη θεση σου θα μετακομιζα αμεσως...:lol::lol::lol:

ελα μωρε απλος μπαμπουρας ειναι..(υπαρχουν και οι πιο συνθετοι με 3 κεφαλια και ειναι 2 μετρα...αυτος ειναι απλος ομως..:lol:)

Δημοσ.

Ντάξει το θεωρώ απο τα χειρότερα πετούμενα μετά απο εκείνα τα κουνούπια (λιβελούλες νομίζω λέγονται) που έχουν 150 φτερά για να μπορέσουν να πετάξουν. Και τα δύο είναι στην κατηγορία που τα ακούς απο 20 μέτρα μακρυά και νομίζεις οτι είναι κανα ελικοφόρο απο τα παλιά της Ολυμπιακής! Με είχε τσιμπήσει παλιότερα ένα τέτοιο τέρας (μπάμπουρας) και είχε γίνει το δάχτυλό μου σαν μελιτζάνα.

Δημοσ.
jesus' date=' αυτά τα πράγματα θέλουν αντιαεροπορικά για να πέσουν...

[/quote']

Loool!!!

Τελικά καταλήξαμε ε;υπερμεγέθης μπάμπουρας είναι;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Ε ναι.

Όποιος πάει/πήγαινε σε χωριό κάθε καλοκαίρι που έχει χωράφια, ξέρει. Επίσης έχουν την απίστευτη ικανότητα να το βλέπεις από μακρυά, να προετοιμάζεσαι, και πάλι να κάνει ένα glide να χάνεται για ένα δευτερόλεπτο και να σου σκάει μέσα στη μάπα ή δίπλα στο αυτί και να σε κάνει να χορεύεις σαν ζουλού για κανένα πεντάλεπτο.

Επίσης όποιος είχε ποτέ έντομο (μικρό όχι τέρας σαν αυτό) να σφηνώνει στο αυτί του και να πρέπει να πάει νοσοκομείο για να το βγάλει ενώ φτερουγίζει δίπλα στο τύμπανο του (ω ναι, ήταν περίεργη ημέρα) έχει απενεχοποιήσει τη δολοφονία εντόμων και ξέρει ότι ο καλύτερος τρόπος για να πέσει αυτό το πράγμα είναι αυτοσχέδιο φλογοβόλο.

Δημοσ.
Ναι φυσικά, διότι δεν έχουν όλα τα άνθη γύρη, ε;

Τι να 'ναι ρε γμτ;

Μήπως μέσα στα λουλούδια ζούν τίποτα μικροσκοπικά ανθρωπάκια και σκάνε τίποτα μπάφους;

Θέλω πολύ να μάθω τι έψαχνες και έπεσες πάνω σε αυτό το video.

Δημοσ.

Όποιος πάει/πήγαινε σε χωριό κάθε καλοκαίρι που έχει χωράφια, ξέρει. Επίσης έχουν την απίστευτη ικανότητα να το βλέπεις από μακρυά, να προετοιμάζεσαι, και πάλι να κάνει ένα glide να χάνεται για ένα δευτερόλεπτο και να σου σκάει μέσα στη μάπα ή δίπλα στο αυτί και να σε κάνει να χορεύεις σαν ζουλού για κανένα πεντάλεπτο.

Επίσης όποιος είχε ποτέ έντομο (μικρό όχι τέρας σαν αυτό) να σφηνώνει στο αυτί του και να πρέπει να πάει νοσοκομείο για να το βγάλει ενώ φτερουγίζει δίπλα στο τύμπανο του (ω ναι, ήταν περίεργη ημέρα) έχει απενεχοποιήσει τη δολοφονία εντόμων και ξέρει ότι ο καλύτερος τρόπος για να πέσει αυτό το πράγμα είναι αυτοσχέδιο φλογοβόλο.

hand0002.gif

Ο καλυτερος τροπος ειναι να το αφησεις ησυχο και αυτο θα φυγει μονο του. Νεκταρ και γυρη τρωνε τα περισσοτερα και δεν ψαχνουν για ανθρωπινη σαρκα.

Ουτε εχουν καμια ορεξη να μας κανουν κακο και να μας τσιμπησουν εκτος και αν αρχισουμε να χορευουμε σαν ζουλου και τα τρομαξουμε.

---------- Προσθήκη στις 16:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:36 ----------

βάβουλας είναι,αμα σε δαγκωσει κοβει και κομματι.

Και ολο το χερι μην σου πω αν σε πετυχει σωστα.

wall23.gifwall23.gifwall23.gifwall23.gifwall23.gif

Δημοσ.
hand0002.gif

Ο καλυτερος τροπος ειναι να το αφησεις ησυχο και αυτο θα φυγει μονο του. Νεκταρ και γυρη τρωνε τα περισσοτερα και δεν ψαχνουν για ανθρωπινη σαρκα.

Ουτε εχουν καμια ορεξη να μας κανουν κακο και να μας τσιμπησουν εκτος και αν αρχισουμε να χορευουμε σαν ζουλου και τα τρομαξουμε.

---------- Προσθήκη στις 16:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:36 ----------

Και ολο το χερι μην σου πω αν σε πετυχει σωστα.

wall23.gifwall23.gifwall23.gifwall23.gifwall23.gif

Καθόμουν μια μέρα στο γραφείο και έσκασε ένα έντομο από το παράθυρο και μπήκε στο αυτί μου καρφί. Το είχα κανένα δίωρο να φτερουγίζει μέσα δίπλα στο τύμπανο και πήγα νοσοκομείο. Από εκείνη τη μέρα και μετά ότι πετάει, είναι μικρότερο από πουλί και μπαίνει στον ιδιωτικό μου χώρο είναι fair game.

Δημοσ.
Καθόμουν μια μέρα στο γραφείο και έσκασε ένα έντομο από το παράθυρο και μπήκε στο αυτί μου καρφί. Το είχα κανένα δίωρο να φτερουγίζει μέσα δίπλα στο τύμπανο και πήγα νοσοκομείο. Από εκείνη τη μέρα και μετά ότι πετάει, είναι μικρότερο από πουλί και μπαίνει στον ιδιωτικό μου χώρο είναι fair game.

:-(

Καθομουν μια μερα στο γραφειο και μπαινει ενας κοντος και ξανθος και μας ληστεψε. Μας πηρε τα παντα και μας εδειρε κιολας. Απο εκεινη τη μερα οποιος ειναι κοντος και ξανθος και μπαινει στον ιδιωτικο μου χωρο ειναι fair game.

Μηπως εισαι κοντος και ξανθος?:rolleyes:

Δημοσ.
:-(

Καθομουν μια μερα στο γραφειο και μπαινει ενας κοντος και ξανθος και μας ληστεψε. Μας πηρε τα παντα και μας εδειρε κιολας. Απο εκεινη τη μερα οποιος ειναι κοντος και ξανθος και μπαινει στον ιδιωτικο μου χωρο ειναι fair game.

Μηπως εισαι κοντος και ξανθος?:rolleyes:

Όχι.

Οποιοσδήποτε και αν μπει στον ιδιωτικό σου χώρο ακάλεστος είναι fair game. Δεν χρειάζεται να είναι κοντός και ξανθός. Στο λέω να προσέχεις. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...