Προς το περιεχόμενο

Περίεργο έντομο

yayawoot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα το μεσημέρι διάβαζα και ξαφνικά άκουσα στο μπαλκόνι έναν ήχο σαν κάποιος να ρουφάει κάτι..βγαίνω έξω και βλέπω αυτό το πράγμα:

dsc0024gp.jpg

dsc0022os.jpg

dsc0012o.jpg

Αυτό το πράγμα όση ώρα ρούφαγε το νέκταρ έκανε έναν τρελό θόρυβο και έβγαζε καπνούς(2η φώτο)

Δε ξέρω αν φένεται καλά στις φώτο αλλά φοβόμουν να πλησιάσω κιαλο...

WTF IS THIS?:shock::shock:

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό το πράγμα όση ώρα ρούφαγε το νέκταρ έκανε έναν τρελό θόρυβο και έβγαζε καπνούς(2η φώτο)

Που ειναι οι καπνοι στην 2η φωτο?:fear:

Δημοσ.

Χαχα γιατί να το βρέξω ρε σι..Ήταν πολύ πρωτότυπο το παρακολουθούσα για τουλάχιστον 10 λεπτά..

Αυτό το πράγμα έβγαζε καπνό κάθε φορά που ρούφαγε νέκταρ..Η μόνη εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως αυτοί οι καπνοί είναι το νερό που περιέχει το νέκταρ και το εξατμίζει για να κρατήσει μόνο τα θρεπτικά συστατικά..(νομίζω έχει σάκχαρα μέσα)

Στην 2η φώτο νομίζω φάινονται ξεκάθαρα οι καπνοί ..or not?

Δεν παίζει να είναι μπάμπουρας ρε φίλε..ήταν πιο μεγάλο και είχε μωβ φτερά και έκανε και θόρυβο..στην πλάτη του είχε και κίτρινο..

Δημοσ.

Ναι φυσικά, διότι δεν έχουν όλα τα άνθη γύρη, ε;

Τι να 'ναι ρε γμτ;

Μήπως μέσα στα λουλούδια ζούν τίποτα μικροσκοπικά ανθρωπάκια και σκάνε τίποτα μπάφους;

Δημοσ.

πω ρε μαγκα μου.μου θυμιζεις τον κολλητο μου οταν ημασταν πιτσιρικια.πηγαιναμε για εξερευνηση(sic)και οταν εβρισκε κανενα ζωυφιο με φωναζε να το δω(και να το πιασω φυσικα) φωνασκωντας ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ "Κοιτα!Ενα σπανιο ειδος εντομου..."

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...