yayawoot Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Σήμερα το μεσημέρι διάβαζα και ξαφνικά άκουσα στο μπαλκόνι έναν ήχο σαν κάποιος να ρουφάει κάτι..βγαίνω έξω και βλέπω αυτό το πράγμα: Αυτό το πράγμα όση ώρα ρούφαγε το νέκταρ έκανε έναν τρελό θόρυβο και έβγαζε καπνούς(2η φώτο) Δε ξέρω αν φένεται καλά στις φώτο αλλά φοβόμουν να πλησιάσω κιαλο... WTF IS THIS?:shock:
minarokeftes Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Στο χωριό μου τα λέμε μπάμπουρες ή σερσέγκια.
minarokeftes Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Γιατί είχε νερό η βενζίνα... Μάλλον τίναξε την γύρη απο κάποιο άνθος έτσι όπως πέταγε!
Krokodilos Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Αυτό το πράγμα όση ώρα ρούφαγε το νέκταρ έκανε έναν τρελό θόρυβο και έβγαζε καπνούς(2η φώτο) Που ειναι οι καπνοι στην 2η φωτο?
arishonda Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Οι καπνοί φαίνονται ξεκάθαρα... Δεν το έχω ξαναδει..!!!
freedubus Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Γιατί δεν έβγαλες τη μάνικα να το καταβρέξεις;
yayawoot Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Χαχα γιατί να το βρέξω ρε σι..Ήταν πολύ πρωτότυπο το παρακολουθούσα για τουλάχιστον 10 λεπτά.. Αυτό το πράγμα έβγαζε καπνό κάθε φορά που ρούφαγε νέκταρ..Η μόνη εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως αυτοί οι καπνοί είναι το νερό που περιέχει το νέκταρ και το εξατμίζει για να κρατήσει μόνο τα θρεπτικά συστατικά..(νομίζω έχει σάκχαρα μέσα) Στην 2η φώτο νομίζω φάινονται ξεκάθαρα οι καπνοί ..or not? Δεν παίζει να είναι μπάμπουρας ρε φίλε..ήταν πιο μεγάλο και είχε μωβ φτερά και έκανε και θόρυβο..στην πλάτη του είχε και κίτρινο..
freedubus Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Η εξήγηση του μιναροκεφτέ δε σου φαίνεται πιο λογική; Ρε συ; χαχατούφα;
yayawoot Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Η εξήγηση για την γύρη λες? Ναι πολύ πιθανόν αλλά ρε συ σε κάθε άνθος που πήγαινε το ίδιο έκανε..
freedubus Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Ναι φυσικά, διότι δεν έχουν όλα τα άνθη γύρη, ε; Τι να 'ναι ρε γμτ; Μήπως μέσα στα λουλούδια ζούν τίποτα μικροσκοπικά ανθρωπάκια και σκάνε τίποτα μπάφους;
linkin Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Κλασική περίπτωση μπάμπουρα. Μπαφουρα θα ελεγα.
chaplin1981 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 πω ρε μαγκα μου.μου θυμιζεις τον κολλητο μου οταν ημασταν πιτσιρικια.πηγαιναμε για εξερευνηση(sic)και οταν εβρισκε κανενα ζωυφιο με φωναζε να το δω(και να το πιασω φυσικα) φωνασκωντας ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ "Κοιτα!Ενα σπανιο ειδος εντομου..."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.