IMAndreas Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 έβγαλα όλες τις τηλεφωνικές συσκευές και δοκίμασα τα ρούτερ σε 2 διαφορετικές θύρες μέσα στο σπίτι.... σαν συμπέρασμα βγάζω πως τα έχει παίξει το σιεμενς...αύριο πάω για αγορά thomson 585
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 to cl110 εχει ημερομηνια ληξης να το πω ετσι απλα.σταθερο μεχρι να ερθει η ωρα του...ψηνεις κοντοσουβλι πανω.
IMAndreas Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 έχω το linksys wag200 πάνω στο σιεμενς και έβαλα μόνο του το linksys αλλά δεν λέει να συχνρονίσει ούτε για αστείο...
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 δοκιμασε το linksys με κανα firmware 1.01.09 η το unofficial 1.01.10 αλλα παλι χλωμο.δεν την παλευει με τοοσο attenuation.και το siemens δεν την παλευει με τετοια temps που σηκωνει
_Anonymous_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 φιλε? Αν σου χτυπαει το τηλεφωνο και πεφτει το νετ.......... εχεις βραχυκυκλωμα στη γραμμη σου. Λυσε το προβλημα πρωτα με το παροχο σου και οταν δε θα εχεις προβλημα, δοκιμασε το wag200 να δεις πως παιζει, διοτι ειναι κορυφη
IMAndreas Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 όχι φίλε μου το ρουτερ έφταιγε γτ έβγαλα όλες τις τηλεφωνικές συσκευές και πάλι το ίδιο έκανε....απλά στις 100 αποσυνδέσεις έτυχε η μια να είναι από εισερχόμενη κλήση και το έκανα θέμα λοιπόν πήρα το thomson....με το που έβαλα κωδικούς και γουζερ νειμ συχρόνισε σε δεύτερα...πολύ καλό μου φαίνετε..... αυτό το μενού βέβαια δεν υπάρχει...που μπορώ να βάλω κωδικό για να μην μπαίνουν όσοι το βλέπουν στο δύκτυο? έχω ψάξει μέσα στο μενού αλλά δεν βλέπω πουθενά wap, wep τπτ... ---------- Προσθήκη στις 14:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:59 ---------- Το βρήκα τελικά.... ερώτηση: αυτό για σταθερότητα πάνω σε περίεργη γραμμή τι λέει? http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/NETGEAR-WIRELESS-MODEM-ROUTER-ANNEX-A-N-DGN2000-100ISS.htm
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 μπορει να ειναι και προβλημα στην καλωδιωση του παντως
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 όχι φίλε μου το ρουτερ έφταιγε γτ έβγαλα όλες τις τηλεφωνικές συσκευές και πάλι το ίδιο έκανε....απλά στις 100 αποσυνδέσεις έτυχε η μια να είναι από εισερχόμενη κλήση και το έκανα θέμα λοιπόν πήρα το thomson....με το που έβαλα κωδικούς και γουζερ νειμ συχρόνισε σε δεύτερα...πολύ καλό μου φαίνετε..... αυτό το μενού βέβαια δεν υπάρχει...που μπορώ να βάλω κωδικό για να μην μπαίνουν όσοι το βλέπουν στο δύκτυο? έχω ψάξει μέσα στο μενού αλλά δεν βλέπω πουθενά wap, wep τπτ... ---------- Προσθήκη στις 14:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:59 ---------- Το βρήκα τελικά.... ερώτηση: αυτό για σταθερότητα πάνω σε περίεργη γραμμή τι λέει? http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/NETGEAR-WIRELESS-MODEM-ROUTER-ANNEX-A-N-DGN2000-100ISS.htm για τα netgear βγαινουν αρκετα firmware και διορθωνουν αρκετα αλλα σαν το thomson δεν υπαρχει κατι τοσο σταθερο .εχει βεβεα και αυτο αρκετα bug αλλα ειναι σταθερο για αποσυνδεσεις.το wireless κλειδωνει απο 192.168.1.254 μετα home network μετα wlan:thomson.... μετα πανω δεξια configure μετα βαζουμε use wpa-encyption καπως εετσι μετα διαλεγουμε wpa+wpa2και απο κατo pass και apply
IMAndreas Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 εδώ και μέρες έχω βάλει το thomson αλλά κάθε μέρα μια φορά την μέρα μου βγάζει στη σύνδεση αυτό και στην αρχή δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο ιτνερνετ (με πετάει δλδ) και μπαίνω στη σελίδα του ρουτερ και το βλέπω μια χαρά ονλινε...μετά από 30" δεν μπορώ να μπω σε μερικές σελίδες και στο 1' έχω και πάλι κανονικά ίντερνετ. Συνήθως το κάνει βραδυνές ώρες... ---------- Προσθήκη στις 14:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:34 ---------- Τώρα συγκεκριμένα μου έχει πάλι το ίδιο εικονάκι αλλά έχω κανονικά ίντερνετ
poulinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 αν το ρουτερ δεν εχει χασει το ιντερνετ το βλεπεις απο το λαμπακι η απο το counter τοτε κατι με το ασυρματο.οποτε τα κλασσικα.αλλο κλειδωμα αλλαγη καναλιου αλλους drivers για την ασυρματη καρτα,αλλο firmware στο ρουτερ.ενα ενα ξεκινωντας απο τα ευκολα.
IMAndreas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το ρουτερ...... Βάζω 64μπιτο κλείδωμα ΓΕΠ και μου βγάζει πάντα μια επιλογή κωδικού (δλδ δεν έχει όπως το λινκσις που έγραφες μια λέξη και σου έβγαζε κωδικό) και είναι η ίδιος με αυτόν που είχε στην αρχή και: 1) φοβάμαι μήπως όλα τα θομσον έχουν ίδιο ΓΕΠ 2) πως το αλλάζω??
poulinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 δεν εχουν ολα το ιδιο wep.β.θα αλλαξεις το wep Και θα το κανεις wpa/wpa2 192.168.1.254 home network wlan:thomson το κανεις klik μετα πανω δεξια configure μετα use wpa psk encryption και μετα βαζεις απο κατω password και απο κατω wpa/wpa2 .μετα apply
IMAndreas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 εννούσα αν γίνεται να βάλω άλλο wep δεν ξέρω αλλά το wap δεν μου πολυαρέσει :P:P
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 και αλλο wep βαζεις.β.δεν ειναι wap ειναι wpa.β.βαλε wep αν το σπασει κανεις μετα μην πεις γιατι... απο τα χειροτερα κλειδωματα μετα το mac address.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.