Προς το περιεχόμενο

σταθερό wifi ή μη router

IMAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έβγαλα όλες τις τηλεφωνικές συσκευές και δοκίμασα τα ρούτερ σε 2 διαφορετικές θύρες μέσα στο σπίτι....

σαν συμπέρασμα βγάζω πως τα έχει παίξει το σιεμενς...αύριο πάω για αγορά thomson 585

Δημοσ.

to cl110 εχει ημερομηνια ληξης να το πω ετσι απλα.σταθερο μεχρι να ερθει η ωρα του...ψηνεις κοντοσουβλι πανω.

Δημοσ.

έχω το linksys wag200 πάνω στο σιεμενς και έβαλα μόνο του το linksys αλλά δεν λέει να συχνρονίσει ούτε για αστείο...

Δημοσ.

δοκιμασε το linksys με κανα firmware 1.01.09 η το unofficial 1.01.10 αλλα παλι χλωμο.δεν την παλευει με τοοσο attenuation.και το siemens δεν την παλευει με τετοια temps που σηκωνει

Δημοσ.

φιλε? Αν σου χτυπαει το τηλεφωνο και πεφτει το νετ.......... εχεις βραχυκυκλωμα στη γραμμη σου. Λυσε το προβλημα πρωτα με το παροχο σου και οταν δε θα εχεις προβλημα, δοκιμασε το wag200 να δεις πως παιζει, διοτι ειναι κορυφη

Δημοσ.

όχι φίλε μου το ρουτερ έφταιγε γτ έβγαλα όλες τις τηλεφωνικές συσκευές και πάλι το ίδιο έκανε....απλά στις 100 αποσυνδέσεις έτυχε η μια να είναι από εισερχόμενη κλήση και το έκανα θέμα :P

λοιπόν πήρα το thomson....με το που έβαλα κωδικούς και γουζερ νειμ συχρόνισε σε δεύτερα...πολύ καλό μου φαίνετε.....

αυτό το μενού βέβαια δεν υπάρχει...που μπορώ να βάλω κωδικό για να μην μπαίνουν όσοι το βλέπουν στο δύκτυο? έχω ψάξει μέσα στο μενού αλλά δεν βλέπω πουθενά wap, wep τπτ...

---------- Προσθήκη στις 14:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:59 ----------

Το βρήκα τελικά....

ερώτηση:

αυτό για σταθερότητα πάνω σε περίεργη γραμμή τι λέει?

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/NETGEAR-WIRELESS-MODEM-ROUTER-ANNEX-A-N-DGN2000-100ISS.htm

Δημοσ.
όχι φίλε μου το ρουτερ έφταιγε γτ έβγαλα όλες τις τηλεφωνικές συσκευές και πάλι το ίδιο έκανε....απλά στις 100 αποσυνδέσεις έτυχε η μια να είναι από εισερχόμενη κλήση και το έκανα θέμα :P

λοιπόν πήρα το thomson....με το που έβαλα κωδικούς και γουζερ νειμ συχρόνισε σε δεύτερα...πολύ καλό μου φαίνετε.....

αυτό το μενού βέβαια δεν υπάρχει...που μπορώ να βάλω κωδικό για να μην μπαίνουν όσοι το βλέπουν στο δύκτυο? έχω ψάξει μέσα στο μενού αλλά δεν βλέπω πουθενά wap, wep τπτ...

---------- Προσθήκη στις 14:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:59 ----------

Το βρήκα τελικά....

ερώτηση:

αυτό για σταθερότητα πάνω σε περίεργη γραμμή τι λέει?

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/NETGEAR-WIRELESS-MODEM-ROUTER-ANNEX-A-N-DGN2000-100ISS.htm

για τα netgear βγαινουν αρκετα firmware και διορθωνουν αρκετα αλλα σαν το thomson δεν υπαρχει κατι τοσο σταθερο .εχει βεβεα και αυτο αρκετα bug αλλα ειναι σταθερο για αποσυνδεσεις.το

wireless κλειδωνει απο 192.168.1.254

μετα home network

μετα wlan:thomson....

μετα πανω δεξια configure

μετα βαζουμε use wpa-encyption καπως εετσι

μετα διαλεγουμε wpa+wpa2και απο κατo pass και apply

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εδώ και μέρες έχω βάλει το thomson αλλά κάθε μέρα μια φορά την μέρα μου βγάζει στη σύνδεση αυτό picture1a.gif

και στην αρχή δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο ιτνερνετ (με πετάει δλδ) και μπαίνω στη σελίδα του ρουτερ και το βλέπω μια χαρά ονλινε...μετά από 30" δεν μπορώ να μπω σε μερικές σελίδες και στο 1' έχω και πάλι κανονικά ίντερνετ. Συνήθως το κάνει βραδυνές ώρες...

---------- Προσθήκη στις 14:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:34 ----------

Τώρα συγκεκριμένα μου έχει πάλι το ίδιο εικονάκι αλλά έχω κανονικά ίντερνετ

Δημοσ.

αν το ρουτερ δεν εχει χασει το ιντερνετ το βλεπεις απο το λαμπακι η απο το counter τοτε κατι με το ασυρματο.οποτε τα κλασσικα.αλλο κλειδωμα αλλαγη καναλιου αλλους drivers για την ασυρματη καρτα,αλλο firmware στο ρουτερ.ενα ενα ξεκινωντας απο τα ευκολα.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το ρουτερ......

Βάζω 64μπιτο κλείδωμα ΓΕΠ και μου βγάζει πάντα μια επιλογή κωδικού (δλδ δεν έχει όπως το λινκσις που έγραφες μια λέξη και σου έβγαζε κωδικό) και είναι η ίδιος με αυτόν που είχε στην αρχή και:

1) φοβάμαι μήπως όλα τα θομσον έχουν ίδιο ΓΕΠ

2) πως το αλλάζω??

Δημοσ.

δεν εχουν ολα το ιδιο wep.β.θα αλλαξεις το wep Και θα το κανεις wpa/wpa2

192.168.1.254

home network

wlan:thomson το κανεις klik

μετα πανω δεξια configure

μετα use wpa psk encryption και μετα βαζεις απο κατω password και απο κατω wpa/wpa2 .μετα apply

Δημοσ.

και αλλο wep βαζεις.β.δεν ειναι wap ειναι wpa.β.βαλε wep αν το σπασει κανεις μετα μην πεις γιατι...

απο τα χειροτερα κλειδωματα μετα το mac address.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...