Προς το περιεχόμενο

σταθερό wifi ή μη router

IMAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω να αγοράσω ή να κάνω νέα σύνδεση σε κάποια εταιρία που δίνει ένα ρουτερ το οποίο να είναι σταθερό στην γραμμή μου.

Ενδεικτικά είχα το linksys wag200 το οποίο όλο έκανε διακοπές και το siemens cl110 το οποίο ήταν πολύ σταθερό όποτε έβαλα το ένα πάνω στο άλλο και ήμουν καλυμμένος...τώρα όμως το siemens σαν να είναι στα τελευταία του και πρέπει να πάρω άλλο..

τι λέτε?

Δημοσ.

an den παιζει σταθερα το Linksys ουτε με τα τελευταια firmware που μαλλον θα εχεις καμια γραμμη με καμια 40 attenuation τοτε για μενα πιο σταθερο απο το siemens με περισσοτερα πραγματα αλλα λιγο πιο δυσκολο μενου απο το linksys ειναι το thomson 585

Δημοσ.

α.ειναο πιο σταθερο απο siemens.

β.αν ειχες αποσυνδεσεις με το linksys Καλυτερα thomson τοτε..δες τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου

Δημοσ.

πως μπορώ να δω ποιά ρουτερ είναι σταθερά ή εχουν "αντοχή"....μήπως βρω κανένα καλύτερο από thomson ;

Δημοσ.

αυτο μονο αμα σου πουν ατομα που τα εχουν δοκιμασει,πολυ σταθερα ειναι νουμερο ενα thomson.νουμερο δυο καποια siemens.

Δημοσ.

Εκανα ρεσταρτ στο pc μου και δεν είχα τόσες αποσυνδέσεις όσο πριν.

Σε όλα τα τηλέφωνα έχω βαλει φιλτρα....όμως πριν χτύπησε και με πέταξε στιγμιαία....γιατί το έκανε αυτό;

Δημοσ.

όχι δεν έχω συνδέσει τπτ άλλο.....

---------- Προσθήκη στις 14:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:19 ----------

υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να δω αν βραχυκυκλώνει κάποια τηλεφωνική συσκευή τη γραμμή μου;

είχα πάρει παλιότερα σην forthnet και μου λέγανε βγάλε ένα τηλέφωνο βάλε άλλο...ούτε οι ίδιοι δν ξέρανε...

Δημοσ.

δεν ειναι προγραμμα ακριβως αυτο που λες και οχι δνε υπαρχει.απλα τρεχουν ενα test πανω στο dslam να το πω απλα και βλεπουν αν φενεται κατι παραξενο απο καμια συσκευη για αυτο σου λενε βαλε βγαλε.δοκιμασε χωρις συσκευες.γενικα οι σταθερες επιβαρυνουν το κυκλωμα επειδη δεν εχουν δικια τους τροφοδοσια οπως ενα ασυρματο τηλεφωνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...