HALF EVIL Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Γιατί ύστερα από κάποια ώρα αδράνειας στο φόρουμ αποσυνδέομαι και πρέπει να ξανασυνδεθώ ? Είναι αρκετά σπαστικό δεν νομίζετε ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Εγω δεν αντιμετωπιζω κανενα τετοιο προβλημα. Όποτε κι αν μπω, οση ωρα αδρανεια κι αν εχω, δεν χρειαζεται ποτε ξανα login.
HALF EVIL Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Εγω δεν αντιμετωπιζω κανενα τετοιο προβλημα. Όποτε κι αν μπω, οση ωρα αδρανεια κι αν εχω, δεν χρειαζεται ποτε ξανα login. Μήπως χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση ? ---------- Προσθήκη στις 21:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:16 ---------- Επίσης στα "Νέα μηνύματα" γιατί δεν βλέπω αυτά στα οποία έχω μόλις ποστάρει ? Συγγνώμη για τις αφελείς ερωτήσεις αλλά είμαι νέος στο forum.
parsifal Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Γιατί ύστερα από κάποια ώρα αδράνειας στο φόρουμ αποσυνδέομαι και πρέπει να ξανασυνδεθώ ? Είναι αρκετά σπαστικό δεν νομίζετε ? Εκεί που εισάγεις το username και το password, πρέπει να βάλεις «τικ» και στο κουτάκι "Remember Me". Το link «Νέα Μηνύματα» εμφανίζει τα νεότερα μηνύματα στο φόρουμ. Για την ακρίβεια, τα threads στα οποία έχουν γίνει τα νεότερα posts στο φόρουμ. Όμως αποκλείει αυτόματα αυτά για τα οποία είσαι ενήμερος (είναι μία τιμούλα που κρατιέται στη βάση per user νομίζω). Για thread στο οποίο μόλις πόσταρες, θεωρείσαι ενήμερος.
HALF EVIL Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Εκεί που εισάγεις το username και το password, πρέπει να βάλεις «τικ» και στο κουτάκι "Remember Me". Το link «Νέα Μηνύματα» δεν εμφανίζει τα δικά σου νέα μηνύματα, αλλά τα νεότερα μηνύματα που έχουν δημοσιευτεί στο φόρουμ. Για την ακρίβεια, ούτε καν αυτό: Εμφανίζει τα threads στα οποία έχουν γίνει τα νεότερα posts στο φόρουμ. Γιατί όχι και τα νεώτερα δικά μου ? Τότε θα πρέπει να θυμάμαι σε ποιά Threads έχω ποστάρει για να τα παρακολουθώ. Αρκετά δύσκολο δεν είναι ?
parsifal Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Αν ενεργοποιήσεις στο προφίλ σου αυτόματη παρακολούθηση των threads στα οποία έχεις ποστάρει, δεν είναι καθόλου δύσκολο. Όχι μόνο θα εμφανίζονται σε λίστα στο κέντρο της οθόνης του Πίνακα Ελέγχου σου, αλλά έχεις τη δυνατότητα να ορίσεις και αυτόματη ενημέρωσή σου στο e-mail που έχεις δηλώσει όταν κάποιο μέλος έχει ποστάρει σε θέμα που «παρακολουθείς». Ακόμη και το τελευταίο να μην ίσχυε, θα μπορούσες απλά να χρησιμοποιήσεις την λειτουργικότητα του forum για εντοπισμό των μηνυμάτων σου ή των θεμάτων που έχεις ξεκινήσει. Μη με ρωτήσεις πώς γίνεται, δες το FAQ της παρούσας ενότητας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.