Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr: δεν θέλω αντικατάσταση, θέλω τα λεφτά μου πίσω

newtech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το κολπο με την υγρασια γινεται πολυ της μοδας σε πολους τομεις και δεν μου αρεσει καθολου.. Για την ιστορια εχω και εγω τρεχαματα με την Alpha copy για nokia κινητο μηνα και "προβλημα με υγρασια"..

Μαυρο λοιπον οριστικα στο eshop.

Υγ. Υποτιθεται πως το eshop ηχογραφει ολες τις συνομιλιες του.. Ισως θα μπορουσες να κινηθεις εναντιων τους για παραπλανηση κτλ. Μιλα σε καποιον δικηγορο καλυτερα.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το μεγάλο καλό με το e-shop είναι οτι έχει (συνήθως) καλύτερες τιμές από πολλά e-shop ,και η παραγγελία έρχεται άμεσα σε 1 μέρα.

Το μεγάλο κακό είναι οτι εαν για οποιονδήποτε λόγο είτε δεν σου δουλεύει η συσκευή είτε δεν σου άρεσε και θες αντικατάσταση,τότε αρχίζουν οι λιγούρες.Κοινώς την έκατσες.Αν δουλεύει τότε όλα καλά.Αν όχι τότε αρχίζει η Οδύσσεια....

Δημοσ.

Εννοείτε, ότι μέσα σε 14 μέρες παίρνεις τα λεφτά σου πίσω χωρίς κανένα έλεγχο. Αυτό γίνεται σε όλα τα ευρωπαϊκά καταστήματα, όχι μονο e-shops.Τα υπόλοιπα που ακούστηκαν για έλεγχο και καλά, είναι κολπάκια...για να κερδίσουν χρόνο.

Δημοσ.

Χωρίς έλεγχο δεν νομίζω! Δηλαδή αν τους πας πίσω καμιά σπασμένη οθόνη θα σου δώσουν τα χρήματά σου άμεσα;

Δημοσ.

εντάξει το "μαμισες" :)))

δεν μιλάμε για κατεστραμμένο προϊόν...ανοίγουν τι συσκευασία, κοιτάνε τα περιεχόμενα και τέλος.

Δημοσ.
εντάξει το "μαμισες" :)))

δεν μιλάμε για κατεστραμμένο προϊόν...ανοίγουν τι συσκευασία, κοιτάνε τα περιεχόμενα και τέλος.

Σωστο.. μονο που η αρχικη κατασταση το εξηγούν ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ αχρησιμοποίητο.. ελα που η αρχικη κατάσταση άφορά το ΠΡΟΪΌΝ κ οχι την συσκευασία πχ!!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Σωστο.. μονο που η αρχικη κατασταση το εξηγούν ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ αχρησιμοποίητο.. ελα που η αρχικη κατάσταση άφορά το ΠΡΟΪΌΝ κ οχι την συσκευασία πχ!!!!

με πήραν τηλέφωνο να πάω να πάρω τα λεφτά μου!!!

Δημοσ.

Καλιο αργα παρα ποτε.

Ενημερωσε γνωστους και φιλους σου, για την "εξυπηρετηση" και την "υποστηριξη" που σου προσεφερε αυτο το υπεροχο καταστημα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...