newtech Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 σε κάποιο topic είχε δωθεί link αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι... τώρα μέσω google όλο και σε κάποιο site θα βρεθεί, πχ στο efpolis.gr που έδωσες... http://www.efpolis.gr/el/diasfalisi-oikonomikon-symefronton-katanaloton.html κατέβασα 2 αρχεία αλλα μπα... τουλάχιστον εγω δεν τα βρικα to sitefile-26 k sitefile-9163
Roger Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Εχω τελειως διαφορετικη αποψη και ολα αυτα μου ακουγονται κινεζικα. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΙΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ,ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ. Ας θεωρησουμε οτι αγοραζω ενα ποντικι οπως ανεφερες και παει η καλη μου γατουλα και τραβαει το καλωδιο και το ξεκατινιαζει,εγω το πρωι το γυριζω στην συσκευασια του με την ζελατινα και ολα τα manuals,και με τσαμπουκα ζηταω αντικατασταση.Μου δινουν απο το ραφι καινουργιο ποντικι και φευγω?ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ. Θα το ελεγξουνε και αφου διαπιστωσουνε ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΤΗ θα φυγω με σκυμμενο κεφαλι και εχωντας γινει ρομπα. Πηγαινετε και καντε μια μπλουζα επστροφη στον Hondo.Θα σας στειλουνε στον εβδομο στο τμημα αλλαγων,το τμημα αλλαγων θα το στειλει στο τμημα ρουχων που αγοραστηκε για να δουνε αν εχει φορεθει ,και οταν θα δωσουν το οκ αυτοι τοτε σε πιστωνουνε και αγοραζεις οτι γουσταρεις.
newtech Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Εχω τελειως διαφορετικη αποψη και ολα αυτα μου ακουγονται κινεζικα.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΙΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ,ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ. Ας θεωρησουμε οτι αγοραζω ενα ποντικι οπως ανεφερες και παει η καλη μου γατουλα και τραβαει το καλωδιο και το ξεκατινιαζει,εγω το πρωι το γυριζω στην συσκευασια του με την ζελατινα και ολα τα manuals,και με τσαμπουκα ζηταω αντικατασταση.Μου δινουν απο το ραφι καινουργιο ποντικι και φευγω?ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ. Θα το ελεγξουνε και αφου διαπιστωσουνε ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΤΗ θα φυγω με σκυμμενο κεφαλι και εχωντας γινει ρομπα. Πηγαινετε και καντε μια μπλουζα επστροφη στον Hondo.Θα σας στειλουνε στον εβδομο στο τμημα αλλαγων,το τμημα αλλαγων θα το στειλει στο τμημα ρουχων που αγοραστηκε για να δουνε αν εχει φορεθει ,και οταν θα δωσουν το οκ αυτοι τοτε σε πιστωνουνε και αγοραζεις οτι γουσταρεις. φίλε μου σωστά αυτά που λες.. Αλλα... 1)Δεν είχαν τεχνικό και θα το στείλουν λεει! 2) Υπάρχει νομοθεσία που λέει ότι αν δεν είμαι ικανοποιημένος μπορώ μέσα σε 14 μέρες να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω 3) Αφού αποδειχτεί ότι είναι αυτοματικούς το προϊών.. γιατί να πρέπει ΕΓΩ να πάω να το παραλάβω?? 4)Καμία σχέση το εμπόριο με το Ηλεκτρονικό εμπόριο... Το παράδειγμα με το Hondo είναι λανθασμένο!
manosfp Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Με το συμπάθιο κιόλας φιλαράκι δε σε λυπάμαι καθόλου. Ούτε εσένα ούτε τα άλλα θύματα που αγοράζουν απο Eshop ακόμα... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Roger Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Εχω ξεπερασει τις 50.000€ αγορες απο το e-shop ΣΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ και δεν ειχα ποτε προβλημα με επιστροφες ή με οτιδηποτε αλλο. Σε αυτο το συγκεκριμενο forum μισοι κανουν παραπονα για το e-shop και αλλοι μισοι για το πλαισιο,και κατι λιγοι για multirama και λοιπα μαγαζια.ΑΠΟ ΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ? Οσοι ειναι δυσαρεστημενοι ή θεωρουν τους εαυτους τους απατημενους ας αγορασουν απο το εξωτερικο,ebay ,amazon και τρεχα γυρευε.ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΑΜΑ ΒΡΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΕ ΛΥΣΕ ΤΟ.
paylidis Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Με το συμπάθιο κιόλας φιλαράκι δε σε λυπάμαι καθόλου. Ούτε εσένα ούτε τα άλλα θύματα που αγοράζουν απο Eshop ακόμα... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app σιγα ρε αδερφέ... και απο που θα ψωνίσουμε...; εγώ προσωπικά έχω κάνει τζίρο περίπου 8-9 χιλιαρικα στο e-shop σε πάνω απο 100 παραγγελίες (από 2€ μέχρι και 1500€) και μόνο 2-3 φορές είχα πρόβλημα και την 1 εφταιγε o provider και οχι το router ενώ τις άλλες 2 χάλασα εγώ τα προιόντα (περιμο, καψιμο κλπ) και μου τα αντικατέστησαν στην 2η-3η φορά που τους τα ξαναέστελνα... Όχι θα ψωνίσω απο τα λαμόγια του πλαισίου... Όσο για gadgets, πλέον, μόνο από ebay...
newtech Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Εχω ξεπερασει τις 50.000€ αγορες απο το e-shop ΣΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ και δεν ειχα ποτε προβλημα με επιστροφες ή με οτιδηποτε αλλο.Σε αυτο το συγκεκριμενο forum μισοι κανουν παραπονα για το e-shop και αλλοι μισοι για το πλαισιο,και κατι λιγοι για multirama και λοιπα μαγαζια.ΑΠΟ ΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ? Οσοι ειναι δυσαρεστημενοι ή θεωρουν τους εαυτους τους απατημενους ας αγορασουν απο το εξωτερικο,ebay ,amazon και τρεχα γυρευε.ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΑΜΑ ΒΡΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΕ ΛΥΣΕ ΤΟ. Έτυχε να πάρω απο e-shop.. Εγω ψωνίζω.. 1)Αυτα που θέλω απο συνοικιακά καταστήματα!!! 2)Απο αυτά που προανεφερες ΜΟΝΟ αν έχει κάποια τρελή προσφορά! 3)Απο EBAY ρουχισμό και παπούτσια 4)Το AMAZON δεν έχει καμία σχέση με το EBAY (όσο άφορά τα προϊόντα του AMAZON ως AMAZON) οπού όποτε είχα πρόβλημα μου πίστωσαν τα χρήματα ΠΡΙΝ ΣΤΕΊΛΩ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΊΣΩ!!!
SteveAngello Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Εχω ξεπερασει τις 50.000€ αγορες απο το e-shop ΣΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ και δεν ειχα ποτε προβλημα με επιστροφες ή με οτιδηποτε αλλο.Σε αυτο το συγκεκριμενο forum μισοι κανουν παραπονα για το e-shop και αλλοι μισοι για το πλαισιο,και κατι λιγοι για multirama και λοιπα μαγαζια.ΑΠΟ ΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ? Οσοι ειναι δυσαρεστημενοι ή θεωρουν τους εαυτους τους απατημενους ας αγορασουν απο το εξωτερικο,ebay ,amazon και τρεχα γυρευε.ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΑΜΑ ΒΡΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΕ ΛΥΣΕ ΤΟ. Δεν ξερω με τι ασχολεισαι αλλα για να εχεις κανει αγορες πανω απο 50 χιλιαρικα πιστευω πως δεν ηταν για προσωπικη χρηση, αρα δεν εχεις χρησημοποιησει η εχεις χρησημοποιησει ελαχιστα τα προιοντα που παρελαβες.Το να σου τυχει ενα προβληματικο προιον(κι ασ μην ειναι κινεζικο) ειναι απολυτα φυσιολογικο και συμβαινει και στα καλυτερα καταστηματα.Απο κει και περα μετραει η εξυπηρετηση και πιστευω αυτο κανει την διαφορα απο καταστημα σε καταστημα.Ως καταναλωτης εχεις καποια δικαιωματα οπως και ο πωλητης καποιες υποχρεωσεις.Αρα λοιπον γιατι να μην "κραζουμε" οποτε θεωρουμε πως αδικηθηκαμε.Το θεμα δεν ειναι να ψωνιζουμε απ εξω αλλα τα ενχωρια καταστηματα να βελτιωσουν τις υπηρεσιες τους.Και ας ψωνιζει μετα ο Βρετανος απο το e-shop.Γινετε?
newtech Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δεν ξερω με τι ασχολεισαι αλλα για να εχεις κανει αγορες πανω απο 50 χιλιαρικα πιστευω πως δεν ηταν για προσωπικη χρηση, αρα δεν εχεις χρησημοποιησει η εχεις χρησημοποιησει ελαχιστα τα προιοντα που παρελαβες.Το να σου τυχει ενα προβληματικο προιον(κι ασ μην ειναι κινεζικο) ειναι απολυτα φυσιολογικο και συμβαινει και στα καλυτερα καταστηματα.Απο κει και περα μετραει η εξυπηρετηση και πιστευω αυτο κανει την διαφορα απο καταστημα σε καταστημα.Ως καταναλωτης εχεις καποια δικαιωματα οπως και ο πωλητης καποιες υποχρεωσεις.Αρα λοιπον γιατι να μην "κραζουμε" οποτε θεωρουμε πως αδικηθηκαμε.Το θεμα δεν ειναι να ψωνιζουμε απ εξω αλλα τα ενχωρια καταστηματα να βελτιωσουν τις υπηρεσιες τους.Και ας ψωνιζει μετα ο Βρετανος απο το Πλαισιο.Γινετε? +100 Απλα μαλλον δεν διαβασαν καν την ιστορια που εγραψα που εγεινε σημερα!!!! Ας διαβασουν το παπαγαλακι τι μου ελεγε.. κ μετα ας απαντησουν
Roger Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δεν ξερω με τι ασχολεισαι αλλα για να εχεις κανει αγορες πανω απο 50 χιλιαρικα πιστευω πως δεν ηταν για προσωπικη χρηση, αρα δεν εχεις χρησημοποιησει η εχεις χρησημοποιησει ελαχιστα τα προιοντα που παρελαβες.Το να σου τυχει ενα προβληματικο προιον(κι ασ μην ειναι κινεζικο) ειναι απολυτα φυσιολογικο και συμβαινει και στα καλυτερα καταστηματα.Απο κει και περα μετραει η εξυπηρετηση και πιστευω αυτο κανει την διαφορα απο καταστημα σε καταστημα.Ως καταναλωτης εχεις καποια δικαιωματα οπως και ο πωλητης καποιες υποχρεωσεις.Αρα λοιπον γιατι να μην "κραζουμε" οποτε θεωρουμε πως αδικηθηκαμε.Το θεμα δεν ειναι να ψωνιζουμε απ εξω αλλα τα ενχωρια καταστηματα να βελτιωσουν τις υπηρεσιες τους.Και ας ψωνιζει μετα ο Βρετανος απο το e-shop.Γινετε? Τοση μεγαλη προσωπικη χρηση φυσικα και δεν κανω,αλλα οταν ο πελατης ο δικος μου εβρισκε προβλημα, σε εμενα απευθυνοταν και οχι στο e-shop.Φυσικα και μετραει η εξυπηρετηση του καθε καταστηματος,αλλα ξαναλεω και επιμενω και ειμαι καθετος,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΞΟΥΝ. Δεν εχουν τεχνικο στο κατα τοπους καταστημα?ΣΦΑΛΜΑ . Ερχεσαι λοιπον με το πονηρο σου μυαλο και λες,και αρχιζεις τα δικηγοριστικα λεγοντας εισαστε υπχρεωμενοι να εχετε τεχνικο και μπλα μπλα μπλα και σε κοιτανε και ξυνονται.ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΛΥΣΙΔΑ. Τ Ο Π Ο Ν Η Ρ Ο Σ Ο Υ Μ Υ Α Λ Ο Λ Ο Ι Π Ο Ν Λ Ε Ι Τ Ο Υ Ρ Γ Ε Ι και λεει.ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΝΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ?ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΩΣΕΤΕ. Το να αρχιζουμε τα δικηγοριστικα δεν θα βγαλουμε ποτε ακρη γιατι δυστυχως ετσι διοικουνται αυτα τα μαγαζια.
newtech Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Τοση μεγαλη προσωπικη χρηση φυσικα και δεν κανω,αλλα οταν ο πελατης ο δικος μου εβρισκε προβλημα, σε εμενα απευθυνοταν και οχι στο e-shop.Φυσικα και μετραει η εξυπηρετηση του καθε καταστηματος,αλλα ξαναλεω και επιμενω και ειμαι καθετος,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΞΟΥΝ.Δεν εχουν τεχνικο στο κατα τοπους καταστημα?ΣΦΑΛΜΑ . Ερχεσαι λοιπον με το πονηρο σου μυαλο και λες,και αρχιζεις τα δικηγοριστικα λεγοντας εισαστε υπχρεωμενοι να εχετε τεχνικο και μπλα μπλα μπλα και σε κοιτανε και ξυνονται.ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΛΥΣΙΔΑ. Τ Ο Π Ο Ν Η Ρ Ο Σ Ο Υ Μ Υ Α Λ Ο Λ Ο Ι Π Ο Ν Λ Ε Ι Τ Ο Υ Ρ Γ Ε Ι και λεει.ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΝΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ?ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΩΣΕΤΕ. Το να αρχιζουμε τα δικηγοριστικα δεν θα βγαλουμε ποτε ακρη γιατι δυστυχως ετσι διοικουνται αυτα τα μαγαζια. Για αυτο λεω ποτε ξανα απο τετοια μαγαζια.. Οπως ειπα εχω συγκεκριμένα μαγαζια.. Χρειαζόμουν μια καρτα HDHC και για αυτο πηρα e-shop αλλιος SERVICE , εξ.πελ 0x0=0!!! ---------- Προσθήκη στις 01:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:35 ---------- Που θα βρω νομοθεσία ηλεκτρονικού εμπορίου.. θέλω αυτό για την επιστροφή σε 14 μερες
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Είναι ο νόμος 2251/1994 όπως τροποποιήθηκε με τον 3587/2007. >Η παράγραφος 10 του άρθρου 4 του ν. 2251/1994 αντικαθίσταται ως εξής: «10. Σε κάθε σύμβαση από απόσταση ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, αν δεν συμφωνήθηκε μεγαλύτερη προθεσμία, επιστρέφο− ντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής. Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης η προθεσμία του προηγούμενου εδαφίου αρχίζει, για τα αγαθά, από την παραλαβή τους, εφόσον ο προμηθευ− τής τήρησε τις υποχρεώσεις της προηγούμενης πα− ραγράφου 9 και, για τις υπηρεσίες, από τη λήψη των πληροφοριών, είτε με έγγραφα είτε με σταθερά μέσα, που ενημερώνουν τον καταναλωτή ότι έχει συναφθεί η σύμβαση σύμφωνα με την ανωτέρω παράγραφο 9. Αν ο προμηθευτής δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώ− σεις που αναφέρονται στην παράγραφο 9, η προθεσμία υπαναχώρησης είναι τρίμηνη. Στην περίπτωση προμή− θειας αγαθών, εάν εντός της τρίμηνης προθεσμίας που αρχίζει από την παραλαβή του αγαθού από τον κατανα− λωτή, αυτός λάβει τις πληροφορίες, είτε από τα έγγραφα ή από τα σταθερά μέσα, που τον ενημερώνουν για τη σύναψη της σύμβασης σύμφωνα με την παράγραφο 9, θεραπεύεται η ακυρότητα της σύμβασης και αρχίζει, από τη λήψη των πληροφοριών αυτών, νέα προθεσμία υπα− ναχώρησης δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή κατά τα ανωτέρω, ο προμηθευτής υποχρεούται να επιστρέψει τα ποσά που του κατέβα− λε ο καταναλωτής εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών. Εάν ο καταναλωτής ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρη− σης, κοινοποιεί το γεγονός αυτό εγγράφως ή με άλλο σταθερό μέσο το οποίο τίθεται στη διάθεση του απο− δέκτη και στο οποίο ο αποδέκτης έχει πρόσβαση.» 12. Η παράγραφος 12 του άρθρου 4 του ν. 2251/1994 αντικαθίσταται ως εξής: «12. Το βάρος απόδειξης σχετικά με την προηγούμενη ενημέρωση, τη γραπτή επιβεβαίωση ή την επιβεβαίωση με σταθερά μέσα ή την τήρηση των προθεσμιών και τη συγκατάθεση του καταναλωτή φέρει ο προμηθευτής. Ρήτρες, σύμφωνα με τις οποίες ο καταναλωτής παραι− τείται από την άσκηση των δικαιωμάτων που ορίζονται στο παρόν άρθρο ή ο προμηθευτής απαλλάσσεται των ευθυνών του κατά το άρθρο αυτό, είναι άκυρες. Οι δια− τάξεις του παρόντος άρθρου ισχύουν με την επιφύλαξη ειδικότερων κοινοτικών διατάξεων ή εναρμονισμένων, προς αυτές, εθνικών διατάξεων που διέπουν ορισμένους τύπους συμβάσεων από απόσταση ή ζητήματα αυτών.» "σύμβαση από απόσταση" έκανες όταν παρήγγειλες το προϊόν από το internet.
Hi There Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Eμένα πάντως μου προτείνανε κάποτε επιστροφή χρημάτων (κάτω από 25€,ένα καβλιτζέκι που γινόταν από sata->ata),αλλά δεν το δέχτηκα,γιατί ήθελα να ξαναγοράσω κάτι άλλο,άμεσα.(Το έχω γράψει και εδώ,όταν συνέβηκε,με κάποιο απ' τα nick μου εδώ μλέσα,δεν θυμάμαι...) Μου βγάλανε τη πίστη,είχα πάει Μενίδι και περίμενα μιάμισυ ώρα να το ελέγξουν και άλλη μισή ώρα να μου πιστώσουν το ποσόν.Ένας θεός ξέρει αν ζητούσα επιστροφή χρημάτων,ίσως ήμουνα ακόμη εκεί...). Ο σπασαρχιδισμός είναι καθεστώς πια στους μπακάληδες που κάνουν κουμάντο στο e-psof,ιδίως μετά την επένδυση του Ιταλού. {Αλλά για φανταστείτε κάποιον δύστυχο απ' την Άνω Σέκλανα,να περιμένει την Ντόα του και να την πληρώνει κι από πάνω,στους χάϊΓκοτζαμάνηδες της Έϊ Σι Ες;Και να του στέλνουνε ακριβώς το ίδιο πράμα,ανέγγιχτο και με στραβωμένα pinάκια;}
newtech Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Είναι ο νόμος 2251/1994 όπως τροποποιήθηκε με τον 3587/2007. >Η παράγραφος 10 του άρθρου 4 του ν. 2251/1994 αντικαθίσταται ως εξής: «10. Σε κάθε σύμβαση από απόσταση ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, αν δεν συμφωνήθηκε μεγαλύτερη προθεσμία, επιστρέφο− ντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής. Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης η προθεσμία του προηγούμενου εδαφίου αρχίζει, για τα αγαθά, από την παραλαβή τους, εφόσον ο προμηθευ− τής τήρησε τις υποχρεώσεις της προηγούμενης πα− ραγράφου 9 και, για τις υπηρεσίες, από τη λήψη των πληροφοριών, είτε με έγγραφα είτε με σταθερά μέσα, που ενημερώνουν τον καταναλωτή ότι έχει συναφθεί η σύμβαση σύμφωνα με την ανωτέρω παράγραφο 9. Αν ο προμηθευτής δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώ− σεις που αναφέρονται στην παράγραφο 9, η προθεσμία υπαναχώρησης είναι τρίμηνη. Στην περίπτωση προμή− θειας αγαθών, εάν εντός της τρίμηνης προθεσμίας που αρχίζει από την παραλαβή του αγαθού από τον κατανα− λωτή, αυτός λάβει τις πληροφορίες, είτε από τα έγγραφα ή από τα σταθερά μέσα, που τον ενημερώνουν για τη σύναψη της σύμβασης σύμφωνα με την παράγραφο 9, θεραπεύεται η ακυρότητα της σύμβασης και αρχίζει, από τη λήψη των πληροφοριών αυτών, νέα προθεσμία υπα− ναχώρησης δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή κατά τα ανωτέρω, ο προμηθευτής υποχρεούται να επιστρέψει τα ποσά που του κατέβα− λε ο καταναλωτής εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών. Εάν ο καταναλωτής ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρη− σης, κοινοποιεί το γεγονός αυτό εγγράφως ή με άλλο σταθερό μέσο το οποίο τίθεται στη διάθεση του απο− δέκτη και στο οποίο ο αποδέκτης έχει πρόσβαση.» 12. Η παράγραφος 12 του άρθρου 4 του ν. 2251/1994 αντικαθίσταται ως εξής: «12. Το βάρος απόδειξης σχετικά με την προηγούμενη ενημέρωση, τη γραπτή επιβεβαίωση ή την επιβεβαίωση με σταθερά μέσα ή την τήρηση των προθεσμιών και τη συγκατάθεση του καταναλωτή φέρει ο προμηθευτής. Ρήτρες, σύμφωνα με τις οποίες ο καταναλωτής παραι− τείται από την άσκηση των δικαιωμάτων που ορίζονται στο παρόν άρθρο ή ο προμηθευτής απαλλάσσεται των ευθυνών του κατά το άρθρο αυτό, είναι άκυρες. Οι δια− τάξεις του παρόντος άρθρου ισχύουν με την επιφύλαξη ειδικότερων κοινοτικών διατάξεων ή εναρμονισμένων, προς αυτές, εθνικών διατάξεων που διέπουν ορισμένους τύπους συμβάσεων από απόσταση ή ζητήματα αυτών.» "σύμβαση από απόσταση" έκανες όταν παρήγγειλες το προϊόν από το internet. :devil: θα του τρίψω το ΦΕΚ στην μούρη!!! THANKS MATE
benign Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Εγω προτιμω περισσοτερο το E-shop αν και ψωνιζω και απο το Πλαισιο γιατι στο δευτερο ειναι σε καποια προιοντα πιο ακριβοι.Επισης προμοταρουν ασυστολα την Intel ακομη και σε ατομα που δεν εχουν αναγκες για πολυ ακριβα συστηματα. Τελος,πριν λιγες μερες εδωσα στο E-shop της γειτονιας μου ελλατωματικες μνημες και σε 3 μερες με ειδοποιησαν οτι ειχε μπει το πιστωτικο και πηγα και αγορασα εναν δισκο,γρηγορα και χωρις να με ταλαιπωρησουν.Μαλλον βελτιωνονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.