Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr: δεν θέλω αντικατάσταση, θέλω τα λεφτά μου πίσω

newtech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τα νεύρα που έχω να μου συνορίσετε τα ορθογραφικά.

Παρήγγειλα μια κάρτα μνήμης κ είδα κ στο crazy Sundays ένα μηχάνημα για μέτρηση αλκοόλ. Μιας κ ταξιδεύω συχνά εκτός κ εκεί δεν πρέπει να έχεις πιει καθόλου (0%) είπα να το πάρω.. τα κινέζικα δεν τα πολύ εμπιστεύομαι από το e-bay.

Φτάνει λοιπόν το μηχανηματάκι… (η κάρτα μνήμης μια χαρά) βάζω μπαταριές… ΤΙΠΟΤΑ. Αλλάζω μπαταρίες.. τίποτα.. βάζω τις άλλες (μετά από φόρτιση) δουλεύει!!! Κάνω ένα test.. 0%.. κάνω γάργαρα με κρασί… (lol) 0%!!!!

Λέω εντάξει δεν θα έγινε σωστά η μέτρηση.. πάω να ξαναπατήσω… δεν ανοίγει..

Από εκείνη την ώρα δεν άνοιξε ούτε μια φορά.. βγάζω τις μπαταρίες.. βλέπω το μαγικό.. “MADE IN CHINA”.

Παίρνω τηλέφωνο.. μου λέει για να παει DOA πρέπει να είναι όντως 7 ήμερων (μετρανε και την κυριακη!!!!!!) .. λέω δεν πειράζει θέλω τα χρήματα μου πίσω (υπάρχει από ότι γνωρίζω νομοθεσία)!.. μου λέει ελατέ από εδώ..

Πηγαίνω εκεί.. κ μου λέει θα το παραλάβω.. θα το πάω στο SERVICE.. θα δει τι έχει.. κ ανάλογα θα πράξουμε.. Του λέω κύριε μου εκτός του ότι είναι DOA (άμεση αντικατάσταση) εγώ θέλω τα χρηματα μου αμεσα.

Μου λέει βέβαιος.. Θα το στείλουμε στο τεχνικό τμήμα γιατί δεν υπάρχει τεχνικός εδώ .. θα δει την βλάβη.. κ θα παραγγελθεί η αντικατάσταση για να ΕΡΘΕΤΕ να την παραλάβετε.

Κύριε μου του λέω.. δεν υπάρχει η δυνατότητα να πάρω τα χρήματα μου πίσω?

Μου λέει σαφώς κ γίνετε.. θα το στιλουμε στον τεχνικό.. και αν δεν υπάρχει διαθέσιμο το αντίστοιχο θα τα πάρετε!!!

Του λέω.. να σας κάνω μια ερώτηση… Πείτε ότι αγοράζω ένα MOUSE.. κ έρχομαι την επόμενη μέρα κ σας το φέρνω με πλήρη συσκευασία και δουλεύει κανονικά κτλ κτλ.. κ θέλω να πάρω τα λεφτά μου πίσω.. αυτό γίνετε?

Σαφώς και γίνετε.. θα προωθηθεί στο SERVICE και αν δεν υπάρχει αντικατάσταση θα πάρετε τα χρήματα σας.

ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ.. ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ.. ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.. ΑΡΙΣΤΑ.. ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.. ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ???

ΦΥΣΙΚΑ κύριε.. αφού περάσει τον τεχνικό έλεγχο κ δούμε ότι δεν υπάρχει απόθεμα στην αποθήκη για να γίνει η αντικατάσταση θα σας ΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ το ποσό!!!

(ΒΟΤ!!!)

Το πρωιών τελικά ενώ εμένα ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ πρέπει να περιμένω μέχρι να γίνει αντικατάσταση κ να ΠΑΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ενώ είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ!!!

Τι να κάνω παιδία.. ξέρω δεν είναι τα λεφτά.. απλά με τρελαίνει να την πέρανε στο έτσι

http://www.efpolis.gr/ Ψαχνω εδώ να βρω κατι…

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πηγαίνω εκεί.. κ μου λέει θα το παραλάβω.. θα το πάω στο SERVICE.. θα δει τι έχει.. κ ανάλογα θα πράξουμε.. Του λέω κύριε μου εκτός του ότι είναι DOA (άμεση αντικατάσταση) εγώ θέλω τα χρηματα μου αμεσα.

Μου λέει βέβαιος.. Θα το στείλουμε στο τεχνικό τμήμα γιατί δεν υπάρχει τεχνικός εδώ .. θα δει την βλάβη.. κ θα παραγγελθεί η αντικατάσταση για να ΕΡΘΕΤΕ να την παραλάβετε.

Κύριε μου του λέω.. δεν υπάρχει η δυνατότητα να πάρω τα χρήματα μου πίσω?

Μου λέει σαφώς κ γίνετε.. θα το στιλουμε στον τεχνικό.. και αν δεν υπάρχει διαθέσιμο το αντίστοιχο θα τα πάρετε!!!

Του λέω.. να σας κάνω μια ερώτηση… Πείτε ότι αγοράζω ένα MOUSE.. κ έρχομαι την επόμενη μέρα κ σας το φέρνω με πλήρη συσκευασία και δουλεύει κανονικά κτλ κτλ.. κ θέλω να πάρω τα λεφτά μου πίσω.. αυτό γίνετε?

Σαφώς και γίνετε.. θα προωθηθεί στο SERVICE και αν δεν υπάρχει αντικατάσταση θα πάρετε τα χρήματα σας.

ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ.. ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ.. ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.. ΑΡΙΣΤΑ.. ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.. ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ???

ΦΥΣΙΚΑ κύριε.. αφού περάσει τον τεχνικό έλεγχο κ δούμε ότι δεν υπάρχει απόθεμα στην αποθήκη για να γίνει η αντικατάσταση θα σας ΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ το ποσό!!!

(ΒΟΤ!!!)

http://www.efpolis.gr/ Ψαχνω εδώ να βρω κατι…

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!e-shop απλα:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Δημοσ.

Τι μπορώ να κάνω από εδω και περα.. τι ισχιει για επιστροφες? εριξα μια ματια στο efpolis... αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι...

Το παλιο ΒΟΤ μου εσπασε τα νεύρα

Δημοσ.
Τι μπορώ να κάνω από εδω και περα.. τι ισχιει για επιστροφες? εριξα μια ματια στο efpolis... αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι...

Το παλιο ΒΟΤ μου εσπασε τα νεύρα

θα πρέπει να κάνεις φασαρία και να τραβήξεις το θέμα και να απειλήσεις για καταγγελία ....μονό έτσι καταλαβαίνουν και θα κάνεις δουλειά. Απο οτι γνωρίζω μεσα στις 7 μέρες μπορείς να επιστρέψεις το προιον και να παρεις τ χρηματα σ πισω ..

• Super Moderators
Δημοσ.

7 μέρες είναι πατέντα του eshop, το DOA ισχύει για 6μηνο!

επίσης εντός 14 ημερών μπορείς να το επιστρέψεις επειδή έτσι σου κάπνισε...

Δημοσ.

Αυτό που μπορώ να το τυπώσω να το τρίψω στην μούρη.. γιατί όπως είδες εγώ του το έλεγα. αλλά αυτός....

Δημοσ.

Και κάτι ακόμα..

είναι νόμιμο να πάω με μια μινι κάμερα κ να γράφω την συνομιλία μας??? Όπως έκανε κάποτε ο Ευαγγελάτος

---------- Προσθήκη στις 21:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:41 ----------

file prwton.. kanontas gargares me krasi den eimai sigouros kata poso tha eprepe na deiksei metrisi to mhxanhma...apo oso gnwrizw to alcotest metraei thn periektikothta alcool apton ekpneomeno aera pou yparxei sta pneumonia sou...dokimase na pieis kana whiskaki kai na ksanakaneis metrisi...me gargares mono dn nomizw oti tha eprepe na deiksei kati...efoson etsi den yparxei alccool sto aima sou....

OFFTOPIC φίλε.. εδώ λέμε ότι δεν δούλευε καν το μηχανηματάκι.. για αυτο εβαλα το LOL

Δημοσ.
Και κάτι ακόμα..

είναι νόμιμο να πάω με μια μινι κάμερα κ να γράφω την συνομιλία μας??? Όπως έκανε κάποτε ο Ευαγγελάτος

---------- Προσθήκη στις 21:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:41 ----------

OFFTOPIC φίλε.. εδώ λέμε ότι δεν δούλευε καν το μηχανηματάκι.. για αυτο εβαλα το LOL

Απο οσο ξερω ειναι παρανομο να καταγραψεις καποιον Χωρις να γνωριζει και να εχει πει το ναι στην καταγραφη. Ο ευαγγελατος ειναι ευαγγελατος.

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι....το doa δεν σημαίνει dead on arrival;

αν ναι τότε γιατί να ισχύει για 6 μήνες και όχι για κάποιο ευλογο χρονικό διάστημα μέχρι να παραλάβουμε;

Δημοσ.

Το DOA φυσικά και ισχύει μόνο για λίγες μέρες. Δεν γίνεται σε 6 μήνες να πούμε ότι από την αρχή ήταν χαλασμένο.

Επίσης για να γυρίσουμε πίσω το προϊόν και να πάρουμε τα χρήματα μας πρέπει να το κάνουμε εντός 2 βδομάδων και το προϊόν + η συσκευασία να είναι σε άψογη κατάσταση. Δηλαδή να είναι άνοιχτο!

• Super Moderators
Δημοσ.

no idea, δεν έφτιαξα εγώ το νόμο :o

Το DOA φυσικά και ισχύει μόνο για λίγες μέρες. Δεν γίνεται σε 6 μήνες να πούμε ότι από την αρχή ήταν χαλασμένο.

και όμως γίνεται...

Δημοσ.

Επίσης για να γυρίσουμε πίσω το προϊόν και να πάρουμε τα χρήματα μας πρέπει να το κάνουμε εντός 2 βδομάδων και το προϊόν + η συσκευασία να είναι σε άψογη κατάσταση. Δηλαδή να είναι άνοιχτο!

Και το πρώτο μπορώ κ το δεύτερο.. (7 μέρες άριστη συσκευασία)

αλλά η νομοθεσία για το δεύτερο.. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...