maria.ts Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μπορώ να πω ότι μου αρέσουν αρκετά οι χώροι που σχεδίασες.Γενικά μου αρέσει η minimal διακόσμηση οπότε είναι στα γούστα μου οι εικόνες που είχες στο Facebook. Αν βάλεις και κανά χώρο με Mac μέσα και μου αρέσει,όταν μια μέρα αποκτήσω λεφτά σου υπόσχομαι να γίνω πελάτης σου δε χρειάζονται πάντα πολλά χρήματα!! μπορείς να κάνεις οικονομικές αλλαγές και εντυπωσιακές!! μελλοντικέ μου πελάτη!!! ---------- Προσθήκη στις 00:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:39 ---------- μπορω να ρωτησω ποσο κοστισε η ολη φαση της διακοσμησης στην αρχικη φωτογραφια ? για ποια φωτογραφία ρωτάς? τα χρήματά έχουν πολύ μεγάλη διαφορά από χώρο σε χώρο. και ο πρώτος παράγοντας είναι τα μέτρα! ---------- Προσθήκη στις 00:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:41 ---------- Που σαι ρε Μαρία :shifty: Που να έβλεπες τι έκανα εγώ η άσχετη με το δωμάτιό μου μια φορά ...κόκκινο μπουρδελί σκούρο με κάτι κρεμαστές άσπρες κουρτίνες στο ταβάνι ....πωπω το θυμάμαι και κλαίω δυο βραδιές κοιμήθηκα εκεί μέσα μετά δεν άντεξα την έβγαλα όλο τα καλοκαίρι στο σαλόνι ....με΄χρι να σηκώσω τον κόλο μου να το ξαναβάψω ...εγώ το φαντάστηκα κόκκινο με άσπρα έπιπλα και καθρέφτες και καινούργιο φωτιστικό και καινούργιες κουρτίνες ....μόνο που δεν αγόρασα τίποτα από όλα αυτά ...πέρασε το καλοκαίρι και το ξαναέκανα άσπρο πφφφφ ότι να ναι χι χι!!! το κόκκινο είναι πολύ εντυπωσιακό χρώμα άλλα δεν είναι ξεκούραστο για κρεβατοκάμαρα. εκτός αν το θες οπωσδήποτε τότε προτίμησε αντικείμενα κόκκινα η σεντόνια. όσο πιό ανοιχτός είναι ο τοίχος τόσο ποιο ξεκούραστα κοιμάσαι ---------- Προσθήκη στις 00:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:46 ---------- Μαρία το δωμάτιο που δείχνεις στην πρώτη φώτο, υλοποιήθηκε τελικά? που βρίσκεται? ναι !! όλες οι εικόνες είναι από τελειωμένες δουλειές. αν ρωτάς για το πράσινο δωμάτιο είναι σε ένα σπίτι στην Αλεξανδρούπολη.
Str Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 τελειωμένη δουλειά το render? το δωμάτιο με τα φυτά στο παράθυρο?
maria.ts Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Στολίστε τους χώρους με φυσικά λουλούδια, που δίνουν την αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς στο χώρο. Επιλέξτε απαλά χρώματα όπως το ροζ, το γαλάζιο του ουρανού ή ακόμα και ουδέτερα χρώματα. Αντικαταστήστε τα βαριά χειμερινά διακοσμητικά αντικείμενα με διάφανα κρυστάλλινα. Μαζέψτε τα χαλιά και αφήστε τα πατώματα (ξύλο, πλακάκια ή μάρμαρο) γυμνά. Το χρώμα των τοίχων είναι ο καθοριστικός παράγοντας, που φωτίζει περισσότερο ένα δωμάτιο. Εάν λοιπόν έχετε χρόνο και κέφι…, αναζωογονήστε τα χρώματα σε κάποιους τοίχους. Μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά παλ χρώματα, όπως το μπεζ, της ανοικτής ώχρας ή του ανοικτού ροζ κ.λπ. Εάν οι τοίχοι σας είναι βαμμένοι πρόσφατα μπορείτε να τους ανανεώσετε με κάποιες όμορφες ταπετσαρίες με απλά σχέδια.
maria.ts Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 και επαναλαμβάνω:τελειωμένη δουλειά το render? ναι βρε...νομιζα σου ειχα απαντησει.
Str Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 καμιά κανονική φωτογραφία από την actual δουλειά θα δούμε? ότι τπτ άλλο... να ξέρουμε πως περνάει το συνεργείο από τη φάση της μελέτης στη φάση της υλοποίησης...
122 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Καλησπέρα σας. Έχω ένα μικρό θεματάκι. Εκεί που έβαφα ήσυχα και ωραία ένα τοίχο είχα μια μικρή αντιπαράθεση με τη μπογιά. Για να μην τα πολυλογώ βάφτηκε η ταπετσαρία δεξιά και αριστερά του τοίχου. Η ερώτηση είναι: Ξέρετε κάποιο καλό site/μαγαζί για να παραγγείλω ένα ειδικό σχέδιο ταπετσαρίας (για παράδειγμα να τους πάω μια φωτογραφία ίσως ή έστω αυτοκόλλητα τοίχου; (Η διαφορά αυτοκόλλητο-ταπετσαρία είναι μεγάλη Γενικά όποια πληροφορία σχετικά με το θέμα δεκτή. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.