Προς το περιεχόμενο

διακόσμηση

maria.ts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αυτο ειναι δικη σου δουλεια?

καλησπέρα!!!!

ναι το έχω κάνει σε ένα σπίτι πριν 2 χρόνια. σου αρέσει??? :-)

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλησπέρα!!!!

ναι το έχω κάνει σε ένα σπίτι πριν 2 χρόνια. σου αρέσει??? :-)

ναι παρα πολυ καλη δουλεια! :-D

εχεις πουθενα δουλειες σου μαζεμενες να δουμε?

Δημοσ.

Πολύ bright αυτό το λαχανί ρε κοπελιά. Εως ντεκαυλέ θα τολμούσα να πω...βαράει και ο ήλιος και δένει η κομπόστα όμορφα. In other words, σεξ μόνο το βράδυ με κλειστά τα φωτά.

Δημοσ.
Πολύ bright αυτό το λαχανί ρε κοπελιά. Εως ντεκαυλέ θα τολμούσα να πω...βαράει και ο ήλιος και δένει η κομπόστα όμορφα. In other words, σεξ μόνο το βράδυ με κλειστά τα φωτά.

Και γω αν το δωμάτιο δεν είναι κόκκινο, με black light και καθρέφτες στο ταβάνι, δεν κάνω σεξ!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

βρίσκω ελαττωματικά το ποσοστό των λουλουδιών για το βράδυ...

αν και ο χώρος είναι μεγάλος παρόλα αυτά μου φαίνονται οτι είναι πολλά , βέβαια μπορείς να βάλεις κάποια ψεύτικα και έκλεισες

Δημοσ.

τα φυτά μπορούν να είναι ψεύτικα η να αντικατασταθούν με άλλα διακοσμητικά. η συγκεκριμένη πελάτισσα ήθελε φυτά. όσο για τα χρώματα φίλοι μου είναι επιλογή του πελάτη.εγώ διαλέγω την απόχρωση και τους συνδυασμούς όπως εσείς θέλετε κόκκινο έτσι αυτή ήθελε πράσινο.

χαίρομαι πολύ που συμμετέχετε στις δημοσιεύσεις μου!!!

αν θέλετε να δείτε ή να μάθετε περισσότερα μπορείτε μέσω facebook.

http://www.facebook.com/group.php?gid=180078278847&ref=nf

:-D :-)

Δημοσ.
τα φυτά μπορούν να είναι ψεύτικα η να αντικατασταθούν με άλλα διακοσμητικά. η συγκεκριμένη πελάτισσα ήθελε φυτά. όσο για τα χρώματα φίλοι μου είναι επιλογή του πελάτη.εγώ διαλέγω την απόχρωση και τους συνδυασμούς όπως εσείς θέλετε κόκκινο έτσι αυτή ήθελε πράσινο.

Μπορώ να πω ότι μου αρέσουν αρκετά οι χώροι που σχεδίασες.Γενικά μου αρέσει η minimal διακόσμηση οπότε είναι στα γούστα μου οι εικόνες που είχες στο Facebook.

Αν βάλεις και κανά χώρο με Mac μέσα και μου αρέσει,όταν μια μέρα αποκτήσω λεφτά σου υπόσχομαι να γίνω πελάτης σου:P

Δημοσ.

Που σαι ρε Μαρία :shifty::shifty::shifty: Που να έβλεπες τι έκανα εγώ η άσχετη με το δωμάτιό μου μια φορά ...κόκκινο μπουρδελί σκούρο με κάτι κρεμαστές άσπρες κουρτίνες στο ταβάνι ....πωπω το θυμάμαι και κλαίω :confused: δυο βραδιές κοιμήθηκα εκεί μέσα μετά δεν άντεξα την έβγαλα όλο τα καλοκαίρι στο σαλόνι ....με΄χρι να σηκώσω τον κόλο μου να το ξαναβάψω ...

εγώ το φαντάστηκα κόκκινο με άσπρα έπιπλα και καθρέφτες και καινούργιο φωτιστικό και καινούργιες κουρτίνες ....μόνο που δεν αγόρασα τίποτα από όλα αυτά ...πέρασε το καλοκαίρι και το ξαναέκανα άσπρο :mad:

πφφφφ ότι να ναι :-(

Δημοσ.

ναι αν ήταν έτσι το αποτέλεσμα σιγά μην το άλλαζα...σκέφτηκα ακριβώς το αντίθετο με τα χρώματα...αλλά έτσι είναι πιο ωραίο από την δικιά μου ιδέα :cry::cry::cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...