Chief90 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Παρήγγειλα από το Checkmate.gr την Noctua NH-D14 για να αντικαταστήσει την παλιά πλέον scythe ninja 2.Την έχει κανείς ? κανένα παράπονο? Από ότι βλέπω στα reviews θα έχω μεγάλες διαφορές με τώρα στα temps.θα μπει στο σύστημα της υπογραφής μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Λοιπόν, εγώ έχω την NH-U12P και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από κάθε άποψη. Η 14 όμως είναι ακόμα καλύτερη, άρα... με γειές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chief90 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Λοιπόν, εγώ έχω την NH-U12P και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από κάθε άποψη. Η 14 όμως είναι ακόμα καλύτερη, άρα... με γειές! απο θορυβο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Ελάχιστο, περισσότερο ακούγονται τα 3 δωδεκάρια στην πρόσοψη του Lian Li. Αν θυμάμαι καλά η Noctua μου έχει γύρω στις 800 στροφές το μπροστά ανεμιστήρι (push) και 1000-1200 το πίσω (pull). Ακούγονται από ελάχιστα έως καθόλου (ανάλογα και τον περιβάλλοντα θόρυβο). Και από θερμοκρασίες στον i7 μια χαρά, χειμώνα-καλοκαίρι, αν και αυτό είναι και θέμα ψύξης του ίδιου του κουτιού (που λόγω μεγάλου όγκου και 5 ανεμιστήρων έχει πολύ καλή ροή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kantaras Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 την εχω ,η καλυτερη και αθορυβη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chief90 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 την εχω ,η καλυτερη και αθορυβη σε τι cpu . και τι temps εχει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 σε τι cpu . και τι temps εχει?? Φιλαρακι η ψυκτρα που θες να παρεις ειναι μουφα τελειως.Θα εχεις 70 idle και 120 full load.Και απο θορυβο,σαν τρακτερ κανει. Οχι ρε,πλακα κανω.Λοιπον αντε να δουμε τι κανει και αυτη.Μονο ετσι θα σου λυθει η απορια.Περιμενω να μου πεις.Ποτε θα την εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Ειναι απο τις καλυτερες της αγορας, χαλαρα στις top 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι πως πιανει σε ΑΜ3 socket.Αν καταλαβα καλα δεν εχει επιπλεον backplate,αλλα χρησημοποιει αυτο που εχει η μητρικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chief90 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Φιλαρακι η ψυκτρα που θες να παρεις ειναι μουφα τελειως.Θα εχεις 70 idle και 120 full load.Και απο θορυβο,σαν τρακτερ κανει. Οχι ρε,πλακα κανω.Λοιπον αντε να δουμε τι κανει και αυτη.Μονο ετσι θα σου λυθει η απορια.Περιμενω να μου πεις.Ποτε θα την εχεις? ναι θα μαγειρεύω πάνω της την έστειλαν σήμερα από Αθηνά τεταρτη θα την έχω πάτρα !! (το ελληνικό ταχυδρόμο είναι πολύ μπροστά!) Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι πως πιανει σε ΑΜ3 socket.Αν καταλαβα καλα δεν εχει επιπλεον backplate,αλλα χρησημοποιει αυτο που εχει η μητρικη. εχει κτ kit μαζι για am3 . θα τα δω απο κοντα .Δεν νομιζω να εχω πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 μην κολλάς έκανες καλή επιλογή αυτό είναι σίγουρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Εχει κανεις την Noctua D14 σε ASUS P5Q ; Υπαρχει κανενα προβλημα με το 24pin atx power connector ? Γιατι το εχει σε περιεργο σημειο και δεν ξερω εαν θα χωρεσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Γιατί να μη χωρέσει; Είναι αρκετά χαμηλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Γιατι οι ψυκτρες λογικα θα καλυπτουν το βυσμα με τα 24pin για το mobo . Και δεν θα χωραει να μπει η πλεξουδα απο το τροφοδοτικο γιατι απο επανω θα εχει τις ψυκτρες... Για αυτο ρωταω εαν εχει κανεις αυτο το combo για να ειμαι σιγουρος οτι χωραει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Κατάλαβα τι λες, αλλά η απόσταση μεταξύ του πάνω μέρους της βάσης και του κατώτατου σημείου των fins είναι αρκετά μεγάλη και στην τελική το περνάς ανάμεσα με κάποιο τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.