dennisnv Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Καλησπέρα. Έχω το Blackberry 8900 και θέλω να ενεργοποιήσω από το Call Barring το Incoming If Roaming αλλά όταν πατάω Enable μου ζητάει κωδικό. Το έχω πάρει από πέρυσι το καλοκαίρι και έχασα το Manual. Τώρα τι μπορώ να κάνω για να βρω τον κωδικό? Λογικά σε όλα τα Blackberry το ίδιο password δεν έχουν?? Κανένας άλλος που έχει Blackberry ή που γνωρίζει τον κωδικό θα μπορούσε να βοηθήσει?
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Καλησπέρα. Έχω το Blackberry 8900 και θέλω να ενεργοποιήσω από το Call Barring το Incoming If Roaming αλλά όταν πατάω Enable μου ζητάει κωδικό. Το έχω πάρει από πέρυσι το καλοκαίρι και έχασα το Manual. Τώρα τι μπορώ να κάνω για να βρω τον κωδικό? Λογικά σε όλα τα Blackberry το ίδιο password δεν έχουν?? Κανένας άλλος που έχει Blackberry ή που γνωρίζει τον κωδικό θα μπορούσε να βοηθήσει? Ρισκαρω να πω μεγαλη πατατα τωρα, αλλα εχω την εντυπωση πως αυτος ο κωδικος εξαρταται απο το δικτυο, αρα πρεπει να επικοινωνησεις με τον παροχο. Αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι μαλλον λογικο ειναι να λειτουργει ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.