atrias Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 ενδιαφέρον! αν και για BT δεν θα προτιμούσα να χρησιμοποιώ TOR αλλά κάποια blocklists
rodez Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 ενδιαφέρον!αν και για BT δεν θα προτιμούσα να χρησιμοποιώ TOR αλλά κάποια blocklists Σορρυ αν ειμαι λιγο offtopic αλλα ποια blocklists χρησιμοποιεις; Το peerblock μου μπλοκαρει μεχρι και το BBC. Ασε που αν ειναι να βρεθει καπου η ip μου θα ειναι μεσω του τρακερ νομιζω. Με tor εχω μεγαλα θεματα συνδεσης και ταχυτητας και το αρθρο του poscaman ειναι ακομα πιο αποθαρρυντικο. Τελευταια εχω μπερδευτει...
mindcrime Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 ρε παιδιά το TOR δεν είναι για torrents, δεν έχει αυτό το σκοπό αλλά και να ήθελε δεν μπορεί να υποστηρίξει τόσο bandwidth. σεβαστείτε λίγο την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι και όλοι θα έχουμε καλύτερες ταχύτητες.
atrias Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 λίστα χρησιμοποιώ την level 1 από εδώ http://www.iblocklist.com/lists.php έχει στο azureus δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης της λίστας αν βάλεις το URL δε λέω ότι με αυτή τη λίστα (ή οποιαδήποτε άλλη) υπάρχει απόλυτη ασφάλεια αλλά από το τίποτα καλή είναι
rodez Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 ΟΚ και εγω αυτη χρησιμοποιω αλλα μεσω του peerblock ελπιζοντας οτι η παροιμια με την αρκουδα ειναι σωστη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.