Προς το περιεχόμενο

Νεο Pc

soulkeeper134

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτισω τη γνωμη σας για το καλυτερο config pc που θα μπορουσα να κανω αυτη τη στιγμη με ενα budget γυρω στα 1600 ευρο. Δεν με ενδιαφερουν τα περιφερειακα το pc προοριζεται κυριως για gaming. Επισης ουτε οι solid states με ενδιαφερουν αφου δεν εχω θεμα αποθηκευτικου χωρου. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Γίνε πιο σαφής λίγο, με οθόνη ή χωρίς; Μόνο κεντρική μονάδα;

Πάντως οι SSD είναι γι αυτούς που δεν τους ενδιαφέρει ο χώρος αλλά η ταχύτητα.

Δημοσ.

Φτιάχνω μία σύνθεση, αλλά έχω ενδοιασμούς, από ένα σημείο και μετά είναι πεταμένα λεφτά αν λάβουμε έστω και λίγο υπ'όψη τον παράγοντα value/money.

dream pc, ο ορισμός της απληστίας και η χαρά του καταναλωτικού τέρατος, (και με ssd, μιας και δεν ήξερα που αλλού να σκορπίσω λεφτά):

:D

90012248.png

Και μία (κάπως) πιο γήινη σύνθεση, χωρίς τσιγκουνιές ε, πάλι με ssd μέσα, την οποία και προτείνω. Με όσα περισσεύουν μπορείς να μου πάρεις ένα αξιόλογο δώρο! :P

80260354.png

Δημοσ.

Κι εγώ πάνω κάτω την πρώτη σύνθεση θα έφτιαχνα, απλά θα έβγαζα τον ssd και θα έβαζα έναν απλό 1.5 WD Black -100 ευρώ και μετά θα έκανα ένα από τα παρακάτω:

1. Μεγαλύτερο κουτί. Το lian Li καλό είναι αλλά λίγο μικρό για την 5970.

2. Καλύτερη ψύκτρα αν έχεις σκοπό το overclocking.

Πάντως εγώ θα έπερνα καλύτερο κουτί π.χ

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Haf-932-Black-RC-932-KKN1-GP.htm

Δημοσ.

Δεν έβαλα hhd γιατί είπε πως είναι καλυμμένος από άποψη χώρου.

Τις διαστάσεις παλιότερα τις είχα μετρησει από περιέργεια, και αν δεν έκανα κάποιο λάθος χωράει το καρβέλι μέσα!

:P

(καλύτερο δεν είναι βέβαια το coolermater ε, μεγαλύτερο ναι)

Δημοσ.

αυτες οι μνημες δεν σας αρεσουν ?? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Intel-Evo-One-4GB-DDR3-2133-Intel-Core-i5-i7-Ram-Kit-2-x-2GB-PC3-17000-9-9-9-28.htm

Ειδα οτι ειναι οι πιο γρηγορα χρονισμενες.

Επισης στο πλαισιο στη συνθεση pc δεν μου βγαζει τον 930 ουτε την 5970 sapphire :/

Δημοσ.

Το να παρεις ενα ΚΤΗΝΟΣ και να το usareis σε το πολυ 1650 η εστω 1920 χ αναλυσεις ειναι λιγο σκοτωμα κατα τη γνωμη μου...

Πηγαινε στο ΛΙΓΟΤΕΡΟ σε μια 24αρα αλλιως παρε κατι χαμηλοτερο για GPU

Αποψη μου ετσι? Θα σου πουνε και οι αλλοι εδω πιο πολλα λογικα

Δημοσ.

Βασικά με το Lian Li γνωστός μου είχε +15 βαθμούς στις κάρτες γραφικών του σε σχέση με εμένα (4850 σε CF). Η μόνη διαφορά ήταν στο κουτί lian li αυτός, Coolermaster Cosmos εγώ.

---------- Προσθήκη στις 11:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:12 ----------

Όσο αφορά τις μνήμες, δεν είναι άσχημες αλλά οι ψήκτρες είναι αρκετά ψηλές και μπορεί να σε περιορίσουν αν πάς να βάλεις μεγάλη ψήκτρα.

Δημοσ.
Βασικά με το Lian Li γνωστός μου είχε +15 βαθμούς στις κάρτες γραφικών του σε σχέση με εμένα (4850 σε CF). Η μόνη διαφορά ήταν στο κουτί lian li αυτός, Coolermaster Cosmos εγώ.

Η κάθε κάρτα, ακόμα και αν πρόκειται για ίδια υλοποίηση μπορεί να έχει διαφορετική θερμική συμπεριφορά.

Το καλύτερο air flow για sli/crossfire λύσεις σε ένα full tower βέβαια είναι δεδομένο, αλλά είναι ένας παράγοντας από τους πολλούς που κρίνεις ένα case.

Όταν έγραψα πως το συγκεκριμένο Coolermaster δεν είναι καλύτερο από το συγκεκριμένο LianLi, έβαζα στη σύγκριση την ποιότητα-υλικό-λεπτομέρεια κατασκευής, θόρυβο-βάρος-ευκολία εγκατάστασης κλπ.

Επίσης και το Cosmos βάση όλων των παραπάνω είναι πολύ καλύτερο από το Haf 932.

(δε μπαίνω και στο θέμα εμφάνισης ε, και ας μου θυμίζει το Haf κάτι πειραγμένα χιουντάι που παίζουν σκυλάδικα δια πασών στο μπουρνάζι).

:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...