Street-Fighter Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Εκανα κάποιες αγορές την περασμένη πέμπτη ολα καλά με τους δυο τύπους ο 3ος όμως δεν μας τα λεει καλα. Δεν μου εχει ερθει καποιο email οτι στελνει τα πραγματα κλπ αλλα η καρτα μου εχει χρεωθει. Λοιπόν έστειλα email στον τυπο που εχω παραγγείλει για το τι γίνονται τα πράγματα και δεν μου εχει στείλει απάντηση ακόμα απο προχθές. Τι κανω; Πλζ HEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
isay Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Αν έχεις πληρώσει μέσω Paypal ζητάς από την paypal τα χρήματα σου πίσω και γράφεις τα ανάλογα "σχόλια" στις κριτικές του πωλητή. Στείλε Link για τον πωλητη
Street-Fighter Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Αυτος εδω είναι http://myworld.ebay.com/sing-naksu/ Στο paypall που στέλνω; Και τι να τους πω; Το ebay δεν με προστατεύει απο αυτα;
grigoris_a Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Βασικά μην αγχωνεσαι αν έχεις αγοράσει με paypal.Περιμενε λίγες μέρες.Κάποιοι πωλητές δεν είναι καλοί στην επικοινωνία.Μην φανταστείς οτι καθονται πάνω από το pc να απαντάνε mail.Αν δεν σου έρθει μέσα σε μήνα κανε ένα claim μέσω paypal,η report στο eBay και όλα θα πάρουν το δρομο τους.
Street-Fighter Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 ευχαριστώ θα ενημερώσω για την εξέλιξη..
isay Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Έχει καλό ποσοστό κριτικών. Περίμενε μερικές μέρες ακόμα. Στείλε νεο email για επιβεβαίωση.
lambra1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Υπομονή, από Σιγκαπούρη είναι. Μην αγχώνεσε έχει καλό feedback. Έχεις 30 ή 45 (δεν το θυμάμαι πρέπει να το ψάξω) ημέρες για να ανοίξεις claim στο paypal.
hks300 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Και γω θα συμφωνήσω...δεν χρειάζεται να βιάζεσαι. Να μην το γκαντεμιάσω αλλα μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα
Getta Robo Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Υπομονη. Εδω απο αγγλια και Γερμανια κανουν κοντα μια βδομαδα..
isay Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Getta μια βδομάδα+ δεν έχει δώσει σημεία ζωής ο πωλητης, δεν μίλησε για χρόνο αποστολής.
status Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Υπομονη. Εδω απο αγγλια και Γερμανια κανουν κοντα μια βδομαδα.. 15 ημέρες από Αγγλία μέχρι την ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ. Μην φοβάσαι, δεν θα ρισκάρει αρνητική βαθμολογία μια χαρά streak έχει. Το ότι δεν σου το επιβεβαίωσε δεν θα πει ότι δε θα στο στείλει κιόλας. Ότι είπε ο grigoris_a ισχύει. (σχεδόν το 70% των αγορών μου είναι από ebay, ποτέ δεν είχα πρόβλημα )
Getta Robo Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δοκιμασε να του στειλεις pm αντι για email επισης. Σε περιπτωση που αν κατι παει στραβα, εισαι καλυμενος με το pm και δεν σου απανταει. Ενω με το email οχι.
Sir Pretender Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μην αγχώνεσαι. Εμένα όταν ήμουν Ελλάδα είχε κάνει πακετάκι να φτάσει και βδομάδες και όπως ανέφεραν και άλλοι, πολλοί πωλητές είναι ΓΤΠΚ σε ό,τι αφορά την επικοινωνία. Κάνε υπομονή, αυτός που δίνεις δεν είναι καθόλου κακός.
Street-Fighter Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δεν εχει έρθει ακόμα δυστυχώς. Δευτέρα θα ζητησω τα χρήματα πισω. μου ειχε στείλει email και έγγραφε αυτο. Dear Valued customer, Thank you so much for your order. We please to service you all time with our high quality products. So we would like to inform this registered no. RK169324785DE for confirm your item status is shipped. You should receive item within 3-4 weeks after date of your payment. Made to order items require 7-14 working day for production based on the manufacturer. You should receive made to order items within 6-7 weeks after date of your payment. Best regards, H πλάκα ειναι οτι περα απο τα 2 πράγματα που εχει στο εμαιλ του εχω παραγγείλει και αλλα 2 δηλαδή σύνολο 4. Τα δυο λενε shipping τα αλλα δυο τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.