Moderators stormrain Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Xουχ. Xαχαχαχα, αναρωτιεμαι ποσοι θα το δουν. Και κυριως ποιοι!
MsquitoPrincess Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Αυτό περίμενα να δω.Προβλέψιμη κι έτς.Ουήνκ! Xαχαχαχα, αναρωτιεμαι ποσοι θα το δουν. Και κυριως ποιοι!Να με τι πρέπει να εκπαιδεύεται το μάτι.Με πολύχρωμες χρωματιστές φατσούλες! εντιτ: επίσης οι πολύχρωμες χρωματιστές,δεν είναι πλεονασμός =ρ
Krokodilos Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Xαχαχαχα, αναρωτιεμαι ποσοι θα το δουν. Και κυριως ποιοι! What the hell should i see? I only see some meaningless, imaginary, nonsensical 3D stereogram picture. Is there any specific thing to see? 1. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish f.off
yayawoot Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δε μπορώ να τις δω γμτ!! Εκνευρίζομαι και με έχει πιάσει το κεφάλι μου!!! Θα αληθορίσω μόνιμα στο τέλος Sent from my iPhone using Insomnia.app
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 What the hell should i see? I only see some meaningless, imaginary, nonsensical 3D stereogram picture. Is there any specific thing to see? 1. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish f.off Μην σου χαλασω την εκπληξη, προσπαθησε το λιγο περισσοτερο. Δε μπορώ να τις δω γμτ!!Εκνευρίζομαι και με έχει πιάσει το κεφάλι μου!!! Θα αληθορίσω μόνιμα στο τέλος Sent from my iPhone using Insomnia.app Δεν ξερω αν θα τα καταφερεις μεσω της μικρης οθονης του iphone. Εγω που ειχα κατεβασει μια εφαρμογη με στερεογραμματα για το ipod touch δεν εβλεπα σχεδον τιποτα διοτι το ματι αποπροσανατολιζοταν λογω του περιβαλλοντος περιμετρικα της συσκευης.
Krokodilos Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Μην σου χαλασω την εκπληξη, προσπαθησε το λιγο περισσοτερο. Πες τουλαχιστον που ειναι περιπου. Μεση, κατω, πανω?
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Πες τουλαχιστον που ειναι περιπου. Μεση, κατω, πανω? http://img709.imageshack.us/img709/6462/3d002.jpg Mεσα στον κυκλο ειναι, αλλα μην προσπαθησεις να εστιασεις εκει. Πλησιασε το προσωπο σου στο μονιτορ κοιταζοντας την εικονα και απομακρυνε το σιγα σιγα.
Toufas Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=G_f8ayQQx4I[/ame]
little loulou Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Xουχ. το ειδα!!!το ειδα!!! γιεα!!!!μπορω κι εγω!!!γιουχουχου!!!
Krokodilos Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 το ειδα!!!το ειδα!!! γιεα!!!!μπορω κι εγω!!!γιουχουχου!!! Μαμησε μας και συ. Μονο εγω δεν μπορω να την δω αυτην?:cry:
Lucifer Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 What the hell should i see? I only see some meaningless, imaginary, nonsensical 3D stereogram picture. Is there any specific thing to see? You're seeing it in reverse 3D, that's why it seems nonsensical. Switch your focus. Welcome to our Greek forum!
minarokeftes Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 You're seeing it in reverse 3D, that's why it seems nonsensical. Switch your focus.Welcome to our Greek forum! αχαχαχχαχαχαχαχα by the way ή όπως πάει ο δρόμος, αυτός που το έκανε το τόπικ να του καεί η τοστιέρα. Έχουν γ@μηθεί τα μάτια και δεν έχω καταφέρει να δώ τίποτα.... Τί απο 1 εκατοστό απόσταση απο την οθόνη τί απο 30 τα ίδια.
-NetHawk- Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Ενα ακομη! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=ArWY-Ck-CPc[/ame]
little loulou Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Μαμησε μας και συ. Μονο εγω δεν μπορω να την δω αυτην?:cry: :lol: κ α-λα να πα-θεις! Όλες μπορείτε... εννοεις ολες τις εικονες μπορειτε? ολες οι κοπελες μπορειτε? η ολες οι υπαρξεις μπορειτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.