Προς το περιεχόμενο

Περιεργες εικονες!

sotos81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτό περίμενα να δω.
Προβλέψιμη κι έτς.Ουήνκ!

Xαχαχαχα, αναρωτιεμαι ποσοι θα το δουν. Και κυριως ποιοι!
Να με τι πρέπει να εκπαιδεύεται το μάτι.Με πολύχρωμες χρωματιστές φατσούλες!

εντιτ: επίσης οι πολύχρωμες χρωματιστές,δεν είναι πλεονασμός =ρ

Δημοσ.
Xαχαχαχα, αναρωτιεμαι ποσοι θα το δουν. Και κυριως ποιοι!

What the hell should i see?:whistle::cry: I only see some meaningless, imaginary, nonsensical 3D stereogram picture. Is there any specific thing to see?

1. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish f.off

Δημοσ.

Δε μπορώ να τις δω γμτ!!

Εκνευρίζομαι και με έχει πιάσει το κεφάλι μου!!!

Θα αληθορίσω μόνιμα στο τέλος

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• Moderators
Δημοσ.
What the hell should i see?:whistle::cry: I only see some meaningless, imaginary, nonsensical 3D stereogram picture. Is there any specific thing to see?

1. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish f.off

Μην σου χαλασω την εκπληξη, προσπαθησε το λιγο περισσοτερο. :-)

Δε μπορώ να τις δω γμτ!!

Εκνευρίζομαι και με έχει πιάσει το κεφάλι μου!!!

Θα αληθορίσω μόνιμα στο τέλος

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δεν ξερω αν θα τα καταφερεις μεσω της μικρης οθονης του iphone. Εγω που ειχα κατεβασει μια εφαρμογη με στερεογραμματα για το ipod touch δεν εβλεπα σχεδον τιποτα διοτι το ματι αποπροσανατολιζοταν λογω του περιβαλλοντος περιμετρικα της συσκευης.

• Moderators
Δημοσ.
Πες τουλαχιστον που ειναι περιπου. Μεση, κατω, πανω?

http://img709.imageshack.us/img709/6462/3d002.jpg

Mεσα στον κυκλο ειναι, αλλα μην προσπαθησεις να εστιασεις εκει. Πλησιασε το προσωπο σου στο μονιτορ κοιταζοντας την εικονα και απομακρυνε το σιγα σιγα.

Δημοσ.

You're seeing it in reverse 3D, that's why it seems nonsensical. Switch your focus.

Welcome to our Greek forum!

Δημοσ.
You're seeing it in reverse 3D, that's why it seems nonsensical. Switch your focus.

Welcome to our Greek forum!

αχαχαχχαχαχαχαχα

by the way ή όπως πάει ο δρόμος, αυτός που το έκανε το τόπικ να του καεί η τοστιέρα. Έχουν γ@μηθεί τα μάτια και δεν έχω καταφέρει να δώ τίποτα.... Τί απο 1 εκατοστό απόσταση απο την οθόνη τί απο 30 τα ίδια.

Δημοσ.
Μαμησε μας και συ. Μονο εγω δεν μπορω να την δω αυτην?:cry::cry:

:lol::lol::lol:

κ α-λα να πα-θεις! :P

Όλες μπορείτε...

εννοεις ολες τις εικονες μπορειτε?

ολες οι κοπελες μπορειτε?

η ολες οι υπαρξεις μπορειτε?:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...