Προς το περιεχόμενο

HD4850 + cod

stefa_1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες

Εχω την παραπανω καρτα και προσπαθω να παιξω call of duty 5 muliplayer.Το προβλημα που εχω ειναι οτι μετα απο καποιο συγκεκριμενο χρονο που παιζω online ξαφνικα μου πεταει black screen,ο ανεμιστηρας της καρτας κλεινει (παντα τον ρυθμιζω στο 57 % πριν ξεκινησω) και μετα μου βγαζει η οθονη digital/analog που σημαινει οτι σταματησε να δινει σημα,ενω ο ηχος συνεχιζει και παιζει κανονικα.Αυτο γινεται παντα,και ακριβως μετα απο καποιο χρονικο διστημα.Απο θερμοκρασιες ειμαι ok,δεν ξεπερναει ποτε τους 82.

Οποτε αναγκαζομαι να κανω επανεκκινηση για να επανλεθει το μηχανημα.

Εχω επιλεξει run in compaibily mode σε windows xp sp3 (εχω windows 7 32bit)και εχω τσεκαρει επισης run in administrator mode.

Eχω δαιγραψει επισης και εκεινο το αρχειο για το video,αλλα τιποτα.

Καμια ιδεα?Το ξαναεγκατεστησα και δευτερη φορα χθες και μου ρχεται να σαλταρω.

Δημοσ.

Ποιά 4850 έχεις? διότι οι πρώτες υλοποιήσεις με το reference cooler είχαν πέραν του υπερβολικού θορύβου, πρόβλημα με θερμοκρασίες. Καινούργιες βάραγαν 90+ βαθμούς σε full load.

Λογικά ζεστένεται υπερβολικά και κλείνει. Με μια αλλαγή cooler θα είσαι εντάξει.

Πές μας το μοντέλο λοιπόν και τι θερμοκρασίες πιάνει.

Αν είναι θέμα θερμοκρασιών (που αυτό πιστευω) πας στην accelero L2 pro ψύκτρα χαλαρά και ξενοιάζεις και απο temps αλλά και απο θόρυβο. :-)

edit: Τώρα είδα ότι πιάνει 82max. Αν είναι πραγματικό, τότε κάτι άλλο παίζει. :P

Σε άλλα παιχνίδια στο κάνει αυτό?

Δημοσ.

Ειμαι σιγουρος πως δεν ηταν αυτο.Και να γιατι:

Στην αρχη οταν ειχα την καρτα,μετα απο καποιο καιρο μαζεψε αρκετη σκονη και επιανα θερμοκρασια 93-95 βαθμους (νομιζω με το call of duty 4 ) και συνεχιζε να δουλευει κανονικα.Σημερα,με μεγιστο 82-83 κρασαρει το παιχνιδι.Πιστευω πως δεν ειναι προβλημα καρτας αλλα κατι τρεχει με το software.Θα το ποσταρα στην κατηγορια PC Games αλλα κανενας δεν ποσταρει για προβληματα.Οποτε το ποσταρα εδω.Οποτε καποιος admin να το μετακινησει στην κατηγορια PC Games αμα θεωρει οτι ταιριαζει εκει.

Μετα απο αρκετο ψαξιμο στο google διαπιστωσα πως κατι τρεχει με τον ηχο και κανει αυτα τα κρασαρισματα.

Μηπως φταει της καρτας ο audio hdmi driver ?Επισης ειδα πως ξεφυτρωσε και ενας αλλος drivers που δεν εχει σχεση με τη μητρικη μου Nvidia Nforce midi UART.

Δημοσ.

Ποιούς drivers χρησιμοποιείς? έχεις κάνει update τους τελευταίους?

Δοκίμασε απεγκατάσταση με driver sweeper σε safe mode και κατόπιν επανεγκατάσταση.

To game δεν πιστευω να είναι απο τον θείο διότι τότε αλλάζει τα πράγμα :P

Ίσως να υπάρχει ααυμβατότητα με τα win7 (αν και χλωμό μου φαίνεται) τι να πώ...

Δημοσ.

Το ειχα περασει και παλιοτερα και κατι ειχα κανει και δουλευε και δεν μπορω να θυμηθω με τιποτα τι εκανα.Οσον αφορα τους drivers,εχω τους τελευταιους,αλλα δεν πιστευω να παιζει ρολο γιατι δεν ειναι και καινουργιο το παιχνιδι.

Δημοσ.

Ο τίτλος σου λοιπόν είναι άκυρος, φιλικά πάντα.

Δεν υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα σου αλλά με το παιχνίδι, οπότε δεν νομίζω κανείς να μπορεί να βοηθήσει σε αυτό. :)

Δημοσ.

Ολα με τη σειρα.Αλλωστε πως θα εμπαινα σε 1.7 server ?

Παντως απο ολα αυτα που διαβασα απο αλλους που εχουν παρομοιο προβλημα κατι παιζει με τις ρυθμισεις ηχου,και συγκεκριμενα στην καρτα της Realtek...περηφανος κατοχος της.

Δημοσ.

Και εγώ είχα πρόβλημα με τον ήχο όταν είχε βγει το cod5, αν θυμάμαι καλά, αλλά δεν το έλυσα ποτέ, γιατί είχα κάνει format, και δεν το ξαναπέρασα στον υπολογιστή μου.

Δημοσ.

Το εκανα τελικα να δουλεψει,τουλαχιστο δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα σε εναν αλλο server που μπηκα.Απενεργοποιησα τον HDMI Audio Driver της ATI,ρυθμισα τη συχνοτητα ηχου 16 bit στα 48000 (dvd ποιοτητα).

Mετα απο τοσο ψαξιμο μου ηρθε στη μνημη τι ειχα κανει και μου δουλευε τοτε στα vista.Ειχα περασει τους realtek drivers και αφου τους κατηργησα και εβαλα αυτους απο το windows update τοτε ολα δουλεψαν ρολοι.

Δημοσ.

Ακυρο.Παλι τα ιδια.Πραγματικα μου ερχεται να το κλωτσησω.Εχω φαει ολο το google ,και μα κανενας να μην εχει το ιδιο προβλημα ?

Δημοσ.

ειχα παρομοιο προβλημα οταν ειχα παρει αυτη τη καρτα αλλα με το crysis ενω τα αλλα παιζαν κανονικα αυτο μου εδινε black screen μετα απο λιγο αμα εχει εγγυηση ακομα η καρτα π λογικα εχει τραβα την απο κει που τη πηρες κ πες τους το προβλημα λογικα στην αλλαζουνε εμενα μου την αλλαξανε επιτοπου κ αμα εισαι τυχερος μπορει να σου δωσουνε καμια με τουμπανακι cooler...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...