LuNaTiC Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Πειραζα λιγο τις μνημες μου και το fsb... απο 240 το πηγα 245 και το pc κρασαρε... Κανει επανεκινηση και απο κει και περα δεν ξαναμπαινει windows Φορτωνει τα παντα κανονικα στην αρχη μπορω να μπω και βιος τα παντα ολα ... φορτωσα εργοστασιακες ρυθμισεις παλι τπτ.. Αφου κανει ποστ και δει το raid κτλ ολα κομπλε μου βγαζει μια παυλα και αναβοσβηνει...Σαν να μην μπορει να φορτωσει τα windows ... Τι μπορει να παιζει ? Δεν ακουω κανενα μπιπ απο την μητρικη μου και δεν φαινεται τπτ περιεργο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGNUSDeI Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 clear cmos έκανες ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Yep Τωρα δοκιμαζω να βγαλω μνημες και να αφησω μια Εχω 2χ4gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 μήπως σου πείραξε τίποτα στο boot order όταν πήρε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις?? συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις είναι κάτι απλό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Σορρυ 4χ2gb εχω... ο Υπολογιστης δεν ανοιγε πριν κανω τις εργοστασιακες ρυθμισεις ετσι και αλλιως Μετα αλλαξα το στορατζ σε RAID γιατι ετσι και αλλιως δε θα ξεκιναγε χωρις αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 το boot order το ρύθμισες? μήπως πάει να σου ξεκινήσει απο κανα floppy και τρώει φρίκη... λέω εγώ τώρα.. δν ξέρω. σιγουρέψου οτι πάει να ξεκινήσει απτο RAID Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Ναι το εκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Εμενα αυτό ακριβώς κάνει όταν δεν αντέχει το overclock που του κάνω ,μπες στο βίος και σιγουρέψου ότι πήγε πάλι στο 400 το fsb και ότι άλλο άλλαξες,κανε save και ξεκινα το pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μαλλον οπως μου παν και σε ενα αλλο φορουμ πρεπει να εγινε data corruption ... Μαλλον δεν αντεξε το RAID 0 το οβερκλοκ... Χμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGNUSDeI Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μαλλον οπως μου παν και σε ενα αλλο φορουμ πρεπει να εγινε data corruption ... Μαλλον δεν αντεξε το RAID 0 το οβερκλοκ... Χμμ ναι μάλλον και εγώ αυτό πιστεύω. μου έχει τύχη και μένα αυτό παλιότερα με raid 0 και τρελό ο/c στο fsb και στις μνήμες χρειάστηκε να φτιάξω το raid 0 από την αρχή και να κάνω format. αλλα μετά όλα δούλεψαν και πάλι κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Αυτο ξερω μαλλον οτι ειναι η μονη λυση... Υπαρχει τροπος να σωσω τπτ πριν το κανω? η μπορω να το κανω να δουλεψει εαν το παω σε καποιο αλλο πισι μηπως? (το raid εννοω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGNUSDeI Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 για δοκίμασε πρώτα να ξαναπεράσεις τα windows χωρίς να κανεις format, και μετά βλέπεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Χμμμμ... Καλος...Για να δουμε ---------- Προσθήκη στις 16:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:19 ---------- Μπηκα με το DVD WINDOWS 7 ....Βρισκει τις εγκαταστασεις των VISTA + WIN7 ... απο και και περα μπορω να κανω κατι? Το repair δε φαινεται να κανει και πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGNUSDeI Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 αν μπορείς κανε εγκατάσταση από την αρχή χωρίς να κανεις format. λογικά θα σου κράτηση και την παλιά εγκατάσταση σε ένα φάκελο. τουλάχιστον αν μπορέσεις να σώσεις τα αρχεία που θέλεις, και μετά αν θέλεις ξανά φτιαχνεις το raid 0 από την αρχή και κανεις format και νέα εγκατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Χμμμμμ... Χμμμμ.... Μπηκα στην εγκατασταση των Windows7 ...ετρεξα οτι διαθεσιμο υπηρχε απο fixmbr...παπαλα... Ξαναμπαινω δοκιμαζω να κανω τα ιδια στην αλλη εγκατασταση των VISTA... Reboot...βγαζω το dvd... κολλημα για 5 δευτερολεπτα...μετα ως δια μαγειας μου εβγαλε το βοοτ options για 7 η VISTA ! Παταω να φορτωσουν τα 7... και ολα καλα !!!!!!!!!!!!!!! Τι να πω εχω ΧΕΣΤΕΙ απο τη χαρα μου τελικα δε νομιζω να εχασα κατι...αλλα φοβαμαι να κλεισω και να ανοιξω παλι το pc... Εχω την απορια.."ΘΑ ΞΑΝΑBOOTAREI ???" Ευχαριστω ολους !!! Θελω asap οδηγο backup ... να προτιμησω GHOST? η κατι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.