{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 έλα μου ντε...dude άμα σκέφτεσαι με το κάτω πουλί το έχεις χαμένο το game. Δώσε κι αλλες τρόμπες να το ξεχάσεις καλύτερα.
CtrlFreak Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Βιάσου γιατί θα μείνεις με το πουλί στο χέρι!
evabb Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 περιμενο με αγωνια την επισημη τοποθετηση του ειδικου επι του θεματος ενος και μοναδικου αλετζου
capten- Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Βιάσου γιατί θα μείνεις με το πουλί στο χέρι! Το πιθανότερο αν βρω αυριο ευκαιρία θα της προτείνω. Αλλά πάλι με ενοχλεί το ρίσκο να κάνω σχέση με συνάδελφο.
alexis333 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Το πιθανότερο αν βρω αυριο ευκαιρία θα της προτείνω. Αλλά πάλι με ενοχλεί το ρίσκο να κάνω σχέση με συνάδελφο. Προτιμοτερο απο το να εισαι με το πουλι στο χερι που λεει κι ο αλλος πιο πανω ...
john2gr Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μάλιστα σήμερα που δεν πήγα στη δουλειά τράβηξα για πάρτη της μια μλκεια. Respect. Για να την ρίξεις πιστεύω ότι αξίζει να της πεις ότι τράβηξες μια για πάρτη της
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Αυτό γιατί μας το πες?? για να ξεράσει ο jason
Snolly Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Το μοναδικό σου post ειναι στο overclocking και κάτι κάηκε ε;
CtrlFreak Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Respect. Για να την ρίξεις πιστεύω ότι αξίζει να της πεις ότι τράβηξες μια για πάρτη της Κάτι σαν: Έβαφα τον τοίχο για πάρτι σου μωρό μου όλο το βράδυ είναι πιο πρέπον νομίζω..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=VLnWf1sQkjY[/ame]
minarokeftes Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Αφεντικό δεν υπάρχει σ' αυτή τη δουλειά τελοσπάντων, να την καβατζώσει απολυταρχικά και να υπενθυμίσει σ' εσάς τα σκουλήκια τη θέση σας; Απόλυτο RESPECT!!!!! axaxaxax για να ξεράσει ο jason ΤΕΛΕΙΟ!!!! όσοι είδαν το άλλο thread το καταλαβαίνουν, αλλα πραγματικά ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ!!!! χααχαχαχαχα
alexis333 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Αυτες τις μερες εχουμε δει κατι thread super στο Μπλα Μπλα .... Καλα περναμε δε λεω ....
capten- Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Εντάξει δεν πολυπερίμενα να με βοηθήσετε. Αντε και η καζούρα μέσα είναι. Σκοπευω να την καλέσω μαζί με δυο άλλες συναδελφους να βγουμε.Θα νιώσει και πιο άνετα μάλλον να είναι και κάποιες γυναίκες.Αν και πάλι πιστευω οτι και μόνο οι δυο να βγούμε δεν θα χει προβλημα.Μάλλον λέω να το πάω λίγο αργα το θέμα. Υ.γ1 Δεν κατάλαβα γιατί η μλκεια είναι κάτι κακό για κάποιους.Καμιά φορά μετα απο τέλος της σκέφτεται κανείς πιο ώριμα και πιο ήρεμα. Αλλωστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ γουστάρουμε την μλκεια.Ομως τον μλκ κανείς!
jason_rethymno Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 για να ξεράσει ο jason Αυτός πάντα εμένα έχει στο μυαλό του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.