capten- Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Πρόσφατα ήρθε στο διπλανό μας τμήμα μια νεαρή και πανέμορφη δεσπινίς.Εξαιρετικότατος χαρακτήρας,κοινωνική με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και ...ελευθερη. Εχω μεγάλο ανταγωνισμό μια και την ορέγοντε και τα υπόλοιπα μέλη της εταιρίας.Για την ώρα 'εχουμε καλή χημεία ωστόσο δεν έχω τολμήσει να της προτείνω να βγούμε βόλτα αλλά θα γίνει ελπίζω σύντομα.Μάλιστα σήμερα που δεν πήγα στη δουλειά τράβηξα για πάρτη της μια μλκεια. Εχω λίγο άγχος ρε γμτ μου[δεν ξέρω γιατί}μου κάνουν παράλληλα πλάκα και οι υπόλοιπες στο γραφείο που μου θυμίζουν παλαιότερες τοποθετήσεις μου οτι ποτέ δεν θα κάνω σχέση με συνάδελφο. Αλλά βρε παίδες την κάνω τρελό .κέφι.Ωστόσο δεν ξέρω ακόμη γιατί αλλά και η αμφιβολία εκεί στο μυαλό μου. Εσεις είχατε στο παρελθον ποτέ σας κατάσταση με συνάδελφο?
capten- Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Εγώ θέλω να τη σκοτώσω. Γιατί βρε? Η υποψήφια παλλακίδα μου είναι απίστευτη όμορφη ρε γμτ μου.Για την ώρα είμαι έτοιμος να καταργήσω κάποιες αρχές μου και αξιώματα για πάρτη της.
Krokodilos Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Πρόσφατα ήρθε στο διπλανό μας τμήμα μια νεαρή και πανέμορφη δεσπινίς.Εξαιρετικότατος χαρακτήρας,κοινωνική με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και ...ελευθερη. Εχω μεγάλο ανταγωνισμό μια και την ορέγοντε και τα υπόλοιπα μέλη της εταιρίας.Για την ώρα 'εχουμε καλή χημεία ωστόσο δεν έχω τολμήσει να της προτείνω να βγούμε βόλτα αλλά θα γίνει ελπίζω σύντομα.Μάλιστα σήμερα που δεν πήγα στη δουλειά τράβηξα για πάρτη της μια μλκεια. Ελεος. Για την ώρα 'εχουμε καλή χημεία ωστόσο δεν έχω τολμήσει να της προτείνω να βγούμε βόλτα αλλά θα γίνει ελπίζω σύντομα. Πριν το επομενο Πασχα? Ζητα της να βγειτε να τελειωνεις. Αν εχετε καλη χημεια δεν θα πει οχι. Εχω λίγο άγχος ρε γμτ μου[δεν ξέρω γιατί}μου κάνουν παράλληλα πλάκα και οι υπόλοιπες στο γραφείο που μου θυμίζουν παλαιότερες τοποθετήσεις μου οτι ποτέ δεν θα κάνω σχέση με συνάδελφο. Πες τους την αληθεια. Οτι αυτες ειναι καμπιες ενω αυτη πολυ ομορφη. Το αγχος το εχεις γιατι εισαι κοτα, φοβιτσιαρης και φοβασαι την σκια σου. Απο τη μια φοβασαι την απορριψη και απο την αλλη αν πει ναι σκεφτεσαι τι θα κάνεις μην τυχον και κάνεις καμια βλακεια, πως θα συμπεριφερεσαι κλπ. Για να μην βασανιζεσαι κανε το σωστο: Πες της να βγειτε ευγενικα και δεν θα πει οχι. ---------- Προσθήκη στις 16:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:38 ---------- Γιατί βρε? Η υποψήφια παλλακίδα μου είναι απίστευτη όμορφη ρε γμτ μου.Για την ώρα είμαι έτοιμος να καταργήσω κάποιες αρχές μου και αξιώματα για πάρτη της. Α και βγαλε και μια φωτο της να την δουμε. Ποσο ομορφη πια να ειναι??
gdriver Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 φιλε μου προσπαθησε το αλλα οχι πολυ νωρις γιατι θα σε περασει πως απλως θελεις να τη ριξεις οριζοντιως. μερα με τη μερα γινε ολο και πιο φιλικος ,σποντιτσες και δειξε πως ενδιαφερεσαι πραγματικα και οχι περιπετειουλες. παντως να ξερεις πως θα εχεις αρκετα δυσκολο δρομο γιατι γενικως οι γυναικες εχουν ενα κολλημα σχετικως να κανουν σχεση με συναδελφο. μεγαλο κολλημα. καλη τυχη
greenmachine Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μάλιστα σήμερα που δεν πήγα στη δουλειά τράβηξα για πάρτη της μια μλκεια. Αυτό γιατί μας το πες??
klainmaingr Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μάλιστα σήμερα που δεν πήγα στη δουλειά τράβηξα για πάρτη της μια μλκεια.
IMAndreas Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Αυτό γιατί μας το πες?? χαχαχαχαχαχαχαχα δεν υπάρχει.....
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δεν σε πηράζει να βάλω το αρχικό σου ποστ για signature έτσι ?
alexis333 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Για φανερωσου κι εσυ .. Ποιος εισαι απο δω μεσα με δευτερο λογαριασμο ... :lol:
capten- Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Οι ισορροπίες είναι λεπτές.ΔΕΝ ΦΟΒΆΜΑΙ ούτε έχω κόμπλεξ κατωτερώτητας.Αν αργήσω πάντως να της προτείνω να βγούμε βόλτα μπορεί να ΄μείνω πίσω μια και ο ανταγωνισμός θα είναι υψηλός.Μου έχω εμπιστοσύνη και αυτή πιθανός να με γουστάρει πολύ.Αλλά.... Ωστόσο σχέση με συνάδελφο μάλλον είναι ενα πολύπλοκο θέμα.
andreapaog328 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μάλιστα σήμερα που δεν πήγα στη δουλειά τράβηξα για πάρτη της μια μλκεια. πέτυχε ή μπαααα? ή έχει ξεφύγει ο κόσμος ή εγώ έσω χάσει επεισόδια...
freedubus Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Αφεντικό δεν υπάρχει σ' αυτή τη δουλειά τελοσπάντων, να την καβατζώσει απολυταρχικά και να υπενθυμίσει σ' εσάς τα σκουλήκια τη θέση σας;
CtrlFreak Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μάλιστα σήμερα που δεν πήγα στη δουλειά τράβηξα για πάρτη της μια μλκεια. 0mfG!!!!!! Στην αρχή δεν το έπιασα.... Όντως αυτό δεν χρειαζόταν να το ξέρουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.