Προς το περιεχόμενο

[B]Περιορισμένη Συνδεσημότητα WIFI[/B]

billakos_2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια έχω ένα πολλη σοβαρό πρόβλημα με το ασύρματο δίκτυο που συνδέομαι. Είμαι φοιτητης 6ου εξαμήνου ΤΕΙ και στην πολυκατοικία που μένω εδώ και καιρό συνδέομαι σε ένα hot spot που υποτιθεται ότι είναι ελευθερο, να μπαίνει όποιος θέλει. Την περασμένη εβδομάδα όμως καθώς πήγα να συνδεθώ μου έλεγε ότι υπάρχει περιορισμένη πρόσβαση στο δίκτυο και συνδεομαι μόνο τοπικά και κάτω στο εικονίδο του ασύρματου δικτύου δείχνει ενα κιτρινο θαυμαστικό. Το περιέργο πιο είναι?

Ότι ανακάλυψα εντελώς κατα τύχη ότι αν μπεις απο ασφαλή λειτουργία με δίκτυο του λειτουργικου μπαίνει κανονικά στο internet.Όποιος ξέρει plz να βοηθήσει καθώς είναι το μόνο δίκτυο που πιάνω εδώ.Να στε όλοι καλά.

Δημοσ.
... Την περασμένη εβδομάδα όμως καθώς πήγα να συνδεθώ μου έλεγε ότι υπάρχει περιορισμένη πρόσβαση στο δίκτυο και συνδεομαι μόνο τοπικά και κάτω στο εικονίδο του ασύρματου δικτύου δείχνει ενα κιτρινο θαυμαστικό. Το περιέργο πιο είναι?

Ότι ανακάλυψα εντελώς κατα τύχη ότι αν μπεις απο ασφαλή λειτουργία με δίκτυο του λειτουργικου μπαίνει κανονικά στο internet....

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το antivirus και firewall που έχεις και δοκίμασε πάλι. Αν μπει, τότε ενεργοποίησε τα πάλι.

Δημοσ.

Απενεργοποίηση antivirus ΚΑΙ firewall, απενεργοποίηση κάρτας wifi και ενεργοποίηση εκ νέου.

Αν ούτε αυτό πιάσει, κάτάργηση κάρτας wifi και εγκατάσταση εκ νέου

Ξαφνικά στο έκανε; Δεν εγκατέστησες τίποτα;

Δημοσ.

Εμπαινε κανονικα πριν μερικες μερες με antivirus kai firewall εγκατεστημενα που ειχα και ξαφνικά μου βγάζει αυτο το μηνυμα για περιορισμένη προσβαση και το περιεργο ειναι οτι μου το κανει και στο λαπτοπ που εχω, ενω με αλο ασυρματο δικτυο συνδεετε κανονικα. Απλα περνω καμια φορα το λαπτοπ στο ΤΕΙ και στο λεω αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...