totalius Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Το έχω παραγείλει κ σκέφτωμαι να προσθέσω κανά φουρφούρι. 1χ140mm επάνω κ 1χ120mm στο πλαινό panel.Να το κάνω ή τσάμπα κόπος; Είναι καλύτερα να συνδέσω τα ανεμιστήρια στη μητρική ή στο τροφοδωτικό; Κ κάτι άκόμα.Το πλαινό παράθυρο αυτό http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B003AVMRP2/ref=nosim/bookspree-20 μπορώ να το βρώ κάπου στην Ευρώπη ή μόνο Αμέρικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ermaros Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 http://www.coolermaster.nl/shop/product_info.php?cPath=67&products_id=249 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 @ ermaros thanks Το έψαχνα στα sidepanells του μαγαζιού κ δεν το έχουν.Το ανακάλυψες κ τώρα το παραγγέλνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Παιδιά πείτε καμιά γνώμη γιατί τα fans τα έχω αλλά αν δε κερδίσω κάτι ιδιαίτερο σε θερμοκρασίες δε θέλω να αυξήσω τα db.Αρκετό θόρυβο κάνει το fan του 955. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Αναλόγος τα fans. Εχώ πρόσθεσα έναν πάνω, 140 και έναν πλαϊνό 120, τους φτηνούς της coolermaster. Δεν είδα διαφορά... Ίσως καλός θα ήταν ένας 80άρις στην μεριά της mobo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Ο φθηνός 140άρης της coolermaster στις 1000rpm που και καλά αποδίδει 60cfm όντως είναι της πλάκας. Αθόρυβος μέν, τζούφιος δε. Μια που τον έβαλα και μια που τον έβγαλα στο καπάκι. 140άρηδες καλοί πιστευω είναι οι Xigmatek που έχει το Πλαίσιο αλλά είναι ακριβότεροι χ2 της τιμής του Coolermaster, ~ 14 ευρώ αλλά δεν υπάρχουν στο online store του Πλαισίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Με τον πλαινό δε θα δω διαφορά στη gpu δηλαδή; 140μμ έχω αυτόν http://www.eworld.com.gr/front/details/505 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Kαι αυτόν αδύναμο τον κόβω man. Τώρα ότι και να σου πώ υποθέσεις κάνουμε. Πιστεύω όμως ότι δεν θα δείς καμμιά αξιόλογη διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Kατάλαβα το πολύ πολύ να βάλω μόνο ένα 120αρη στο πλάι όταν έρθει το παράθυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Εγώ περιμένω τον SilenX μαζί με έναν PRO 12άρι. Αν θες περίμενε και θα σου πω απόψεις. Ο 8άρις μπαίνει και στο πλάι(αριστερά) αλλά και στο GPU holder. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.