xaikman Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Γεια χαρα σε ολους! Εγκατεστησα πριν λιγες μερες το Acronis True Image και προσπαθω να κανω ενα backup στα windows 7 ultimate που εχω εγκατεστημενα στο pc και να το αποθηκευσω καπου σε περιπτωση που γινει καποια ''στραβη''! Το θεμα ειναι πως θελω να εχω το αρχειο σε εξωτερικο μεσο αποθηκευσης που να ειναι bootable. Το αρχειο του backup μου βγαινει περιπου 12giga και αφου δεν χωραει ουτε σε dual layer dvd σκεφτηκα να δοκιμασω σε usb flash.Το ερωτημα ειναι αν μπορει να γινει αυτο. Διαβασα αρκετους οδηγους για το πως να γινει bootable to usb αλλα στη συνεχεια επρεπε να εχω το αρχειο του backup σε καποιο αλλο μερος. Δεν γινεται να κανω boot απο το usb και το backup μου να ειναι στο ιδιο το Flashακι?? Ευχαριστω πολυ!!
kastel Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Η καλύτερη λύση είναι να δημιουργήσεις ένα bootable cd και να βάλεις το backup στο usbstick. Έτσι ώστε όταν χρειαστεί, να κάνεις boot από το cd (επιλέγοντας το από το bios) και να επιλέξεις το αρχείο που έχεις κάνει backup από το stick.
isay Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Ή αν θέλεις να τα έχεις όλα μαζί, κάνε δυο partitions το usb sticks και στο πρώτο κάνε το boot και το δεύτερο αποθηκευτικό χώρο.
xaikman Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Τα δυο partition ακουγεται καλη ιδεα... θα ψαξω να δω πως γινεται γιατι δεν το εχω ξανακανει σε φλασακι και θα το δοκιμασω....
TheELF Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δεν χρειάζεται να κανεις partition κατέβασε το Unetbootin,δημιούργησε το bootcd.iso από το acronis και πέρασε το στο usb όπως λέει στο Installation & Screenshots αυτό το πρόγραμμα κάνει εξαγωγή τον αρχείων οποτε ο ελεύθερος χορoς παραμένει ελεύθερος,έτσι μπορείς να αντιγράψεις το backup σου στο stick.
xaikman Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Ενδιαφερον και πρακτικο φαινεται το προγραμματακι αυτο, θα το δοκιμασω και θα σας πω! ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.