Eagle_IIz Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 μου έπεσε ένα μηχανηματάκι αλά δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει μιας και στην εκκίνηση κάνει συνεχόμενο μπιπ για 3 δεύτερα τι μπορεί να φταίει δεν ανάβει καθόλου η οθονη για να δω το bios. κάποτε είχα βρει έναν οδηγό με όλα τα ηχητικά και τι βλάβη είναι αλά δεν τον έχω δυστυχώς
cabdik Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 1. πες μας και απο τι αποτελειται το συστηματακι.....! 2. google it, φιλε μου!!!!! http://www.pchell.com/hardware/beepcodes.shtml 3. εμενα, παντως, περισσοτερο μου παει για memory problem! αν εχεις 2 στικακια μνημης. δοκιμασε με το ενα καθε φορα μονο του... για αρχη.
Eagle_IIz Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 ευτυχώς το βρήκα ήτανε η κάρτα γραφικών
Luciddream Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 ευτυχώς το βρήκα ήτανε η κάρτα γραφικών θα σου είχα γλυτώσει περίπου μια ώρα ψαξίματος αν ήμουν ξύπνιος.. συνήθως είναι η κάρτα γραφικών σε τέτοια άκυρα βίδωσε την καλά..
Eagle_IIz Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 λογικά κάποιο κάψιμο θα έχει γιατί μπορεί να δουλεύει ο ανεμιστήρας αλά δεν μπορεί να μπει καν στο bios πάντως από θέμα κουμπώματος πάνω στην μητρική μια χαρά κουμπωνη ευτυχώς που είχα μια pci κάρτα γραφικών και με το που την κούμπωσα δούλεψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.