Προς το περιεχόμενο

Οδηγος για o/c cpu & gpu στο Acer Ferrari One 200

kostasfalcon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατεβαζετε για την cpu το SETFSB 2.2.134.98 και στο tab control επιλεγετε το SLG8LP625T. Κλικ το GET FSB, εκει λεει 1/24 εγω το ανεβασα 7/24 και μετα SETFSB. Η cpu θα παει απο τα 1200 στα 1355,8. Το o/c δεν ειναι μονιμο και στην επομενη επανεκινηση του υπολογιστη θα επανελθουν οι stock συχνοτητες. Οσον αφορα τωρα για την καρτα γραφικων θα χρειαστειτε το AMD GPU CLOCK TOOL 0.9.26.0 μονο αυτο κανει δουλεια!, και εκει που λεει engine πληκτρολογειτε την επιθυμητη συχνοτητα που θελετε στον πυρηνα και πατατε το set clocks - εγω το εχω βαλει μεχρι και στα 605(!!!) mhz απο τα 380 που ειναι η εργοστασιακη και δεν μου κολησε ποτε, και παιχνιδια εχω παιξει ετσι και benchmarks. Μην δωσετε καμια σημασια σε αυτα που γραφει (λεει στην αρχη 45.15 και μετα που θα πληκτρολογησετε εκ νεου την συχνοτητα του πυρηνα 75.15 αν θυμαμαι καλα) Ανοιξτε μετα το cpu-z και θα δειτε οτι εχουν αλλαξει. Εαν θελετε μετα να πατε στα κανονικα mhz πατατε το Restore defaults clock. Αποποιουμαι οποιαδηποτε ευθυνη αν κατι δεν παει καλα εγω παντως το δουλευω αρκετα χωρις κανενα προβλημα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

βεβαιως,με τον οδηγο που εδωσες ολα μια χαρα:-)απλα τωρα με τις ζεστες το δουλευω στις εργοστασιακες ρυθμισεις για να μην μου ανεβαζει θερμοκρασιες,γιατι το βλεπω με απλο σερφαρισμα να ειναι στους 55 βαθμους και δεν θελω να ανεβαζει πιο πολυ

Δημοσ.

βεβαιως,με τον οδηγο που εδωσες ολα μια χαρα:-)απλα τωρα με τις ζεστες το δουλευω στις εργοστασιακες ρυθμισεις για να μην μου ανεβαζει θερμοκρασιες,γιατι το βλεπω με απλο σερφαρισμα να ειναι στους 55 βαθμους και δεν θελω να ανεβαζει πιο πολυ

Δημοσ.

Ας σου ειναι μια καλη παρακαταθηκη οταν χρειαζεσαι extra power:-)

Δημοσ.

και εγω που το δοκιμασα δουλευει αψογα,πολυ χρησιμο,βεβαια για τον ιδιο λογο που λεει ο lagoudakis ειμαι και εγω στις εργοστασιακες,αλλα τον χειμωνα θα του δωσω να καταλαβει:-) μια απορια τωρα,ισχυει οτι οι επεξεργαστες τις amd ανεβαζουν πιο πολλες θερμοκρασιες απο τους intel;

Δημοσ.
και εγω που το δοκιμασα δουλευει αψογα,πολυ χρησιμο,βεβαια για τον ιδιο λογο που λεει ο lagoudakis ειμαι και εγω στις εργοστασιακες,αλλα τον χειμωνα θα του δωσω να καταλαβει:-) μια απορια τωρα,ισχυει οτι οι επεξεργαστες τις amd ανεβαζουν πιο πολλες θερμοκρασιες απο τους intel;

Το 1000h που ειχα αν και ιντελ εφτανε και τους 65 πολλες φορες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...