Προς το περιεχόμενο

Έλεγχος θερμοκρασιών καρτών σε διάταξη CrossFireX

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Θέλω να μου προτείνετε ένα καλό πρόγραμμα και βολικό για τον ακριβή έλεγχο των θερμοκρασιών λειτουργίας των καρτών γραφικών σε διαταξη CrossFireX.

Στην παρούσα φάση χρησιμοποιώ το hw monitor και το gpu-z αλλά αφενός δεν με βολεύουν για monitoring (ειδικά το δεύτερο) και αφετέρου δεν γνωρίζω αν τα στοιχεία που δίνουν είναι ακριβή. Το λέω αυτό διότι το hw monitor που είναι αρκετά ευχρηστο προγραμματάκι μου δείχνει τις κάρτες να παίζουν στις ίδιες θερμοκρασίες και στροφές ανεμιστήρα πράγμα που με παραξενεύει λόγω της θέσεώς τους στο case. Απο την άλλη το catalyst control center δεν έχει δυνατότητα monitoring για τη δεύτερη κάρτα.

Thanks in advance. :-)

Δημοσ.

Έχει μονιτορινγκ για την δεύτερη αρκεί να την διαλέξεις από πάνω! Το θέμα είναι όμως ότι λογικά θα μπορείς να βλέπεις μόνο το idle στην δεύτερη.

Δημοσ.
Έχει μονιτορινγκ για την δεύτερη αρκεί να την διαλέξεις από πάνω! Το θέμα είναι όμως ότι λογικά θα μπορείς να βλέπεις μόνο το idle στην δεύτερη.

Το έχω κάνει αλλά μου δείχνει τη δεύτερη 0 C. Δηλαδή δεν παίρνει στοιχεία απο τη δεύτερη.

Δημοσ.
Το έχω κάνει αλλά μου δείχνει τη δεύτερη 0 C. Δηλαδή δεν παίρνει στοιχεία απο τη δεύτερη.

Νίκο χρησιμοποίησε το ATITool για την κυρίως κάρτα σου και το Riva Tuner για την slave κάρτα σου έτσι έκανα εγώ για τις 2 5870

Δημοσ.
Νίκο χρησιμοποίησε το ATITool για την κυρίως κάρτα σου και το Riva Tuner για την slave κάρτα σου έτσι έκανα εγώ για τις 2 5870

Θα το δοκιμάσω Teo. :-)

Ευχαριστώ φίλε.

---------- Προσθήκη στις 23:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:53 ----------

( εγώ με 2 gpu z minimized + logs ήμουν... όταν έπαιζα CF... )

thanks caution. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...