Προς το περιεχόμενο

Κουτί για οργάνωση καλωδίων

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν και λίγο ακριβό γιατί δεν καλείς εναν ξυλουργό να φτιάξετε ραφάκια με πόρτες ή να βρεις ένα έτυμο που να τα βάλεις όλα μέσα και θα κάνεις μια τρύπα απο πίσω για να περνάνε τα καλώδια

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αν και λίγο ακριβό γιατί δεν καλείς εναν ξυλουργό να φτιάξετε ραφάκια με πόρτες ή να βρεις ένα έτυμο που να τα βάλεις όλα μέσα και θα κάνεις μια τρύπα απο πίσω για να περνάνε τα καλώδια

αυτό το "ραφάκια με πόρτες" μου θύμισε κάτι cd-ιέρες σε στύλ ψωμιέρας που το μπροστά ξύλο το έσερνες... δεν ξέρω αν εννοούσες αυτό αλλά είναι πολύ καλή ιδέα! ευχαριστώ!

Δημοσ.
έχω τέτοια... μπόλικα... και "χρατς" έχω... και ότι άλλο υπάρχει σχεδόν... δεν με βόλεψαν για αυτό ψάχνω ένα τέτοιο...

---------- Προσθήκη στις 14:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:53 ----------

Κάτι τέτοιο λέω να φτιάξω αν δεν βρω:

http://www.twolooseteeth.com/MT/archives/000617.html

Καλη πατεντα ...:lol:

Εγω μαλλον θα πηγαινα σε καποιο ετοιμο ξυλινο κουτακι (θα υπαρχουν σε διαφορα σχεδια, μεγεθη κλπ) , μου φαινεται πιο ασφαλες...:P

Δημοσ.

ποσα τετοια θες?Πρεπει να χω κατι παρομοιο με αυτο που ζητας.Ειναι πλαστικα και απο πισω εχουν αυτοκολητο και απο μπροστα κλεινουν τα καλωδια....8α βγαλω φωτος οταν γυρισω απο την δουλεια...τα ειχα παρει απο lidl μεσα σε ενα πακετακι με διαφορα για καλωδια...Δεν τα χρειαζομαι αν σου κανουν τα στελνω.

Δημοσ.
Καλη πατεντα ...:lol:

Εγω μαλλον θα πηγαινα σε καποιο ετοιμο ξυλινο κουτακι (θα υπαρχουν σε διαφορα σχεδια, μεγεθη κλπ) , μου φαινεται πιο ασφαλες...:P

πράγματι... πολύ πιο όμορφο!

ποσα τετοια θες?Πρεπει να χω κατι παρομοιο με αυτο που ζητας.Ειναι πλαστικα και απο πισω εχουν αυτοκολητο και απο μπροστα κλεινουν τα καλωδια....8α βγαλω φωτος οταν γυρισω απο την δουλεια...τα ειχα παρει απο lidl μεσα σε ενα πακετακι με διαφορα για καλωδια...Δεν τα χρειαζομαι αν σου κανουν τα στελνω.

βγάλε φωτό και αν είναι κάτι που χρειάζομαι... εγώ στον γάμο σου... :P

Δημοσ.

Ναι σε καλά ρε αλλά όχι... τέτοια βρήκα να αγοράσω και εδώ, νόμιζα ότι είναι κάτι άλλα που είδα στο ebay...

πες στο αφεντικό σου "δεν φταίω εγώ... ο Αλέκος" :P

Δημοσ.
Ναι σε καλά ρε αλλά όχι... τέτοια βρήκα να αγοράσω και εδώ, νόμιζα ότι είναι κάτι άλλα που είδα στο ebay...

πες στο αφεντικό σου "δεν φταίω εγώ... ο Αλέκος" :P

αυτα που ειδες στο ebay ειναι αυτα που εχει στο λινκ "κλικ μι"?

Αν οχι δωσε καμια φωτο να δουμε μηπως μπορουμε να σου βρουμε...

Εγω ειμαι αφεντικο του εαυτου μου....

Αλλα ειναι δυσκολα οταν το αφεντικο το βαραει το καλοκαιρι στο κεφαλι...

και σκεφτεται μονο με το κατω...

Δημοσ.
αυτα που ειδες στο ebay ειναι αυτα που εχει στο λινκ "κλικ μι"?

Αν οχι δωσε καμια φωτο να δουμε μηπως μπορουμε να σου βρουμε...

Εγω ειμαι αφεντικο του εαυτου μου....

Αλλα ειναι δυσκολα οταν το αφεντικο το βαραει το καλοκαιρι στο κεφαλι...

και σκεφτεται μονο με το κατω...

Αυτό που έχω στο "κλικ μι" το ψάχνω... δεν βρήκα για να πάρω. Απλά στο ψάξιμο είδα και άλλα που μοιάζουν με το δικό σου, ρααααααααα

---------- Προσθήκη στις 15:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:54 ----------

Λυπάμαι που λέω αλλά την λύση την έδωσαν τα mac...

http://www.bluelounge.com/cablebox.php

αυτό που το βρήκα και στο ebay θα πάρω και θα δοκιμάσω...

Δημοσ.
Πιο φθηνά θα σου βγει να το φτιάξεις μόνος σου κάτι τέτοιο ρε

τα διπλάσια θα μου βγει αν το κάνω μόνος μου... τόσο τσαπατσούλης και ανίκανος θα καταστρέψω καμιά δεκαριά για να φτιάξω ένα...

Δημοσ.
τα διπλάσια θα μου βγει αν το κάνω μόνος μου... τόσο τσαπατσούλης και ανίκανος θα καταστρέψω καμιά δεκαριά για να φτιάξω ένα...

Τουλάχιστον θα έχεις φτιάξει αυτό που θες.:Ρ

Ξα σου πάντως αν πας τα "μέτρα" σε ξυλουργό θα σου βγει στα ίδια κ δε θα περιμένεις..

Δημοσ.

Δεν διαβάζει προσεκτικά τα πιεμ μου... πιο σύντομα θα μου έρθει από Αμερική παρά να πάω εγώ σε μαραγκό!!! :P

Δημοσ.
Δεν διαβάζει προσεκτικά τα πιεμ μου... πιο σύντομα θα μου έρθει από Αμερική παρά να πάω εγώ σε μαραγκό!!! :P

Κάτσε θα ρωτήσω έναν γνωστό, όχι φινίρισμα κλπ.. να δούμε πόσο βγαίνουν τα ξύλα..οκ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...