Προς το περιεχόμενο

Κουτί για οργάνωση καλωδίων

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ή όπως λέμε στο χωρίο μου "cable organizer"... αναζητείται!

Κάτι τέτοιο δηλαδή: κλικ μι

φυσικά δεν μας ενδιαφέρει η μάρκα και φυσικά το έψαξα στον κατάλογο του ikea on line και δεν το βρήκα. Αν κάποιος έχει δει τέτοιο στο κατάστημα live θα ήθελα να το γράψει, αλλιώς αν είδε ανάλογο οπουδήποτε άλλου πάλι ας το γράψει.

Επίσης αν υπάρχει και κάποια άλλη ανάλογη ιδέα είναι καλοδεχούμενη

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ένα μεγάλο κουτί - μπουάτ (έτσι δεν τα λένε; Αυτά που βιδώνονται στον τοίχο για να γίνονται μέσα οι συνδέσεις των καλωδιώσεων) δεν σου κάνει; Στα καταστήματα με ηλεκτρολογικό υλικό.

Δημοσ.

Βασικά θέλω στο κουτί αυτό (ή σε 2 αν δεν χωράνε σε ένα) όλα τα τροφοδοτικά, μετασχηματιστές και περισσευούμενα καλώδια και να το αφήσω δίπλα στον πύργο του υπολογιστή (και ένα για πίσω από την τηλεόραση όπου έχω συνδεδεμένες τις παιχνιδομηχανές και το revo) έτσι ώστε στο καθάρισμα να μην ενοχλούν και στο μάτι να είναι όμορφο. Δεν θα γίνουν συνδέσεις δηλαδή μέσα, απλή τοποθέτηση.

Και με κουτί παπουτσιών που λέει ο λόγος γίνεται απλά αυτό είναι έτοιμο, φθηνό και όμορφο... αυτό που λες Λέφτερ δεν το ξέρω/θυμάμαι πως είναι (εκτός του ότι δεν θέλω να το βιδώσω στον τοίχο)

Δημοσ.

Κατάλαβα τώρα ποια λες... ε, ουσιαστικά κάτι τέτοιο είναι σε μεγαλύτερο μέγεθος και με σχισμές και τρύπες έτοιμο για τα καλώδια...

Αν δεν βρω τελικά θα πάω σε ιδιοκατασκευή οπότε μπορεί να πάρω κάτι τέτοιο... απλά το αφήνω για τελευταία- τελευταία λύση.

Δημοσ.

Λιγο προσοχη στις θερμοκρασιες, γιατι τα τροφοδοτικα ανεβαζουν αρκετα, οποτε ισως χρειαστεις και παροχη αερα (ανεμιστηρα, εισοδο εξοδο, κλπ).

Δημοσ.

Επειδή αυτό που δείχνω στο πρώτο μου ποστ είναι για αυτή τη δουλειά, (θέλω να) πιστεύω ότι το έχουν σκεφτεί... απλά δεν βρίσκω.

Δημοσ.
Επειδή αυτό που δείχνω στο πρώτο μου ποστ είναι για αυτή τη δουλειά, (θέλω να) πιστεύω ότι το έχουν σκεφτεί... απλά δεν βρίσκω.

Αυτο που δειχνεις στο πρωτο σου ποστ, ειναι για νεα τροφοδοτικο φυσιολογικης λειτουργιας και καταναλωσης. Αν ομως βαλεις πχ το τροφοδοτικο απο το Acer μου μεσα, μπορει να σου λιωσει και τα πλαστικα τοιχωματα :-).

Αυτο που εννοω ειναι πρωτα να κοιταξεις τα τροφοδοτικα που θα βαλεις, μην σηκωνουν μεγαλες θερμοκρασιες, γιατι αν ειναι και μαζι θα την πολλαπλασιασουν, και αν δεν εχουν εξαερισμο, το να λιωσει το πλαστικο θα ειναι λιγο, το α σου καει ομως ενα τροφ/κο απο λαπτοπ, βραστα μετα...

Δημοσ.
Αυτο που δειχνεις στο πρωτο σου ποστ, ειναι για νεα τροφοδοτικο φυσιολογικης λειτουργιας και καταναλωσης. Αν ομως βαλεις πχ το τροφοδοτικο απο το Acer μου μεσα, μπορει να σου λιωσει και τα πλαστικα τοιχωματα :-).

Αυτο που εννοω ειναι πρωτα να κοιταξεις τα τροφοδοτικα που θα βαλεις, μην σηκωνουν μεγαλες θερμοκρασιες, γιατι αν ειναι και μαζι θα την πολλαπλασιασουν, και αν δεν εχουν εξαερισμο, το να λιωσει το πλαστικο θα ειναι λιγο, το α σου καει ομως ενα τροφ/κο απο λαπτοπ, βραστα μετα...

όταν λέω τροφοδοτικά εννοώ από εκτυπωτή, wd mybook, wii, acer netop revo και ίσως κάνα πολύμπριζο...

δεν ανεβάζουν και πολύ αυτά (με το χέρι μετρώντας)

Δημοσ.

Γκετ ε μακ που δεν έχει καλώδια.:Ρ

Την ωραία ιδέα την είπε ο λιοπύρ, και την ενισχύω λέγοντας σου ότι με βιομηχανικό τάπητα θα είναι καλύτερα.

Χωρίς πλάκα τώρα

αυτό λες νομιζω

Αυτή με σπιράλ φαίνεται πολύ ωραία ιδέα.

Δημοσ.

έχω τέτοια... μπόλικα... και "χρατς" έχω... και ότι άλλο υπάρχει σχεδόν... δεν με βόλεψαν για αυτό ψάχνω ένα τέτοιο...

---------- Προσθήκη στις 14:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:53 ----------

Κάτι τέτοιο λέω να φτιάξω αν δεν βρω:

http://www.twolooseteeth.com/MT/archives/000617.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...