aris1986 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Ποιο προτιμάτε και γιατί; Θελω να παρω ενα απο τα 2 και δεν ειμαι σίγουρος ποιο... Εχω ps3 και φυσικα θα βόλευε ενα psp(για την extra συνδεσιμότητα που δίνει) αλλα το Dsi XL απο την αλλη με τις 2 οθόνες και καμερες και το touch με εχει κερδίσει... Πανω κάτω ίδια τιμή εχουν!
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Βασικά το DSi XL είναι αρκετά μεγάλο για portable. Το μέγα μειονέκτημα είναι οτι κάνει απλά upscale στα παιχνίδια για να εφαρμοστούν στις μεγαλύτερες οθόνες με αποτέλεσμα να φαίνονται έντονα τα pixel. Εγώ θα πήγαινα για το DSi αν και η διαφορά στη τιμή δεν είναι και πολύ μεγάλη νομίζω. Τώρα σε σχέση με DSi Vs PSP είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Το PSP έχει καλύτερο hardware και πιο "mainstream" παιχνίδια, ενώ το Dsi είναι για πιο "εναλλακτικό" gaming όπως φαίνεται και απο το hardware του (Stylus , δυο οθόνες κτλ). Προσωπικά το DSi δεν το αλλάζω
Dimitris1948 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=324506
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.