Mystrider Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Καλημέρα Εχω ενα πρόβλημα μιας που δεν κατέχω κ πάρα πολλά απο τέτοιες συνδεσμολογίες εχω μια Asus P5E motherboard και πρόσεξα πως διαθέτει κ είσοδο ήχου optical σύνδεσα μεσω καλωδίου optical ενα Samsung dvd player 5.1 και δεν ακούω τίποτα. Ο υπολογιστής μου έχει επάνω μια Sound Blaster Extreme Music αλλα εκει δεν σύνδεσα κατι. Επίσης δεν έχω πάνω στη μητρική την κάρτα ήχου που είχε με την motherboard την Soundmax. Για να έχω ήχο με το PC k το home theater 5.1 τί μπορώ να κάνω? Πρέπει να συνδέσω στη mb κ την Soundmax κάρτα μήπως για να λειτουργήσει η optical? ( H optical βρίσκεται στη πίσω πλευρά της mb μαζί με όλες τις εισόδους- η Soundmax έχει δικά της στρογγυλες μόνο υποδοχές ) http://www.motherboardpro.com/Asus-P5E-X38-Motherboard-Intel-X38-Chipset-Socket-775-ATX-p-373.html Τέλος αν δεν μπορώ να συνδέσω το home theater με το PC μέσω optical της motherboard υπάρχει τρόπος να συνδεθεί μήπως με την Sound Blaster Εxtreme Music? Αyτη εχει μόνο στρόγγυλες υποδοχές. Ευχαριστω πάρα πολύ αν μου δώσετε μια λύση!
nickelodeon Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Η μητρική σου έχει "έξοδο" optical και όχι "είσοδο", δεν μπορείς να συνδέσεις stand alone DVD player στην μητρική αλλά μπορείς να συνδέσεις την μητρική με έναν πολυκάναλο ενισχυτή. Έχεις ολοκληρωμένο σύστημα 5,1 με δικό του ενισχυτή ή έχεις σετ αυτοενισχυόμενων ηχείων για υπολογιστή?
Mystrider Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Η μητρική σου έχει "έξοδο" optical και όχι "είσοδο", δεν μπορείς να συνδέσεις stand alone DVD player στην μητρική αλλά μπορείς να συνδέσεις την μητρική με έναν πολυκάναλο ενισχυτή. Έχεις ολοκληρωμένο σύστημα 5,1 με δικό του ενισχυτή ή έχεις σετ αυτοενισχυόμενων ηχείων για υπολογιστή? Ενα Samsung ειναι home theater 5.1, εχει την κονσόλα του dvd, 5 ηχεία κ 1 μπάσσο, ο ενισχυτής η κονσόλα του DVD δεν είναι? Δεν ειναι ηχεία για υπολογιστή, home theater ειναι. http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Home-Cinema-Systems/Set-Home-Cinema/Samsung-HT-TZ222R-Home-Theate.htm
nickelodeon Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Το σύστημά σου αποτελείται από αυτοενισχυόμενα ηχεία και ένα DVD player, δεν περιλαμβάνει χωριστό πολυκάναλο ενισχυτή και είναι αδύνατον να το συνδέσεις με ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ακόμη και αν είχες χωριστό ενισχυτή θα μπορούσες να συνδέσεις τον υπολογιστή σαν μια επιπλέον πηγή όπως δηλαδή ένα CD player.
Mystrider Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Το σύστημά σου αποτελείται από αυτοενισχυόμενα ηχεία και ένα DVD player, δεν περιλαμβάνει χωριστό πολυκάναλο ενισχυτή και είναι αδύνατον να το συνδέσεις με ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ακόμη και αν είχες χωριστό ενισχυτή θα μπορούσες να συνδέσεις τον υπολογιστή σαν μια επιπλέον πηγή όπως δηλαδή ένα CD player. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου, κρίμα.. :cry:
Giorgos3924 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Κάτι άσχετο αλλά μιας και το θέμα λέει για την ASUS P5E... Έχω την συγκεκριμένη μητρική. Μπορώ να βάλω τον επεξεργαστή AMD Phenom 2 965; http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-II-x4-965-AM3-3-4G.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.