Προς το περιεχόμενο

Turbo-X MiniNote II

louros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τυχερος εισαι που το ξεφορτωθηκες:-)

απο ποιά αποψη το λες?

Εγω βλέπω πως πολλα νετμπουκς εχουν κοινα χαρακτιριστικα,απλά αλλο ντιζαιν και μαρκα.

Σα να λεμε καρτα γραφικων διαφορετικής μάρκας αλλα ιδιου μοντελου.

Εφοσον ολα κατασκευάζονται στη κινα (εκτος κι αν κανω λαθος) γιατι να πληρωσει καποιος για το μσι u100 Χ ευρώ παραπάνω,τι στιγμή που το μουλτιραμα-νετμπουκ ειναι ακριβως το ιδιο πιο φτηνο?

Δημοσ.
απο ποιά αποψη το λες?

Εγω βλέπω πως πολλα νετμπουκς εχουν κοινα χαρακτιριστικα,απλά αλλο ντιζαιν και μαρκα.

Σα να λεμε καρτα γραφικων διαφορετικής μάρκας αλλα ιδιου μοντελου.

Εφοσον ολα κατασκευάζονται στη κινα (εκτος κι αν κανω λαθος) γιατι να πληρωσει καποιος για το μσι u100 Χ ευρώ παραπάνω,τι στιγμή που το μουλτιραμα-νετμπουκ ειναι ακριβως το ιδιο πιο φτηνο?

αν τα δεις απο κοντα θα καταλαβεις την διαφορα κυριως στην ποιοτητα(εξωτερικα) και μια που ανεφερες το msi u100 και το αντιστοιχο των μουλτιραμα(στην ουσια ιδιο μηχανημα στα χαρακτηριστικα) επειδη ετυχε να εχω εγω το msi και ο φιλος του μουλτιραμα η ποιοτητα στα πλαστικα-κουμπια-πληκτρολογιο ηταν η μερα με την νυχτα,δεν ειναι τυχαιο οτι εγω πουλησα το msi μεσα σε 1 μερα 200 ευρω και ο φιλος μου προσπαθει εδω και 15 μερες να δωσει του μουλτιραμα 150 και δεν...σιγουρα εχουν διαφορα στην αγορα το "επωνυμο"απο το "ανωνυμο"αλλα χανεις πολυ στην μεταπωληση και στην ποιοτητα,συνηθως (κατα 90%) οτι πληρωνεις παιρνεις...ας πουμε αυτο http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=B6D97394D53FC04B8CC9B1B320DE4E87&pa=217001571D817D4588F801F1D0471A57 εχει 40 ευρω διαφορα απο το turbo δεν νομιζω οτι διαφορα ειναι τετοια ωστε καποιος να παρει το turbo,να ηταν κανενα 100σταρικο να πεις οκ
Δημοσ.

Ok συμφωνουμε...

Απλα διαφωνώ πως δεν αγοράζεις ένα νετμπουκ με σκεπτικο την αξια μεταπωλησης,μιας και ειναι κατι πολυ φθηνό...Δεν λεω φυσικα πως εχεις λαθος/αδικο,μιας και μπορει εσυ ο Χ,Ψ να τα αλλαζει καθε διμηνο που λεει ο λογος.

Παντως προσωπικα,το Mininote ii που επελεξα (καθαρα ελεω τιμης) στην προσφορα μαλιστα,με 199ε, με καλύπτει προσωπικα.(με χαρακτιριστικα ομοια με την πλειοψηφια νετμπουκς της αγορας)

Κι αν παθει κατι πια,2 χρονια εγγυηση εχει (υποκειμενικο αυτο,μιας και μεχρι να παθει ζημια δε ξερουμε τι σοι σερβις θα χει)

Δημοσ.

Ok συμφωνουμε...

Απλα διαφωνώ πως δεν αγοράζεις ένα νετμπουκ με σκεπτικο την αξια μεταπωλησης,μιας και ειναι κατι πολυ φθηνό...Δεν λεω φυσικα πως εχεις λαθος/αδικο,μιας και μπορει εσυ ο Χ,Ψ να τα αλλαζει καθε διμηνο που λεει ο λογος.

Παντως προσωπικα,το Mininote ii που επελεξα (καθαρα ελεω τιμης) στην προσφορα μαλιστα,με 199ε, με καλύπτει προσωπικα.(με χαρακτιριστικα ομοια με την πλειοψηφια νετμπουκς της αγορας)

Κι αν παθει κατι πια,2 χρονια εγγυηση εχει (υποκειμενικο αυτο,μιας και μεχρι να παθει ζημια δε ξερουμε τι σοι σερβις θα χει)

Δημοσ.

σωστο,απλα αλλαζω λαπτοπ-netbook συνηθως πριν τον χρονο,σιγουρα ολα τα netbook ειναι κατα 90% μια απο τα ιδια στα χαρακτηριστικα,οσο για το σερβις που αναφερεις θα ελεγα οτι ειναι θετικο που το εχει το πλαισιο και λενε οτι εντος 24 ωρων το επισκευαζουν(δεν εχω αποψη αν ισχυει) γιατι αν μπλεξεις με την αλμαν ας πουμε που εχει τα msi-acer πρεπει να εχεις τρομερη υπομονη για τον χρονο που θα φας:mad:

Δημοσ.

σωστο,απλα αλλαζω λαπτοπ-netbook συνηθως πριν τον χρονο,σιγουρα ολα τα netbook ειναι κατα 90% μια απο τα ιδια στα χαρακτηριστικα,οσο για το σερβις που αναφερεις θα ελεγα οτι ειναι θετικο που το εχει το πλαισιο και λενε οτι εντος 24 ωρων το επισκευαζουν(δεν εχω αποψη αν ισχυει) γιατι αν μπλεξεις με την αλμαν ας πουμε που εχει τα msi-acer πρεπει να εχεις τρομερη υπομονη για τον χρονο που θα φας:mad:

Δημοσ.

Ενας σημαντικός λογος που το επελεξα ηταν το σερβις (ας ελπισουμε να μη χρειαστεί να μαθουμε αν ειναι καλο ή οχι).

Οπως λες,δεν ξαναγοράζω acer...Δε μπορώ να ξαναπεράσω τα ιδια,με ενα λαπτοπ των 1500ε που χαλασε την ιδια ημερα και ηλθε στα χερια μου ξανα μετά απο 3 μήνες...

Δημοσ.

εμενα δεν δουλευε το hotkey για να απενεργοποιησης το wifi και δεν το ηθελα αυτο

δοκιμασα και με αλλο λειτουργικο αλλα τπτ πολυ fail

τελικα θα παρω το hp 110-1155ev ειναι λιγο ποιο ακριβο απο το μινινοτε αλλα θα μπορω να του βαλω οτι θελω οχι να εχω μεσα οτι θελει το πλαισιο

δεν ξερω αν με καταλαβες :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...