louros Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Παίδες τσέκαρα αυτό το laptop και μου φαίνεται υπερτεράστια ευκαιρία. http://plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/Turbo-x-MiniNote-II-Black-6-cell-Plus-with-Windows-7-TS16GSDHC6-P2.htm Εσείς τι λέτε.Για browsing και μικροεφαρμογές μου φαίνεται jet. Λέω να πάω να το τσιμπήσω...
ss13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Καλό είναι και με 2 χρονάκια εγγύηση ότι πρέπει !!
louros Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 εμένα μου φαίνεται πολύ καλή ευκαιρία. Πήγα σήμερα και το είδα. Η οθ'ονη βέβαια είναι αρκετά μικρή....
kostasfalcon Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 εμένα μου φαίνεται πολύ καλή ευκαιρία. Πήγα σήμερα και το είδα. Η οθ'ονη βέβαια είναι αρκετά μικρή.... Αν δεν θελεις να δωσεις περισοτερα χρηματα παρτο
louros Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Είμαι βασικά μεταξύ αυτού και του asus eee.
kostasfalcon Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Φιλε μου τα ιδια ειναι τουλαχιστον σε δυνατοτητες......εγω πλεον σεν ασχολουμαι αλλο με 10αρια.....ειχα 2.....τελος για μενα....
sector7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Λοιπόν παιδες εχω το netbook που λετε παραπανω Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα όταν κλίνω μέσω του hotkey το wireless δεν κλίνει αλλά συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά το πήγα πίσω μου λένε θα κάνουμε επανεγκατάσταση του λειτουργικού και τελικά μου είπαν είναι πρόβλημα των windows 7 starter και πως άμα βάλω windows xp δεν θα έχω πρόβλημα θα δοκιμάσω και θα δω
kanesaxo Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 καλο ειναι το μικράκι ! το αγορασα κι εγω,199ε δν ηταν δα και πολλα λεφτα (προφανως σε προσφορα το πηραμε). Το θελω μονο για AutoCad 07,ωστε να το εχουμε μαζι μας στο πεδιο (τοπογραφοι) σε περιπτωση πυο ξεχνάμε στοιχεία στο γραφειο, (ουκ ολιγες φορες). Για 2D autocad ειναι μια χαρα.Ακομη και σε αρχείο 10μβ το πανάρει τιμίως γρήγορα... Γενικοτερα ειναι σβελτο,αν και ο δισκος ειναι λιγο αργουτσικος,και θελει πιστευω (οπως τα περισσοτερα νετμπουκς) αλλα 512 ή 1024 μνήμη. Υ.Γ. μια ερωτηση! μεσα εχει ενα σιντι επαναφοράς οπως λεει και ενα σιντι με οδηγους.Το σιντι επαναφοράς χρειάζεται τπτ προ-εγκατεστημένα στοιχεία στο σκληρό ή απλά αλλάζω ένα σκληρο (πχ ενα SSD) και κανω κανονικα φορματ-εγκατάσταση-συναφή ?
MaXmaD Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μπορει και εμενα να μου καποιος πιο chipset εχει για το Wifi?? το γραφει με αυτοκολλητο απο κατω... απλα θελω να ελεγξω κατι συμβατοτητες.... ευχαριστω... @kanesaxo συνηθως τα cd επαναφορας ειναι ετοιμο λειτουργικο και μπαινουν κατευθειαν μετα απο format... βαλε το cd σε ενα αλλο pc και δες τα περιεχομενα του.. θα καταλαβεις...
sector7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 εβαλα windows 7 ultimate και δεν δουλευουν τα drives ελεος κατι μ@μ@κια εχουν κανει απο πλαισιο και δεν δεινουν τους κανονικους drives και λεω να πας να κανω σκηνικο γιατι τωρα αναγκαστικα πρεπει να βαλω XP home να δω αμα θα τρεξουν θα ενημερωσω οταν το κανω
kanesaxo Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 @ ηλίθια ερώτηση... τα νετμπουκς εχουν σλοτς για 2 ντιμακια μνημης ή ένα? το συγκεκριμμένο? ---------- Προσθήκη στις 18:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:45 ---------- εβαλα windows 7 ultimate και δεν δουλευουν τα drives ελεος κατι μ@μ@κια εχουν κανει απο πλαισιο και δεν δεινουν τους κανονικους drives και λεω να πας να κανω σκηνικο γιατι τωρα αναγκαστικα πρεπει να βαλω XP home να δω αμα θα τρεξουνθα ενημερωσω οταν το κανω Δεν θα επρεπε να 7 να βρούν τους οδηγούς μόνα τους? χωρίς να χρειαστούν απτο σιντι?
sector7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 φιλε μου επικοινωνησα με πλαισιο και παω την δευτερα να παρω τους drivers για 7 και αμα δεν λειτουργισι θα το παω πισω να παρω τα χρηματα πισω
sector7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Τελικα μεγαλη μουφα το netbook ευτυχος πειρα τα € μου πισω στο χερι :-):-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.