Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεου Wireless Modem/Router εως 90 ευρω

doctor444

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο baudtec που μου δωσανε μαζι με το connx κοπηκε η κεραια και επειδη εχουμε ενα laptop στο σπιτι που το χρησιμοποιει ο αδερφος ...μαλλον θα ηθελα να παρω καινουργιο,αφου μαλλον δεν επισκευαζεται αυτο(δεν το εψαξα και πολυ βεβαια...)

κατι μεχρι 90 ευρω ειναι καλα πιστευω...δεν ξερω τι παιζει μ τα μοντεμ/ρουτερ,οτι μ δινει ο εκαστοτε παροχος βαζω...η γραμμη μ ειναι αθλια:mad:SNR Margin 4.1db

Line Attenuation 31.8db Data Rate 5850kbps οποτε προτεινετε καποιο-α,επειδη απο αυριο αρχιζει η γκρινια....:P

Δημοσ.

η κεραια αμα το ανοιξεις ολο θα φτιαξει.αν θες κατι σταθερο να μην κανει αποσυνδεσεις σε αθλια γραμμη thomson.αν θες να δοκιμασεις κατι πιο καλο σε μενου ποιο ποιοτικο αλλα λιγοτερο σταθερο οποτε μετα μπορει να σε βριζουν για αποσυνδεσεις Linksys ,netgear

Δημοσ.

εχω βρει σε προσφορα μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση το Linksys WAG 160N Modem Router ADSL2+ WirelessN by Cisco 40ευρω...κομπλε ειναι?τωρα για να ανοιξω το κουτι σε αφτο που εχω δεν ξερω...θα το προσπαθησω αλλα δεν το βλεπω να τα καταφερνω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...