fasmatikos Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Γεια σας παιδιά, Θέλω πολύ να πάρω μία βάση στήριξης αυτοκινήτου (στο παρμπρίζ) για το ipod touch 2g 16gb που έχω.... Επειδή όμως δεν μου αρέσουν "αισθητικά" οι περισσότερες βάσης που κυκλοφορούν, έχω καταλήξει στην παρακάτω, http://www.navigon.com/portal/int/shop/zubehoer/produkt.html?produktFamilieId=14970&produktId=6964612&print=true αλλά στο Site λέει ότι κάνει για iphone 3G kai 3Gs.... Μήπως γνωρίζεται αν θα έχω πρόβλημα από πλευράς εφαρμογής-μεγέθους, να την χρησιμοποιήσω με το ipod touch 2g ???? Για τον φορτιστή αυτό το site : http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=18419 αναφέρει ότι κάνει και για ipod touch 2g.... και βέβαια αν έχετε να προτείνεται κάποια πιο stlylish λύση, ευχαρίστως να την ακούσω... Σας ευχαριστώ fasmatikos
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 το iPod touch ειναι λιγο ποιο λεπτο απο το iPhone και υπαρχει περιπτωση να μην ενσωματωθει τοσο καλα σε μια βαση για iPhone ... αλλα γιατι θες να το κανεις αυτο ?? θα το συνδεσεις με το στερεοφωνικο για να παιζεις μουσικη απο εκει??
fasmatikos Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 το iPod touch ειναι λιγο ποιο λεπτο απο το iPhone και υπαρχει περιπτωση να μην ενσωματωθει τοσο καλα σε μια βαση για iPhone ... αλλα γιατι θες να το κανεις αυτο ?? θα το συνδεσεις με το στερεοφωνικο για να παιζεις μουσικη απο εκει?? Ακριβώς αυτό θέλω να κάνω....αλλά λόγο του ότι είναι touch δεν βολευει στο να αλλάζεις τραγουδια ενώ οδηγείς........αν το χω σε μια βαση απέναντί μου (στο παμπρίζ δλδ) νομίζω θα είναι καλύτερα...... έχεις καμιά άλλη λύση υπ'οψην σου?????
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 η ποιο ευκολη λυση (και φθηνη) ειναι να περασεις τα τραγουδια σε ενα usb stick και να παιζεις απο εκει...!!
fasmatikos Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 η ποιο ευκολη λυση (και φθηνη) ειναι να περασεις τα τραγουδια σε ενα usb stick και να παιζεις απο εκει...!! καλή ιδέα αλλά δεν κάνει για μένα γιατί το αμάξι μου έχει AUX-in είσοδο και όχι usb.....και μιας και έδωσα και ένα σκασμό λεφτά για το ipod-touch είπα να το χρησιμοποιήσω και μέσα στο αμάξι......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.