liopyr Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Λίγο off topic...από PC1 έχεις κανείς κάποια εμπειρία? Παράρτημα του eshop είναι, αλλά δε γνωρίζω αν έχει παρόμοιες πρακτικές σε θέματα after sales support...
LouCi4er Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Λίγο off topic...από PC1 έχεις κανείς κάποια εμπειρία? Οπα εχω εγω και μαλιστα 2 φορες την καλυτερη.Την πρωτη ειχα παρει κατι μνημες corsair και επειδη ειχαν ψηλες ψυκτρες και εβρισκαν στο cpu cooler,ειπα να τις αλλαξω.Τους πηρα τηλ,μιλησα με εναν τεχνικο,του ειπα οτι και καλα ασυμβατοτητα με μητρικη και μου ειπε να τους τις στειλω.Μετα απο 2 μερες μου εστειλαν μυνημα οτι μου τις πιστωσαν. Την 2 φορα η XFX 5770 ειχε προβλημα,πεταγε γκρι οθονη ολη την ωρα και μολις εβαζα παιχνιδι κολλαγε το συστημα.Μεχρι και στο σκακι των win.Κλασικα,τηλ μιλαω με τον τεχνικο και μου λεει στειλτη να τη δοκιμασω.Την στελνω πεμπτη και την πηρε στα χερια του δευτερα.Τριτη μεσημερακι με παιρνει τηλ και μου λεει οτι την εχω στο furmark απο το πρωι και ολα οκ.Καλα λεω καταλαβα(απο μεσα μου),εγω παντως του λεω εχω προβλημα.Μου λεει αστη να τη δοκιμασω λιγο ακομα και βλεπουμε.Τεταρτη τιποτα,πεμπτη τα ιδια.Μαλλον ερχετε πισω η 5770 σκεφτομουν.Παρασκευη κατα τις 2 με παιρνει ο τεχνικος και τι μου λεει?Τελικα ειχες δικιο,η καρτα εχει προβλημα.Μετα απο κανα 2ωρο παλι μυνημα οτι μου την πιστωσανε. Ενω μπορουσε να τη δοκιμασει κανα 3ωρο και να τη στειλει,το παλικαρι την κρατησε 4 μερες και τη δοκιμαζε.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το καταστημα.Τωρα αν ειναι παρακλαδι η οχι δεν το ξερω. Ξεχασα να πω οτι πηρα μητρικη,επεξεργαστη,μνημες,τροφοδοτικο και καρτα φραφικων απο εκει.Αλλα δεν νομιζω να εχει και σημασια. Αυτα.
benign Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Και 2 φιλοι μου που εχουν αγορασει απο εκει ειναι ευχαριστημενοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.