Προς το περιεχόμενο

Αντικατάσταση κάρτας γραφικών στο Πλαίσιο

yannis18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

τα φώτα σας παρακαλώ.

Εσχάτως πέθανε μία PCS 4870 512MB αγορασμένη απο το πλαίσιο. Την πηγαίνω στο σερβις (κατάστημα Ευκαρπίας). Μετά από 3 ημέρες μου απαντούν οτι θα αλλαχτεί (επειδή δεν έχω πλέον την συσκευασία δεν γίνεται αντικατάσταση με μία 5670).

H 5670 κοστίζει ~90 ευρώ ενώ η 4870 είχε τιμή αγοράς ~270. Επιπλέον οι επιδόσεις της 4870 είναι κατά πολύ ανώτερες από αυτές της 5670.

Σε διαμαρτυρία μου, μου έδειξαν κατάλογο αλλαγών που αναγράφει οτι σε περίπτωση της 4870 την αλλαζουν με 5670.

Τι μπορώ να κάνω;

Αύριο θα μιλήσω με τον υπεύθυνο του σερβις εκεί πέρα. Πρέπει να μιλήσω με τις πωλήσεις στα κεντρικά;

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χαχαχα... καλώς τα δέχτηκες.. στα κεντρικά θα σε στείλουν στο μαγαζί, με όποιον και να μιλήσεις θα σε ξαναστείλει στον διευθηντή του μαγαζιού που θα σου πουν τα ίδια και τα ίδια, είναι η πολιτική τους τέτοια. υπάρχουν δύο επιλογές για μένα (και είναι τσεκαρισμένες και οι δύο)

1) στέλνεις email με το παράπονο στα κεντρικά και σου απαντάνε μετά απο λίγες μέρες οτι φέραν ακριβώς την ίδια κάρτα που είχες σε κάποιο κατάστημα να την παραλάβεις.

2) δοκιμάζεις να πάς σε άλλο πλαίσιο οπου 90% σου δίνουν μια καλύτερη κάρτα.. αν μπορείς δοκίμασε στο mall εκεί είχα τύχη εγώ.

τώρα αυτή που είπες δεν ξέρω τι επιδόσεις έχει σε σχέση με την δικιά σου αλλα για να το χεις παράπονο μάλλον το χεις ψάξει.. αυτά :)

Δημοσ.

καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση.

Ομολογώ ότι δεν ήξερα για την εν λόγω πολιτική. Ειδικά για την αλλαγή της κάρτας με το έτσι θέλω με υποδεέστερο μοντέλο. Δυστυχώς δεν θα γλιτώσω την ταλαίπωρια μου φαίνεται.

Μόλις μου συνέβη αυτο ακύρωσα κατι παραγγελίες που είχα στο πλαίσιο. Αν είναι και να τα πληρώνω πιο ακριβά και να μην εχω σωστό σερβίς, ας αγοράζω απο

μικρότερα μαγαζιά.

Δημοσ.

Η 5770 είναι αντίστοιχης ποιότητας με την 4870 και όχι η 5670. Αν σου έδιναν αυτή δεν θα υπήρχε πρόβλημα.

Μάλλον δεν το έψαξαν και πολύ το ζήτημα στο πλαίσιο...

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που δεν έχουν ίδιο προϊόν να σου την αντικαταστήσουν τότε έχεις το δικαίωμα να κάνεις υπαναχώρηση σύμβασης, όπου σύμβαση=απόδειξη και ότι τιμή αναγράφεται εκεί...

Δημοσ.
από την στιγμή που δεν έχουν ίδιο προϊόν να σου την αντικαταστήσουν τότε έχεις το δικαίωμα να κάνεις υπαναχώρηση σύμβασης, όπου σύμβαση=απόδειξη και ότι τιμή αναγράφεται εκεί...

θα το βρούν το προιόν... μην τους υποτιμας.. :)

• Super Moderators
Δημοσ.
θα το βρούν το προιόν... μην τους υποτιμας.. :)

ας το βρουν, τουλάχιστον δεν θα χάσει ο πελάτης και μην ξεχνάμε ότι ανανεώνεται η εγγύηση...

Δημοσ.

Να κάνω μία ενημέρωση. Ξανα-πήγα στο πλαίσιο και διμαρτυρήθηκα στον προιστάμενο του σερβις για την 5670. Του είπα οτι είναι περίπου το 1/3 της αρχικής μου κάρτας. Πήρε τηλέφωνο στα κεντρικά και του είπαν να ψάξει για την ίδια κάρτα.. Την οποία και βρήκε από ότι κατάλαβα στη Μαγούλα (που τρέχουν και τα νερά *Ελληνοφρένεια*), με τη μόνη διαφορά ότι είναι 1GB αντί για τα 512ΜΒ της δικιάς μου.

Η πλάκα είναι οτι με το την ίδια μέρα που έδωσα την αρχική μου κάρτα για έλεγχο και ανταλλαγή, αγορασα μία 5850 των 295 ευρώ, δηλαδή 35 ευρω πάνω από την χαμηλότερη τιμή του τσιγκούνη, σκεπτόμενος οτι η διαφορά αντικατοπτρίζει την "καλή" συμπεριφορά του πλαισίου σε θέματα after sales και service.

Φυσικά μετά από το πάθημά μου την επέστρεψα ως μη συμβατή με το τροφοδοτικό και πήρα πιστωτικό πίσω.

@Luciddream: Μάλλον αναφέρεσε στο #2 που γράφεις στην αρχική σου απάντηση.

Δεν το έκανα, γιατί πραγματικά φοβήθηκα μήπως χάσω και τα κεκτημένα. Μήπως υπονοείς οτι η αλλαγή της κάρτας μου θα είναι refurbished?

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν είναι σφραγισμένο το προϊόν και δεν περιέχει τα πάντα η συσκευασία ΜΗΝ το δεχτείς...

Δημοσ.
ας το βρουν, τουλάχιστον δεν θα χάσει ο πελάτης και μην ξεχνάμε ότι ανανεώνεται η εγγύηση...

νομιζω οτι αυτο δεν ειναι νομος αλλα ευρωπαικη συσταση κ δεν το τηρουν ολοι.

Δημοσ.
αν δεν είναι σφραγισμένο το προϊόν και δεν περιέχει τα πάντα η συσκευασία ΜΗΝ το δεχτείς...

η 5670 που ήθελαν να μου δώσουν ήταν μέσα σε ένα καφέ κουτί (όχι κουτί λιανικής).

Εδώ να σημειώσω οτι δεν έχω δυστυχώς τα παρελκόμενα της κάρτας μου. Δεν ξέρω αν αυτό επηρεάζει τη συμβουλή σου.

Και έστω οτι δεν το δέχομαι, σε τι ενέργειες μπορώ να προβώ;

Δημοσ.

@Luciddream: Μάλλον αναφέρεσε στο #2 που γράφεις στην αρχική σου απάντηση.

Δεν το έκανα, γιατί πραγματικά φοβήθηκα μήπως χάσω και τα κεκτημένα. Μήπως υπονοείς οτι η αλλαγή της κάρτας μου θα είναι refurbished?

όπως είδες και σου είπα στην βρήκαν την κάρτα.. και δεν σου είπαν να την πάρεις τελικά? μέσα στο κουτί θα στην δώσουν σφραγισμένη και με εγγύηση.. αλλιώς γιατι να την πάρεις ? μακριά! απλώς με το #2 θα είχες μια ελπίδα να πάρεις κάτι καλύτερο. εμένα μου είχαν αλλάξει 8800 με 285gtx.. για κακή μου τύχη όμως έπεσα σε ελατωματικό κομμάτι.. :mad:

• Super Moderators
Δημοσ.
νομιζω οτι αυτο δεν ειναι νομος αλλα ευρωπαικη συσταση κ δεν το τηρουν ολοι.

κάνεις λάθος, ισχύει κανονικότατα...

η 5670 που ήθελαν να μου δώσουν ήταν μέσα σε ένα καφέ κουτί (όχι κουτί λιανικής).

Εδώ να σημειώσω οτι δεν έχω δυστυχώς τα παρελκόμενα της κάρτας μου. Δεν ξέρω αν αυτό επηρρεάζει τη συμβουλή σου.

Και έστω οτι δεν το δέχομαι, σε τι ενέργειες μπορώ να προβώ;

σημασία έχει να γυρίσεις την κάρτα, τι τους νοιάζουν τα παρελκόμενα, θα την ξαναβάλουν για πούλημα?

Είτε πιστωτικό στην τιμή της απόδειξης είτε τα λεφτά σου πίσω...

Δημοσ.

Αν ήταν έτσι, μετάνοιωσα που το δέχτηκα. Την κάρτα θα μου την φέρουν την Δευτέρα. Αν είναι σε μη κανονικό κουτί, παίρνω την παλιά και όταν κατέβω Αθήνα θα την πάω στο Mall ή στην Μεταμόρφωση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...