Dropsreef Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 οχι ρε φιλε benign δεν θιχτηκα προσωπικα!οτι εχω κανει στη ζωη μου το εχω κανει μονος μου,δεν χρωσταω σε κανεναν(αν εξαιρεσουμε τους γονεις οι οποιοι τις περισσοτερες φορες στηριζουν τις επιλογες των παιδιων τους) και τα εχω μια χαρα με τον εαυτο μου!Απλα σου απαντησα με επιχειρηματα γιατι εσυ το ζητησες στο θεμα μας τωρα με τιμες απο 50€ εως 80€ αγοραζεις σκληρους δισκους με χωρητικοτητα 500gb-1TB!Οποτε το να εχει καποιος μεσος χρηστης 4+ δισκους μου φαινεται αρκετα παραξενο!Σχετικα με το κοστος τωρα:Τρια χρονια πριν ημουν κατοχος ενος thermaltake case των 45€ περιπου! Λιγους μηνες πριν αγορασα ενα Lian-Li στα 95€!Η διαφορα που ειδα στην ποιοτητα αντικατοπτριζεται και στην διαφορα της τιμης!οποτε στα "ματια" μου δεν φαινεται ακριβο ή αν θελεις τα 95€ που εδωσα "επιασαν τοπο"! Απο την στιγμη λοιπον που ειμαι απολυτως ικανοποιημενος γιατι να μην το προτεινω?Σου επαναλαμβανω να το προτεινω οχι να το επιβαλλω Αυτο για το ΔΝΤ ξαναπεστο! Αλλα εγω ειμαι ψυχολογικα προετοιμασμενος.Νομιζω τουλαχιστον.Μηπως ερθει καμμια επανασταση με αυτην την κριση? απο τον καναπε δεν κανουμε επανασταση!Εγω προσωπικα ετοιμαζω σιγα σιγα την american visa
nikos21aek Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 H δική μου πρόταση.Να πάρεις μια 24άρα και να ψαξεις στα μεταχειρισμένα για 5770 σε καλή κατάσταση(3-5 μηνών) κοντά στο 100άρικο.
Dropsreef Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 μετα το offtopic η δικη μου προταση και μεσα στο dudget που εθεσες και με οθονη 23'' σκληρος δισκος απο τους καλυτερους που υπαρχουν στην αγορα αυτη τη στιγμη!Case οικονομικο αλλα αξιοπιστο!Tροφοδοτικο enermax 425 watt το οποιο σε υπερκαλυπτει βαση τροφοδοτικης ισχυος(σε συνδυασμο οτι η enermax θεωρειται μια απο τις πιο αξιοπιστες εταιριες στο χωρο των τροφοδοτικων!).Μητρικη με sata 3,usb 3.0και e-sata με δεδομενη την υποστηριξη των εξαπυρηνων επεξεργαστων της AMD!μνημες 4gb ram οι οποιες ειναι μια χαρα απο τη στιγμη που δεν θα ασχοληθεις με ο/c και τελος καρτα γραφικων αξιοπιστη για εναν μεσο χρηστη
FaRMaKhs Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 offtopic on:Κοιτα που καταντησαμε να δινουμε 120Ε για "φθηνα" 4GB offtopick off
toolre Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Ευχαριστω πολυ για ολες τις προτασεις.Ηδη η επιλογη να στραφω στον Amd οφειλεται στη βοηθεια σας. Να στε καλα! ---------- Προσθήκη στις 18:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:49 ---------- Υπαρχει καμια διαφορα στη μνημη που προτεινες και σε αυτη εδω http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-4Gb-Kit-Ram-Ddr3-1333-Tw3X4G1333C9A-TW3X4G1333C9A-G.htm ?? Γτ παροτι βλεπω ιδια χαρακτηριστικα εχουν 15 ευρω διαφορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.