Προς το περιεχόμενο

Αγορα pc πριν μου παρει οτι εχω το ΔΝΤ

toolre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω ColdFusion και συμφωνω για οτι ολα ειναι θεμα γουστου.Αλλα αν διαβασεις στην αρχη αυτου του νηματος θα δεις οτι καποια ατομα εδω που συνεχως υποστηριζουν τα Lian Li και τα Coolermaster,δεν λενε απλως την αποψη τους με σεβασμο προς την δικη σου κατι που θα δεχομουν απολυτα ,παρα αρχιζουν και ειρωνευονται και το παιζουν μεγαλοι γνωστες και θεωρουν οτι εσυ λες τα χειροτερα.Σε λιγο δηλαδη οποιο μελος εχει διαφορετικη αποψη θα του επιτιθενται και αρχιζω σοβαρα να πιστευω οτι υπαρχουν μερικοι ψυχοπαθεις καταναγκαστικοι που θελουν να κανουν πειρατεια των νηματων για το θεμα του κουτιου.

Εγω αν διαβασεις απο την αρχη,αναφερομουν μονο σε τεχνικες αρετες που ,για την φτηνη τιμη του, υπερεχει το NZXT μεχρι που εφτασαν οι ειδημονες.Εν τω μεταξυ ειναι ολοι απο επαρχια οποτε παιζει και το κομπλεξ κατωτεροτητας.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εν τω μεταξυ ειναι ολοι απο επαρχια οποτε παιζει και το κομπλεξ κατωτεροτητας.

Αυτό το σκέφτηκες πολύ ?Επαρχία είναι οι υπόλοιπες πόλεις εκτός της πόλης που δεν ξέρουν τι θα πει καλαμάκι ?

Δημοσ.
Εν τω μεταξυ ειναι ολοι απο επαρχια οποτε παιζει και το κομπλεξ κατωτεροτητας.

καταυλακιώτες,ανω αυλακιωτες,πρωτευουσιανοι,συμπρωτευουσιανοι,τα συνορα της Ελλαδας ειναι μεχρι την Λαμια και μετα ξεκινα η Βουλγαρια και αλλα αναλογα σχολια? bullshits

Μαλιστα το ακουσαμε και αυτο!Οποιος δεν ειναι απο Αθηνα εχει κομπλεξ κατωτεροτητας.Ξανα bullshits

Oχι δεν πηρα τωρα το proficiency για να χαρω και να κανω επιδειξη γνωσεων!

Και ναι μενω στην Αθηνα ασχετως αν καταγομαι απο επαρχια!Εχω και εγω κομπλεξ κατωτεροτητας ή το ξεπερασα?

Δημοσ.

Αυτό το σκέφτηκες πολύ ?Επαρχία είναι οι υπόλοιπες πόλεις εκτός της πόλης που δεν ξέρουν τι θα πει καλαμάκι ?

Σε καμμια περιπτωση σε ενα μπαρουτοκαπνισμενο PCα σαν και εμενα δεν μου την βγαινει ο τυπος με τις τεραστιες εμπειριες απο την Αρκαδια και την Αμαλιαδα με τις απεραντες αλυσσιδες καταστηματων τεχνολογιας.Εξαλλου και ο Bill Gates Αρκαδας ειναι. :lol: Το ιδιο ισχυει και για το σχολιο του Dropsreef.

Τωρα κανετε τους αφελεις η τους χαζους? Θελετε να πεισετε δηλαδη τον νοημονα αναγνωστη αυτου του νηματος οτι ξαφνικα επιτεθηκα στους επαρχιωτες?

Ενταξει λοιπον για να σας δω να το αποδεικνυετε ,οπου εκει αγαπητε Dropsreef θα φανει η δυνατοτητα εκφρασης σου.(Κριμα για το Proficiency παντως αν θες κανω και ιδαιτερα μαθηματα.)

Πρωτα απο ολα διαβαστε απο την αρχη το νημα.Θα διαπιστωσετε οτι εγω αρχικα ειχα προτεινει το NZXT για τεχνικους λογους. Μετα ενα,δυο μελη απο την επαρχια ειρωνευτηκαν την επιλογη μου με αγενεια γι αυτο τον λογο και εγω εγραψα αυτο που σας πειραξε.Γιατι στην ζωη μου εχω δει πολλους επαρχιωτες κομπλεξικους και ειναι γεγονος οτι υπαρχουν και πολλοι αγροικοι και αξεστοι που δεν μπορουν να κανουν μια συζητηση επιπεδου.Και αυτο φαινεται ειδικα οταν διαφωνουν,οπου ξεπεφτουν σε προσωπικα σχολια και ειρωνιες του κωλου γιατι δεν εχουν τα επιχειρηματα να αντιπαρατεθουν.Γιατι οσο και να διαφωνεις με καποιον,πρεπει να περιοριζεσαι στα της διαφωνιας και οχι να καταφευγεις σε προσωπικες επιθεσεις.

Αλλο ενα στοιχειο των συγκεκριμενων αξεστων που αναφερα και πριν ειναι οτι οταν καποιος εχει το θρασος να διαφωνει μαζι τους,κοπαδιαζουν και του επιτιθενται χαιρεκακα και δειλα,εστω και αν ειναι ενας αυτος που διαφωνησε για να βγουν απο πανω.Νομιζοντας οτι με ρητα της πορδης αμφιβολου ποιοτητας θα μπορεσουν να τον φερουν σε δυσκολη θεση.

Και εδω τωρα ειναι το Killer shot. Εγω αγαπητα μου παιδια απο την επαρχια ,δεν ειπα,ουτε φυσικα πιστευω οτι ολοι οσοι ειναι επαρχιωτες ειναι σαν και αυτους που περιεγραψα οποτε εσεις γιατι διαμαρτυρεστε? Εχω μιλησει αριστα εδω μεσα και εχω κανει και φιλους απο τη επαρχια.Βεβαια δεν ηταν σαν και αυτους που ειπα πιο πανω,αντιθετα οι δικοι μου φιλοι απο την επαρχια ειναι πολυ ευγενικα και μορφωμενα παιδια και δεν τους πειραζει αν διαφωνω μαζι τους,ουτε βεβαια μου επιτιθενται προσωπικα για αυτο.

Δημοσ.
Ενταξει λοιπον για να σας δω να το αποδεικνυετε ,οπου εκει αγαπητε Dropsreef θα φανει η δυνατοτητα εκφρασης σου.(Κριμα για το Proficiency παντως αν θες κανω και ιδαιτερα μαθηματα.)

Ευχαριστω για την προσφορα σου,για την ευγενικη σου χορηγια αλλα δεν την χρειαζομαι!Ειμαι ηδη κατοχος του συγκεκριμενου "τιτλου"...Ομως ευχαριστω...

Δεχομαι και συγχαρητηρια!Εστω και ετεροχρονισμενα (περασαν ηδη 10 χρονια)

Πρωτα απο ολα διαβαστε απο την αρχη το νημα.Θα διαπιστωσετε οτι εγω αρχικα ειχα προτεινει το NZXT για τεχνικους λογους. Μετα ενα,δυο μελη απο την επαρχια ειρωνευτηκαν την επιλογη μου με αγενεια γι αυτο τον λογο και εγω εγραψα αυτο που σας πειραξε..

Το γεγονος οτι σε ειρωνευτηκαν συνεπαγεται με κομπλεξ κατωτεροτητας επειδη καταγονται απο την επαρχια?Αν δηλαδη αυτος που σε ειρωνευοταν ηταν απο Αθηνα θα αλλαζε κατι?Δεν θα ηταν αξεστος,αγροικος,τραμπουκος μπλα μπλα μπλα?

Δεν ειπα οτι απευθυνθηκες σε εμενα προσωπικα!Θεωρω ομως ατυχες το σχολιο σου "Εν τω μεταξυ ειναι ολοι απο επαρχια οποτε παιζει και το κομπλεξ κατωτεροτητας".Το γεγονος οτι καποιος διαφωνει μαζι σου και ενδεχομενως δεν σου απανταει με τον πρεποντα τροπο συνεπαγεται οτι διακατεχεται απο κομπλεξ κατωτεροτητας?

Αν καποιος σου επιτεθηκε προσωπικα τις ξερεις τις διαδικασιες και τους κανονες του forum!οποτε μπορεις να ακολουθησεις αυτην την οδο!Και επαναλαμβανω πως συνδυαζονται τα δυο δεδομενα?το πρωτο οτι ειναι αξεστος,αγροικος κ.τ.λ με το δευτερο οτι ειναι επαρχιωτης με κομπλεξ κατωτεροτητας? Εχω την εντυπωση οτι το ενα ειναι ανεξαρτητο απο το αλλο!Ο οποιοσδηποτε μπορει να ειναι αξεστος,αγροικος και ο οποιοσδηποτε θα μπορει να διακατεχεται απο κομπλεξ κατωτεροτητας...

Κλείνοντας το θεμα εδω(εγω προσωπικα) θα επαναλαβω οτι τοσο καιρο εισαι μελος σε αυτο το forum οποτε γνωριζεις τις διαδικασιες που μπορεις να ακολουθησεις αν καποιος εθιξε την προσωπικοτητα σου!

Δημοσ.

Αμα διαβασεις τα ποστς μου εδω,που εξηγουμαι αναλυτικα,ειναι νομιζω σσφης η θεση μου.Εξαλλου το ιδιο θα μπορουσα να ρωτησω αστειευομενος και εγω για το αλλο στρατοπεδο της μουχλας.Γενικα μισω τον κονφορμισμο,και ακομη περισσοτερο τον αγενη,κομπλεξικο κονφορμισμο.Η γενικη ομοιομoρφια και η απολυτη ταυτιση δειχνει ανθρωπο χωρις προσωπικοτητα που αρεσκεται να αυτοεπιβεβαιωνεται και να βρισκει ενα ειδος αποδοχης μεσα απο την ταυτιση εχοντας χασει την φυσικη διαθεση για ανανεωση,νεωτερισμο και εμπλουτισμο του μεσα απο τον πειραματισμο.

Μη τα πεις παραεξω... :lol:

Δημοσ.

Αν ηταν Αθηναιοι και ηταν αγενεις ναι,εχεις δικιο.Παλι θα ηταν αξεστοι, και ανικανοι να κανουν ενα πολιτισμενο διαλογο και παλι να εισαι σιγουρος θα τους το ελεγα.Τοτε μπορει να ελεγα οτι κανουν τους ξερολες η κατι αλλο.Εξαρταται απο τι προσωπικοτητα θα εδειχναν μεσα απο τον τροπο διαφωνιας τους.Φαινεται ο καθε ανθρωπος απο τον τροπο που μιλαει.

Το σχολιο : "Εν τω μεταξυ ειναι ολοι απο επαρχια οποτε παιζει και το κομπλεξ κατωτεροτητας",

το ειπα γιατι οταν καποιος κανει τον μεγαλο ειδημονα και αναφερεται στο γουστο καποιου σαν ''εκτρωμα'' δεν δειχνει ανθρωπο με καλλιεργεια και σεβασμο στο γουστο του αλλου και μαλιστα ειναι οξυτατο.Εσυ το θεωρεις ωραιο καποιος που δεν τον ξερεις να σου πει οτι κατι που σου αρεσει ειναι ''εκτρωμα''?Για μενα δειχνει κομπλεξ.

Εν τω μεταξυ Dropsreef δεν ξερω γιατι ,καθε φορα που υποστηριζω τα NZXT ερχονται μερικοι και ειρωνευονται,κανοντας προσωπικες επιθεσεις.Το θεωρεις σωστο?Γιατι εγω πιστευω οτι πρεπει να διαφωνουμε εδω μεσα,οταν διαφωνουμε,φιλικα και σχετικα με τα τεχνικα χαρακτηριστικα του κουτιου,για παραδειγμα.Οχι να ειρωνευομαστε.Τι λες για αυτο?

---------- Προσθήκη στις 22:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:48 ----------

Μη τα πεις παραεξω... :lol:

Ασε φιλε αυτα αντιπετωπιζω και στην δουλεια μου.Μην τολμησω και κανω καμμια καινοτομια στην διδασκαλια αρχιζουν απο μερικους γονεις,μειοψηφια βεβαια, οι γκρινιες τυπου ''Μα η κυρια Ταδε το διξαξε ακριβως οπως στο βιβλιο.'' Ειναι εγκλημα στην Ελλαδα να εισαι διαφορετικος σε κατι.

Η πατριδα μας μου θυμιζει το γνωστο ρητο του Oscar Wilde.

Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation.

Oscar Wilde, De Profundis, 1905

Δημοσ.

Το σχολιο : "Εν τω μεταξυ ειναι ολοι απο επαρχια οποτε παιζει και το κομπλεξ κατωτεροτητας",

το ειπα γιατι οταν καποιος κανει τον μεγαλο ειδημονα και αναφερεται στο γουστο καποιου σαν ''εκτρωμα'' δεν δειχνει ανθρωπο με καλλιεργεια και σεβασμο στο γουστο του αλλου και μαλιστα ειναι οξυτατο.Εσυ το θεωρεις ωραιο καποιος που δεν τον ξερεις να σου πει οτι κατι που σου αρεσει ειναι ''εκτρωμα''?Για μενα δειχνει κομπλεξ.

?

Ένα μεγάλο ΛΟΛ καθώς ξεφτιλίζεσαι αυτή τη στιγμή...όλα τα σχόλια αποτελούν γνώμη, και ο καθένας έχει την δική του...κανένας δεν σου επιτέθηκε και τίποτα δεν δικαιολογεί την άξεστη συμπεριφορά σου και άνανδρη επίθεση σε όσους ζουν στην επαρχία. Ενδεχομένως, τόσα ξέρεις, τόσα καταλαβαίνεις...(offence intended- και το γράφω αγγλικά για να πουλάω μούρη και να μην δείχνω επαρχιώτης...Ξέρεις, λόγω κόμπλεξ κατωτερότητας κλπ...)

Κλείνοντας, το να το χαρακτηρίσω έκτρωμα ή όχι είναι δικαίωμά μου και άποψή μου. Αν διαφωνείς με αυτό, πρόβλημά σου...

ΥΓ. μένω Αθήνα, Τρίπολη έχει μείνει από παλιά.

Εντάξει, το σκίσαμε το θέμα...

Δημοσ.

Φιλε αυτος που ξεφτιλιζεται εισαι εσυ με τις ηλιθιοτητες που λες.Και αυτο αποτελει informed opinion.

Επισης μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις και πετας λασπη οποτε αυτο δειχνει και το επιπεδο συνδιαλλεξης σου γιατι εγω ποτε δεν ειπα οτι ολοι οσοι ζουν επαρχια ειναι αξεστοι ουτε τους επιτεθηκα συνολικα.Οποιοσδηποτε με στοιχειωδη γνωση δημοτικου και ελαχιστη γνωση Ελληνικων μπορει να το διαπιστωσει.

Επισης σαφως το να χαρακτηρισεις κατι ''εκτρωμα'' ειναι δικαιωμα σου αλλα ειναι οξυς τροπος συνδιαλεξης οταν σε ενα νημα αποτελει διατυπωση γουστου ενος αλλου μελους.Δηλαδη εσυ στην προσωπικη σου ζωη χαρακτηριζεις το γουστο ανθρωπων που δεν ξερεις με τετοιο τροπο?Οταν ενας μπορει να πει την γνωμη του για κατι κομψα,η επιθετικοτητα του και οι καυστικες παρατηρησεις οχι μονο δεν συμβαλλουν σε εποικοδομητικο διαλογο αλλα ειναι σαφης τραμπουκισμος.

Δημοσ.

ο,τι νάναι...θα σε αφήσω να συνεχίσεις μόνος...χάνεις το νόημα...

Δημοσ.

Σορρυ φιλε αλλα εσυ εισαι λαθος.Εγω απλα λεω την γνωμη μου χωρις να προσβαλλω τους αλλους.Και θα δεις στο μελλον που σε καθε νημα αναβαθμισης που θα υποστηριζω τα NZXT γιατι μου αρεσουν,οτι δεν προκειται να χαρακτηρισω κανενος το γουστο με μελανα λογια.Ειμαι gentleman απο την φυση μου. :-D

Δημοσ.

Σου επαναλαμβανω πως εγω διαφωνω με τον συσχετισμο που εκανες!Εκανες ενα συνδυασμο δυο δεδομενων!Τα δυο δεδομενα ομως ειναι εντελως ανεξαρτητα μεταξυ τους!Κομπλεξ κατωτεροτητας μπορει να εχει οποιοσδηποτε,αξεστος αγροικος μπορει να ειναι ο οποιοσδηποτε!Πως καταφερες να κανεις αυτο το συνδυασμο μεταξυ αγροικου και επαρχιωτη αδυνατω να το κατανοησω!

Εν τω μεταξυ Dropsreef δεν ξερω γιατι ,καθε φορα που υποστηριζω τα NZXT ερχονται μερικοι και ειρωνευονται,κανοντας προσωπικες επιθεσεις.Το θεωρεις σωστο?Γιατι εγω πιστευω οτι πρεπει να διαφωνουμε εδω μεσα,οταν διαφωνουμε,φιλικα και σχετικα με τα τεχνικα χαρακτηριστικα του κουτιου,για παραδειγμα.Οχι να ειρωνευομαστε.Τι λες για αυτo

Εγω φιλε μου δεν θεωρω σωστο οτι εχει να κανει με προσωπικες επιθεσεις,ειρωνιες και σχολια χωρις επιχειρηματα!Οπως επισης δεν θεωρω σωστο να προσπαθουμε να επιβαλλουμε τις αποψεις μας!Ειμαστε εδω για να κανουμε προτασεις,για να ακουμε γνωμες!Οχι για να επιβαλλουμε αποψεις!

Σχετικα με τα ΝΖΧΤ θεωρω οτι ενας μεσος χρηστης δεν εχει αναγκη απο υπαρξη 8,9,10 θεσεων για σκληρους δισκους!Απο εκει και περα παμε στην εξωτερικη οψη του καθε case!Εμενα προσωπικα μου αρεσουν οι πιο αυστηρες γραμμες σε ενα κουτι!Το θελω ρε παιδι μου ευθυγραμμισμενο!Αντιθετως μου αρεσουν οι περιφερειακες συσκευες να εχουν μια πιο μοντερνα αποψη-αισθητικη!πληγκτρολογια-ποντικι-ηχεια κτλ!Αν με θεωρεις ατομο που ανηκω στην μαζα επειδη δεν επιλεγω τα nzxt αλλα τα lian-Li & τα coolermaster τοτε οκ αποψη σου αλλα κρατησε την για τον εαυτο σου!

Εσενα απο την αλλη σε ενθουσιαζει η σχεδιαστικη γραμμη των nzxt και θεωρεις τα Lian-li, coolermaster σε εισαγωγικα "τουβλα"!Αναφαιρετο δικαιωμα σου....

Συμφωνω με την διαφορετικοτητα των αποψεων διαφωνω με την την επιβολη της "δικης μας" αποψης

Δημοσ.
Σου επαναλαμβανω πως εγω διαφωνω με τον συσχετισμο που εκανες!Εκανες ενα συνδυασμο δυο δεδομενων!Τα δυο δεδομενα ομως ειναι εντελως ανεξαρτητα μεταξυ τους!Κομπλεξ κατωτεροτητας μπορει να εχει οποιοσδηποτε,αξεστος αγροικος μπορει να ειναι ο οποιοσδηποτε!Πως καταφερες να κανεις αυτο το συνδυασμο μεταξυ αγροικου και επαρχιωτη αδυνατω να το κατανοησω!

Εγω φιλε μου δεν θεωρω σωστο οτι εχει να κανει με προσωπικες επιθεσεις,ειρωνιες και σχολια χωρις επιχειρηματα!Οπως επισης δεν θεωρω σωστο να προσπαθουμε να επιβαλλουμε τις αποψεις μας!Ειμαστε εδω για να κανουμε προτασεις,για να ακουμε γνωμες!Οχι για να επιβαλλουμε αποψεις!

Σχετικα με τα ΝΖΧΤ θεωρω οτι ενας μεσος χρηστης δεν εχει αναγκη απο υπαρξη 8,9,10 θεσεων για σκληρους δισκους!Απο εκει και περα παμε στην εξωτερικη οψη του καθε case!Εμενα προσωπικα μου αρεσουν οι πιο αυστηρες γραμμες σε ενα κουτι!Το θελω ρε παιδι μου ευθυγραμμισμενο!Αντιθετως μου αρεσουν οι περιφερειακες συσκευες να εχουν μια πιο μοντερνα αποψη-αισθητικη!πληγκτρολογια-ποντικι-ηχεια κτλ!

Εσενα απο την αλλη σε ενθουσιαζει η σχεδιαστικη γραμμη των nzxt και θεωρεις τα Lian-li, coolermaster σε εισαγωγικα "τουβλα"!Αναφαιρετο δικαιωμα σου....

Συμφωνω με την διαφορετικοτητα των αποψεων διαφωνω με την την επιβολη της "δικης μας" αποψης

Σε αυτα που λες εδω δεν εχω καμμια διαφωνια.Εδω συμφωνουμε απολυτα.

Στο αλλο θεμα που λες του συσχετισμου θα παραδεχτω κατι.

Και στην πολη και στην επαρχια υπαρχουν ανθρωποι αγροικοι και απολιτιτιστοι αλλα σαφως υπαρχουν περισσοτεροι στην επαρχια απο προσωπικη μου πειρα.Και οταν ημουν στρατιωτης το αντιμετωπισα.Ξενοφοβια,εχθροτητα,αγενεια.

Κατα την γνωμη μου συμβαινει σε ολο τον κοσμο,οχι μονο στην Ελλαδα.Στην Αμερικη υπαρχει ο χαρακτηρισμος rednecks. Συμβαινει γιατι δυστυχως η επαρχια ειναι παραμελημενη πολιτιστικα παγκοσμια αλλα ιδιως στην χωρα μας.

Αυτη ειναι η ειλικρινης αποψη μου.Δεν πιστευω σε καμμια περιπτωση ομως ουτε το εγραψα πουθενα οτι η πλειοψηφια των επαρχιωτων ειναι αξεστοι.

Δημοσ.

Και στην πολη και στην επαρχια υπαρχουν ανθρωποι αγροικοι και απολτιτιστοι αλλα σαφως υπαρχουν περισσοτεροι στην επαρχια απο προσωπικη μου πειρα.Και οταν ημουν στρατιωτης το αντιμετωπισα.Ξενοφοβια,εχθροτητα,αγενεια

Και εγω ρε φιλε benign οταν ηρθα στην Αθηνα(10 χρονια πριν) οι Αθηναιοι με αντιμετωπιζαν ως το "βλαχακι" απο την επαρχια!Ισως με αντιμετωπιζουν και ακομα(στα παπακια μου ομως ειλικρινα)!Αρα η προσωπικη μου εμπειρια δεν ειναι και τοσο ευχαριστη!Οπως αλλωστε και η δικη σου οταν "υπηρετησες" στην επαρχια!Αρα να βγαλω το συμπερασαμα οτι π.χ(Οι Αθηναιοι ειναι ψηλομυτες και μετα την Αθηνα τους,το χαος?)

Θεωρεις σωστο ενα τετοιο συμπερασμα?Εγω συνεχιζω να διαφωνω με τον συσχετισμο σου ειλικρινα!

edit:Εσυ μπορει να θεωρεις απολιτιστο και αγροικο τον τυπο που θα σε ειρωνευτει,εγω μπορει να μεγαλωσα σε ενα χωριουδακι με πρασινα λιβαδια και να θεωρω αγροικο και απολιτιστο τον τυπο που τρεχει με 200χμ στην Ποσειδωνος!Εσυ μπορει να θεωρεις απολιτιστο και αγροικο τον τυπο που θα σου κανει προσωπικη επιθεση εγω μπορω να θεωρω απολιτιστο και ανθρωπακι τον τυπο που αναβει την πουρακλα του σε μια καφετερια διαστασεων 5χ5!Οποτε κατα τον δικο μου,προσωπικο μου "κωδικα" μπορει να θεωρω απολιτιστους και αγροικους τους Αθηναιους και τον τρόπο ζωης τους!Δεν υπονοω κατι-μακρια απο εμενα αυτα-απλα προσπαθω να σου εξηγησω οτι συσχετισμοι σε συμπεριφορες-καταγωγη για εμενα προσωπικα δεν υφιστανται

ΤΕΛΟΣ TO ΟFFTOPIC ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

φιλε μου δεν σε βλεπω να προλαβαινεις γιατι το ΔΝΤ σου εχει παρει ηδη οτι εχεις απλα δεν το εχεις/εχουμε καταλαβει :rolleyes:

Δημοσ.

Κοιτα βλεπω οτι θιχτηκες αλλα εγω δεν ειχα τετοια προθεση.Απλα πιστευω οτι στην επαρχια υπαρχει χαμηλοτερο επιπεδο ποσοστιαια οχι συνολικα.Αυτο που λες οτι σε αντιμετωπιζαν σαν βλαχακι ειναι κατακριτεο αλλα εγω δεν το εχω δει ποτε ,αλλα για να ειμαι ειλικρινης στον κυκλο μου ειναι ολοι ευγενεις ανθρωποι.Δεν λεω εγω οτι στην επαρχια δεν υπαρχει ποιοτητα αλλα νομιζω οτι στην Αθηνα ειναι καλυτερα τα πραγματα.Αποψη μου,μπορει να μου την δημιουργησαν οι εμπειριες μου.Μορει και να ειναι λαθος.Αλλα οι περισσοτεροι φιλοι μου απο επαρχια δεν θεωρουν οτι υπαρχει η ιδια ποιοτητα ζωης και ανθρωπων οπως εδω.

Το θεμα ειναι πυκνο και off topic.

Εν κατακλειδι δεχομαι αυτα που λες για τα Lian Li.Αλλα η τιμη τους στα 100 περιπου ευρω με θεσεις μονο για 3 δισκους ειναι μειονεκτημα.Ο μεσος νεαρος χρηστης στο σχολειο που διδασκω εχει 4 δισκους.Και ο μεσος χρηστης γενικα δεν μπορει να δινει 140 ευρω και παραπανω για να παρει δισκους με μεγαλη χωρητικοτητα.

Αυτο για το ΔΝΤ ξαναπεστο! Αλλα εγω ειμαι ψυχολογικα προετοιμασμενος.Νομιζω τουλαχιστον.Μηπως ερθει καμμια επανασταση με αυτην την κριση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...