nzeppos Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Καλώς, δηλώνω ένοχος που δεν βρίσκω τα Lian Li κακόγουστα. Που δεν θεωρώ ότι είναι ακριβά (ό,τι πληρώσεις παίρνεις) και που μειδιάζω όταν ακούω για τους 5 δίσκους του "μέσου χρήστη". Δεκτό το πείραγμα.
benign Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Το αλουμινιο δεν ειναι ευλογια.Δεν σημαινει οτι πρεπει ενα κουτι οπωσδηποτε να ειναι απο αλουμινιο για να ειναι δροσερο.Εδω υπαρχουν ατομα που στηνουν PC σε κουτια απο πλεξικγλας και εχουν πολυ δροσερες θερμοκρασιες.Ολα ειναι σχετικα. Εγω στο δικο μου NZXT που ειναι απο ατσαλι εκτος απο τη μπροστινη μασκα,εχω εξαιρετικες θερμοκρασιες. Επειδη λογω δουλειας εχω σχεση με νεολαια και με τον μεσο νεο σε ηλικια χρηστη,και κρινοντας και απο εμενα,χρειαζομαι τουλαχιστον 3Terrabytes χωρητικοτητα.Τα Lian Li που ειναι γυρω στα 100 ευρω δεν υποστηριζουν παραπανω απο 3 δισκους.Αυτο για μενα ειναι απαραδεκτο.Ειναι υπερτιμημενα. Σχεδιαστικα εχουν αυστηρες γραμμες και ειναι πολυ κλασσικα,θυμιζουν γουστο Κινεζου δημοσιου υπαλληλου. Αλλα επειδη το γουστο ειναι θεμα προσωπικο και δεκα χρονια να μιλαμε θα λεμε τα ιδια. Εγω παντως με 100 ευρω περιπου,οσο κανει το φτηνο Lian Li,εχω στο δικο μου NZXT 6 ανεμιστηρες αθορυβους που τους αλλαζω ευκολα αν χαλασουν και θεσεις για 8 δισκους sata.Ξεκαθαρα λοιπον απο αποψη χαρακτηριστικων στα 100 ευρω που πληρωνω περνω περισσοτερα σε θεμα δυνατοτητων. Επισης θεωρω γελοιο σε ενα δημοφιλες site οπως το insomnia με χιλιαδες χρηστες καθε φορα που καποιος χριστιανος ζηταει μια αποψη για κουτι να του προτεινουν συνεχως Lian Li και Coolermaster. Περα απο τα NZXT που προσωπικα μου αρεσουν υπαρχουν και αλλες δεκαδες μαρκες που προτιμουνται απο εκατομμυρια χρηστες με διεθνη βραβεια απο ολο το κοσμο.Το να αναμασα κανεις τα ιδια και τα ιδια ειναι αστειο και πρωτα απο ολα εκθετει το ιδιο ατομο που το κανει γιατι δειχνει οτι η ειναι καποιος κολλημενος η οτι στην ζωη του ξερει μονο απο 2 μαρκες και για να επιβεβαιωνεται ψυχολογικα θελει να επιμενει μεχρι να γερασει σε αυτες και μονο σε αυτες.
pano Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Βρε παιδιά ζήτησε ένας ανθρωπος την γνώμη για μια σύνθεση και καταλήξατε να "σκοτώνεσται"για ένα παλιόκουτο. benign,επειδή εγώ πρώτος πρότεινα το lian li,σε αυτά που λές με βρίσκεις σύμφωνο αλλά στην περίπτωση αυτή το κουτί ήταν ευκαιρία(αν και μούφα του πλαισίου τελικά) αυτό δεν νομίζω ότι μπορείς να το αρνηθείς, και δεν μιλάω αισθητικά αυτό είναι υποκειμενικό θέμα, εξάλλου προσωπικα το θέμα αισθητικής όσο αφορά τα κουτιά ποσώς με ενδιαφέρει. Υ.Γ είναι η πρώτη φορά που προτείνω lian li.
benign Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 pano, Κανενα προβλημα,εχεις δικιο οτι στην τιμη που φαινοταν οτι το διαθεταν,ηταν ευκαιρια.Αλλα τελικα αποδειχτηκε λαθος του καταστηματος. Προσωπικα δεν θεωρω οτι ειναι κακο πραγμα οι διαφωνιες,δεν ειναι ''σκοτωμος'' οπως γραφεις.Σε ενα φορουμ,το καθε μελος του insomnia παραθετει τις αποψεις του.Δεν ειναι κακο να εχει κανεις ισχυρες πεποιθησεις που να τις υποστηριζει ενθερμα.Αρκει να μην γινεται αγενης. Εμενα το δισκελες επιχειρημα μου ειναι πολυ απλο.Πρωτον δεν ειναι ολη η παγκοσμια βιομηχανια κατασκευης αξιολογων κουτιων για υπολογιστες μονο 2 εταιριες και δευτερον τα Lian Li ειναι πολυ ακριβα για αυτα που δινουν και πασαρονται σαν ειδος πολυτελειας.Το κουτι δεν ειναι ,ειδος πολυτελειας αλλα ειδος πρακτικης αναγκης.Δεν το θελω για να χαιδευω το αλουμινιο απο το οποιο αποτελειται και δεν ειναι απαραιτητο να αποτελειται ενα κουτι απο αλουμινιο για να ειναι καλο σε θερμοκρασιες.Βοηθαει αλλα δεν ειναι μονο αυτος ο παραγοντας.Τελος και η NZXT αλλα και οι περισσοτερες εταιριες κατασκευης κουτιων στην παγκοσμια βιομηχανια διαθετουν και μοντελα με αλουμινιο αλλα λιγο πιο ακριβα.Αρα βγαινει σαν λογικο συμπερασμα οτι η συνεχης προταση σε υποψηφιους αγοραστες μονο 2 εταιριων ειναι αστειο φαινομενο. Οπως λοιπον μερικοι φιλοι προτεινουν μονο αυτα τα 2,και εγω θα προτεινω αλλα μαζι με τα NZXT που μου αρεσουν σε καθε ενδιαφερομενο και θα αφηνω αυτον να αποφασισει.Κανενα προβλημα.Βεβαια εγω δεν χαρακτηριζω τα γουστα των αλλων ''εκτρωματα'' οπως ενα μελος στην αρχη της συζητησης.Δεν ειναι του επιπεδου μου ,χρησιμοποιω πιο κομψες καταδικαστικες φρασεις που να μην προκαλουν.Γιατι εστω και αν η διαφορα στο γουστο ειναι θεμιτη και δικαιωματικη,ο τροπος εκφρασης της πρεπει να ειναι χωρις αισθητικες υστεριες η φανατισμους. Αν καποιος ελεγε κατι που σου αρεσει εσενα εκτρωμα και εσενα σου φαινοταν το δικο του γουστο αναχρονιστικο και χωριατικο δεν θα του απαντουσες?
toolre Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δυο αποριες 1)Ποια ειναι η διαφορα της PowerColor HD5770 1GB GDDR5 και της Sapphire 5770 SVGA (PCI-Express, 1GB)? 2)o 960T εχει διαφορα απο τον i 5-750?(εκτος απο τις τρελες δυνατοτητες αναβαθμισης που δινει ο πρωτος,ποιοτικα εννοω)
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Προτείνω να βάλεις AMD και όχι intel. Το ΑΜ3 έχει πολλά χρόνια ζωής ακόμα. Η AMD δεν αλλάζει τα chipsets σαν πουκάμισα... άσε που θα σου βγει φθηνότερα. Για επιδόσεις να μη μιλήσουμε, γιατί δε θα καταλάβεις και δε σε ενδιαφέρει ποιος είναι πιο γρήγορος.
toolre Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δλδ δεν εχουν καποια αισθητη διαφορα επιδοσης? (ευχαριστω για τη βοηθεια!) Αν περιμενω να βγουν οι 6πυρηνοι υπαρχει καμια πιθανοτητα να πεσει η τιμη του ΑΜ3 ή πρεπει να περασει καιρος?
lionheart75 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δυο αποριες1)Ποια ειναι η διαφορα της PowerColor HD5770 1GB GDDR5 και της Sapphire 5770 SVGA (PCI-Express, 1GB)? 2)o 960T εχει διαφορα απο τον i 5-750?(εκτος απο τις τρελες δυνατοτητες αναβαθμισης που δινει ο πρωτος,ποιοτικα εννοω) 1) Στην πράξη καμμιά διαφορά ανάμεσα στις δύο κάρτες. Μάλιστα και το cooler της powercolor το accelero L2 pro είναι πολύ καλό και αθόρυβο. Εγώ πρότεινα sapphire διότι η εταιρεία αυτή με έχει καλύψει με το παραπάνω όλα αυτά τα χρόνια που την τιμώ και χρησιμοποιώ. Το cooler της sapphire επίσης είναι πολύ καλό και σχετικά αθόρυβο επίσης. 2) Καμμιά διαφορά. Ισάξιες επιδόσεις. Η μόνη διαφορά ανάμεσα στους δύο είναι ότι έτσι όπως έχει καταντήσει το πράγμα με την intel το socket του 750 θεωρείται ήδη παλιό.
benign Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Για να συμπληρωσω οχι μονο δεν εχουν αισθητη διαφορα αλλα και οι παντος ειδους εφαρμογες που εχουμε στο Windows δεν κανουν πληρη χρηση του hardware που εχουμε στα χερια μας.Δηλαδη ο προγραμματισμος εχει μεινει πισω σε σχεση με τις τεχνολογικες εξελιξεις.
toolre Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Wow καταλαβα!Κατεληξα στον 955 τελικα,απλα θα περιμενω κανα 2 βδομαδες μπας και πεσουν οι τιμες μολις βγουν οι καινουριοι 6πυρηνοι. Σας ευχαριστω πολυ για ολη τη βοηθεια και την υπομονη σας!
uncle_sam Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Wow καταλαβα!Κατεληξα στον 955 τελικα,απλα θα περιμενω κανα 2 βδομαδες μπας και πεσουν οι τιμες μολις βγουν οι καινουριοι 6πυρηνοι. Σας ευχαριστω πολυ για ολη τη βοηθεια και την υπομονη σας! οι τιμές στους 955, 965 είναι πιθανό να πέσουν οχι τώρα αλλα τον Ιούνιο όταν θα φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων ο νέος 955(πανομοιότυπος με αυτόν που υπαρχει τωρα αλλα με 95W TDP), ο 960T αλλα και οι νέες σειρές Athlon II X2,X3,X4
benign Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 @benign ποσοστά παίρνεις από την ΝΖΧΤ ? Moldovan, Αμα διαβασεις τα ποστς μου εδω,που εξηγουμαι αναλυτικα,ειναι νομιζω σσφης η θεση μου.Εξαλλου το ιδιο θα μπορουσα να ρωτησω αστειευομενος και εγω για το αλλο στρατοπεδο της μουχλας.Γενικα μισω τον κονφορμισμο,και ακομη περισσοτερο τον αγενη,κομπλεξικο κονφορμισμο.Η γενικη ομοιομoρφια και η απολυτη ταυτιση δειχνει ανθρωπο χωρις προσωπικοτητα που αρεσκεται να αυτοεπιβεβαιωνεται και να βρισκει ενα ειδος αποδοχης μεσα απο την ταυτιση εχοντας χασει την φυσικη διαθεση για ανανεωση,νεωτερισμο και εμπλουτισμο του μεσα απο τον πειραματισμο.
ColdFusion Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Moldovan, Αμα διαβασεις τα ποστς μου εδω,που εξηγουμαι αναλυτικα,ειναι νομιζω σσφης η θεση μου.Εξαλλου το ιδιο θα μπορουσα να ρωτησω αστειευομενος και εγω για το αλλο στρατοπεδο της μουχλας.Γενικα μισω τον κονφορμισμο,και ακομη περισσοτερο τον αγενη,κομπλεξικο κονφορμισμο.Η γενικη ομοιομoρφια και η απολυτη ταυτιση δειχνει ανθρωπο χωρις προσωπικοτητα που αρεσκεται να αυτοεπιβεβαιωνεται και να βρισκει ενα ειδος αποδοχης μεσα απο την ταυτιση εχοντας χασει την φυσικη διαθεση για ανανεωση,νεωτερισμο και εμπλουτισμο του μεσα απο τον πειραματισμο. Tο ΝΖΧΤ που προτείνεις για τα λεφτά του ειναι πολύ καλό και συμφωνώ οτι τα lian li εχουν και για μενα συντηρητική εμφάνιση αλλα ολα ειναι θέμα γούστου!Το nzxt tempest που εχεις ειναι κορυφή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.