toolre Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Χελοου!ενδιαφερομαι για αγορα πισι μεχρι 900 ευρω το πολυ,με στοχο να τραβηξει καποια χρονια και να παιζω και 2-3 παιχνιδακια.Εχω καταληξει στο παρακατω και θα ηθελα να ακουσω γνωμες και τυχον διορθωσεις απο καποιους που ξερουν πριν κανω καμια πατατα.Ξερω οτι σας πριζουν συνεχεια με το ιδιο θεμα,και γιαυτο ευχαριστω εκ των προτερων για καθε βοηθεια ή προταση
pano Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Θα το συναρμολογήσεις εσύ; Αν ναί καταρχάς πάρε αυτό τώρα http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Lian-Li-Pc-7Fb-Black-C99-07FB0-00.htm είναι ευκαιρία και τα άλλα θα τα βρούμε.
benign Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Το σοκετ της ιντελ που θελεις να αγορασεις σε ενα χρονο δεν θα υπαρχει.Αρα μιλαμε για μηδεν αναβαθμιση.Ο δισκος που επελεξες ειναι αργος.Σε αυτην την τιμη υπαρχουν καλυτερα τροφοδοτικα.Το κουτι σου αρεσει αισθητικα?Πολυ συνηθισμενο.Τα υπολοιπα ειναι ενταξει. Απο τροφοδοτικο παρε αυτο: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-550W-CMPSU-550VXEU.htm Απο κουτι σου συστηνω αυτο : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/NZXT-Gamma-Pure-Black-Case.htm Διαβασε τα specs του και θα καταλαβεις γιατι.
toolre Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 με το κουτι δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα,απλα ηταν φτηνο και το εβαλα.Το σοκετ τι ειναι? Η mobo ειναι καλη πιστευεις?
benign Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Σου εγραψα στο προηγουμενο ποστ.Ριξε μια ματια και εδω για το κουτι. http://www.nzxt.com/new/product_detail.php?series_name=Classic+Series&series=1&id=42 Για την τιμη του σου δινει πολλα.Για μενα 2 ειναι τα πιο σημαντικα.Εξι σατα δισκους και τετραγωνο παραθυρακι στο κουτι στο μερος που βαζουμε την ψυκτρα.Ετσι οταν θελεις να αλλαξεις βιδωτη ψυκτρα δεν χρειαζεται να ξεβιδωνεις ολη την μητρικη.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 ---------- Προσθήκη στις 00:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:47 ---------- Σου εγραψα στο προηγουμενο ποστ.Ριξε μια ματια και εδω για το κουτι. http://www.nzxt.com/new/product_detail.php?series_name=Classic+Series&series=1&id=42 πάρα πολύ άσχημο κουτί...προτείνω lian li παρά αυτό το "έκτρωμα" βέβαια, γούστα είναι αυτά...
nzeppos Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 +1 κι από μένα για τα Lian Li. Να ρωτήσω όμως για το socket, καθώς δεν πολυπαρακολουθώ τώρα τελευταία την συγκεκριμένη αγορά. Όταν αγόρασα ένα i7 s1366 τον περασμένο Ιούλιο, πολλοί έλεγαν ότι είναι κοντόφθαλμη αγορά γιατί κάποια στιγμή το φθινόπωρο θα ερχόταν ο 1156 και θα καταργούσε τον 1366 (όπως και εγένετο). Τώρα λέμε ότι ο 1156 δεν θα υπάρχει του χρόνου? Δηλαδή με αυτή τη λογική τι socket κοιτάμε για να είμαστε ήσυχοι σε βάθος χρόνου?
benign Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 ---------- Προσθήκη στις 00:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:47 ---------- πάρα πολύ άσχημο κουτί...προτείνω lian li παρά αυτό το "έκτρωμα" βέβαια, γούστα είναι αυτά... Ο φιλος θελει σχετικα φτηνο κουτι.Τα Lian Li ειναι ακριβα και εχουν ελαχιστη χωρητικοτητα για δισκους.Στη εποχη μας ο μεσος χρηστης θελει μεσο ορο 4-5 sata. Τα Lian Li ειναι βαρετα,μουντα και κακογουστα αισθητικα.Για πες μου εσυ που εχεις καλο γουστο,τι ακριβως σου αρεσει αισθητικα στο Lain Li.Για διαφωτισε με,εμενα τον κακογουστο.Αντε περιμενω.(Βασικα τα Lian Li,ειναι σχεδιαστικα στο ιδιο πνευμα που ηταν τα κουτια το 1995.) ---------- Προσθήκη στις 00:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:55 ---------- +1 κι από μένα για τα Lian Li. Να ρωτήσω όμως για το socket, καθώς δεν πολυπαρακολουθώ τώρα τελευταία την συγκεκριμένη αγορά. Όταν αγόρασα ένα i7 s1366 τον περασμένο Ιούλιο, πολλοί έλεγαν ότι είναι κοντόφθαλμη αγορά γιατί κάποια στιγμή το φθινόπωρο θα ερχόταν ο 1156 και θα καταργούσε τον 1366 (όπως και εγένετο). Τώρα λέμε ότι ο 1156 δεν θα υπάρχει του χρόνου? Δηλαδή με αυτή τη λογική τι socket κοιτάμε για να είμαστε ήσυχοι σε βάθος χρόνου? Ερχεται το καινουργιο socket βασισμενο στον Sandy Bridge στα 32nm.Ασυμβατο με τον δικο σου επεξεργαστη. Σε αντιπαραθεση η AMD θα βγαλει φετος εξαπυρηνο που στις επιδοσεις ξεπερνα τον δικο σου Intel και θα ειναι συμβατος και με am2! Δηλαδη σε ατομα που αγορασαν τετοια μητρικη πριν 5 χρονια.
nzeppos Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 "Μέσος χρήστης με 4-5 sata"? Μήπως ο μέσος χρήστης έχει και καναδυο NAS στο σπίτι του? Lian li "βαρετά και μουντά"? Γι' αυτό με πιάνει η καρδιά μου και παράλληλα χασμουριέμαι κάθε φορά που κοιτάω το Lian Li μου (που παρεμπιπτόντως χωράει καμια 10αριά δίσκους, όχι 4-5). ---------- Προσθήκη στις 01:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:58 ---------- Ερχεται το καινουργιο socket βασισμενο στον Sandy Bridge στα 32nm.Ασυμβατο με τον δικο σου επεξεργαστη. Thanks, δεν το ήξερα. Τουλάχιστον ελπίζω να έρχεται σύντομα, γιατί κάτι παρόμοιο μου έλεγαν και πέρσι για το 1156, μόνο που μέχρι να κυκλοφορήσει το ρημάδι είχα βγάλει τα συκώτια στο 1366. Επιπλέον πολλοί συνηθίζουν να αναβαθμίζουν επεξεργαστή και mobo μαζί.
lionheart75 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Ρε φίλος benign έλεος! Ακου κακόγουστα , μουντά τα Lian Li... Απλά τα καλύτερα έχω να πώ εγώ απο όλες τις απόψεις και η τιμή αυτή τη στιγμή στο συγκεκριμένο τα σπάει. Το nzxt που πόσταρες είναι στην καλύτερη βατραχοπέδιλο. Ένα πολύ καλό και φθηνό κουτί επίσης είναι το Χigmatek στο Πλαίσιο, αλλά τα 45 ευρά του Lian Li είναι μονόδρομος. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια.
toolre Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δλδ προτεινεις να περιμενω τους νεους σοκετ ή θα ειναι σε υψηλη τιμη? Μπορεις να μου προτεινεις και καποιο δισκο?ευχαριστω για τη βοηθεια
uncle_sam Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δλδ προτεινεις να περιμενω τους νεους σοκετ ή θα ειναι σε υψηλη τιμη? Μπορεις να μου προτεινεις και καποιο δισκο?ευχαριστω για τη βοηθεια socket 1155, και οι νέας γενιας 32nm Intel CPU's έρχονται αρχές του 2011...
lionheart75 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Φίλε εγώ πάλι σου συνιστώ να στήσεις ένα καλό μηχάνημα σε πλατφόρμα AM3 της AMD. Σε λίγο καιρό καταφθάνουν οι εξαπύρηνοι της AMD. Η πλατφόρμα αυτή έχει πολλά χρόνια μπροστά της και θα είσαι περισσότερο future proof για μελλοντικές αναβαθμίσεις. Όχι όπως η Intel που κάθε χρόνο αλλάζει sockets και σε άκρως υψηλές τιμές με όλα αυτά που συνεπάγεται αυτό (cpu, μητρική etc,etc) Γνώμη μου πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.