Προς το περιεχόμενο

Έμεινε έγκυος??? - Επαφη χωρις προφυλακτικό

user1993

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε μην το αγχωνεται το παιδι!!τι ειστε εσεις!? 1 λεπτο μπηκε μεσα στη κοπελα!! αντι να τον ψιλο-καθησυχασετε τον τρομαζετε περισσοτερο?!

ειμαι κ εγω της αποψης πως μαλλον δεν εχει γινει τπτ κ πως αδικα αγχωνεσαι φιλε! περιμενε να δεις βεβαια αν η κοπελα σου εχει καθυστερηση αλλα χαλαρα ετσι (γιατι υπαρχει κ περιπτωση να εχει καθησυστερηση λογο του αγχος της κ αυτη!)!? μη παθεις κ τπτ!!

ααα!! και απο δω και περα καλο θα ειναι να φοραμε παντα το σκουφακι ετσι!? B)

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Επειδή εγώ είμαι της δουλειάς, σε πληροφορώ ότι το έμβρυο φτάνει στο σημείο να αμύνεται για να γλιτώσει. Επίσης, θα σου πω ότι ΟΛΟΙ έχουμε αναμνήσεις από την κοιλιά της μητέρας μας και αυτές οι αναμνήσεις λειτουργούν στο υποσυνείδητο μέχρι το μήνα μετά από τη γέννηση που αρχίζουμε να αναπτύσσουμε την αντίληψή μας για το τον τρισδιάστατο χώρο, αποκτώντας παράλληλα και εμπειρίες. Όταν λένε οι γιατροί να χαϊδεύουν οι πατέρες την κοιλιά της συντρόφου τους, το λένε επειδή έτσι το παιδί αντιλαμβάνεται το άγγιγμα του πατέρα του και απομνημονεύει μέχρι και τη φωνή του μετά από ένα συγκεκριμένο μήνα της κύησης. Επίσης, όλα αυτά που λένε περί κλασικής μουσικής και της ανάγκης οι μητέρες να μην ζουν εντάσεις και καταστάσεις που τους προκαλούν νεύρα, αποδεδειγμένα έχουν απόλυτα τεκμηριωμένη βάση.

Βρε σεις ηρεμήστε! Η έκτρωση δεν γίνεται λίγο πριν γεννηθεί το παιδί (αναφέρομαι στις περιπτώσεις ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης και την άμεση διακοπή της)! Μη λέμε ότι θέλουμε!

B)

Δημοσ.

Προσπαθω να καταλαβω το concept.

Δλδ ξερετε τι παιζει, βαζετε καποτα για μιση ωρα, μετα για '1 λεπτακι ηδονης' την βγαζεις, βαζεις αλλη, ξαναμπαινεις για κανα τεταρτο.Χμ, ναι, λογικο..

-Θα ηθελα 2 πατακια για ενα Yugo

-Οκ, δικαιη ανταλλαγη

ΥΓ. Συγχαρητηρια παντως στην νεα γενεια. Εγω στα 17 μου, δεν ειχα το πριν και το μετα, εκεινο το 1 λεπτο χωρις μου εφτανε:-)

Δημοσ.
Βρε σεις ηρεμήστε! Η έκτρωση δεν γίνεται λίγο πριν γεννηθεί το παιδί (αναφέρομαι στις περιπτώσεις ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης και την άμεση διακοπή της)! Μη λέμε ότι θέλουμε!

B)

Ναι σιγουρα!οσο πιο νωρις την κανεις τοσο το καλυτερο αλλα προτιμότερο δεν ειναι να μη φτασουν μεχρι εκει τα πραγματα? να μου πεις ενταξει μια "βλακεια" εκανε το παιδι...

δε ξερω... εγω παντως ειναι κατα της εκτρωσης...

τεσπα δεν ειναι αυτο το θεμα εδω ομως!ολο ξεφευγουμε! :-):-)

Δημοσ.

Διακόσιες χιλιάδες παπαριές ε, από τους φοβερούς κινδύνους μιας έκτρωσης μέχρι και "σιγά για ένα λεπτό τη δωδέκατη κωλοφάκην μέρα".

Μπράβο ρε, στάζετε γνώση.

Δημοσ.
Διακόσιες χιλιάδες παπαριές ε, από τους φοβερούς κινδύνους μιας έκτρωσης μέχρι και "σιγά για ένα λεπτό τη δωδέκατη κωλοφάκην μέρα".

Μπράβο ρε, στάζετε γνώση.

Εσύ να σταματήσεις την κακοπροαίρετη κριτική σου και να την κρατήσεις για τον εαυτό σου. Σε ό,τι γράφουμε θα σκάσει και ο lucifer για να πει ακριβώς το αντίθετο, παρουσιάζοντας την απόλυτα σωστή γνώμη του. Βλέπεις, αυτός τα ξέρεις όλα. Αντε γειά.

---------- Προσθήκη στις 13:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:28 ----------

B)

Προφανώς δεν γνωρίζεις καλά τα περί έκτρωσης, σχετικά με το αν νιώθει το έμβρυο.

Δημοσ.
ο λουσιφερ

ααα δε ξερω... εγω αυτο π ξερω ειναι πως πολυ δυσκολα θα εμεινε η κοπελα εγκυος απο 1 λεπτο μονο μεσα της! δλδ μπηκε- βγηκε!! ποσο καρπερος να ειναι ρε πουτη μου?? δλδ ελεος!!:P:p

Δημοσ.
ααα δε ξερω... εγω αυτο π ξερω ειναι πως πολυ δυσκολα θα εμεινε η κοπελα εγκυος απο 1 λεπτο μονο μεσα της! δλδ μπηκε- βγηκε!! ποσο καρπερος να ειναι ρε πουτη μου?? δλδ ελεος!!:P:p

η ποσο καρπερη ειναι η αλλη στα 17 την δωδεκατη μερα και ποσο σπερμα λες να βγηκε μεσα απο τα υγρα πριν την εξπερματωση;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...