BritGreek Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Και ποσο χαρουμενο θα ναι ενα παιδι που γεννιεται απο μια 7ημερη εκδρομη απο μια σχεση 17χρονον οι οποιοι πολυ πιθανον να μην βρισκονται μαζι μετα το λυκειο? Η ποσο μαλλον ποσο χαρουμενοι θα ειναι οι γονεις αν αποφασισουν να μεινουν μαζι "με το ζορι" λογο εγκυμοσυνης/μωρου (και να μην σπουδασουν κ.α. πχ) Δεν βρισκω τοσο κακο πραγμα την εκτρωση οταν η εκγυμωσυνη ειναι ατυχημα. Ειδικα οταν μιλαμε για τετοιες ηλικιες των γονεων. edit: Συμφωνω με τον pappou, πανω κατω τα ιδια λεμε Το βρίσκω πολύ εγωιστικό να τερματίζει κανείς μια άλλη ζωή, όταν έχει και άλλες επιλογές. Η υιοθεσία είναι μια από αυτές. Η άμβλωση είναι καθαρή, στυγερή δολοφονία κάποιου που δεν έχει τη δυνατότητα να αμυνθεί. Και επειδή δεν είναι πολλές οι φορές που το κοινό μαθαίνει τα πάντα, επιτρέψτε μου να σας πω ότι πολλές γυναίκες γλιτώνουν από του χάρου τα δόντια κατά τη διάρκεια της έκτρωσης, και πολλές από αυτές δεν μπορούν να συλλάβουν ξανά. Υπάρχει πάντα και ο κίνδυνος θανάτου της εγκύου, από ακατάσχετη αιμορραγία. Τώρα, αν μερικούς τους βολεύει η ιδέα της έκτρωσης, αυτό είναι άλλο θέμα. Εγώ προσωπικά το θεωρώ κτηνώδες. Υπάρχουν λύσεις και επιλογές, αλλά διαλέγουμε την εύκολη.
konstantina_ena Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 χαχα britgreek εισαι θεος ..... και πλακα στη πλακα επειδή θα έχει λιποθυμήσει δεν έχει γίνει τιποτα !!!!Αμφιβαλλω αν έχει μείνει έγκυος....με τίποτα δεν παίζει μην φοβάσαι!Απλα με την πρώτη μέρα καθυστέρηση ας κάνει ένα τεστ η ακόμη καλύτερα αν έχει γυναικολόγο ας τον πάρει τηλεφωνο!!!Αν δεν έχει αν θέλει μπορω να σου δωσω εγω τηλέφωνο.Μην μασάς θα είναι όλα εντάξει!!!! PAPPOUS _ SOULIS έλπίζω αν έχεις κόρη η εγγονή να μην σου τύχει φαντάσου να σου πουν έλα μωρε τώρα για ένα .....θα πληρώνουμε μια ζωή.....έλεος μιλάμε για έκτρωση και όχι μόνο!!!!!!Δεν είναι όλα τόσο απλά πέρα απο τη θρησκευτική σκοπια που με αφήνει αδιάφορη ειλικρινά!!!
BritGreek Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 χαχα britgreek εισαι θεος ..... Βρίσκεις αστεία αυτά που λέω ή συμφωνείς; Πώς γίνεται να φαίνεται ότι τα μηνύματα που έχεις ποστάρει είναι πάντα 0; ---------- Προσθήκη στις 04:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:00 ---------- [/color] Επέτρεψέ μου να σου πω ότι όντως, ένα ακόμα πιάτο τη μέρα δε κοστίζει τίποτα. Κοστίζει όμως η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η εκπαίδευση, η διασκέδαση, η ένδυση, κλπ. Διότι ένα παιδί δεν είναι μονάντερο για να τρώει και να χ**ει μόνο... (με το συμπάθειο). Γιατί, δεν έχεις ΙΚΑ; Δεν έχεις ΤΕΒΕ (νομίζω το λένε αλλίως τώρα); Δεν έχετε δημόσια σχολεία; Δεν υπάρχουν φτηνά ρούχα στην Ελλάδα;
konstantina_ena Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 όχι ίσα ίσα θα πρέπει να ξέρουμε κάποια πράγματα που τα βάζουμε και άλλα που τα δίνουμε.....χαχα...απαράδεχτα βρίσκω άλλα που λένε άλλοι, αλλα δεν το σχολιάζω .....
Haldol Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Ε ντάξει, λέμε για διαβίωση με κάποιο επίπεδο. Δε θα περιμένω από το ΙΚΑ να κοιτάξει το παιδί μου. Ούτε από το δημόσιο σχολείο -δυστυχώς, μετά λύπης μου το λέω αυτό- να μου το μορφώσει. Αλλά το θέμα είναι πιο απλό: είναι προτιμότερο να έρθει σε έναν κόσμο από γονείς που δε το θέλουν; Που το θεωρούν ατύχημα; Γιατί ακόμα και αν το έμβρυο "νιώθει" την έκτρωση, ο πόνος του να μεγαλώσει σε μια οικογένεια που το θεωρεί παράσιτο είναι απείρως χειρότερος.
BritGreek Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Τα πάντα στη ζωή είναι μια πρόκληση. Από κει και πέρα, στο τέλος κάνουμε ταμείο. Κάποιοι μπορούν και κοιμούνται και κάποιοι ίσως δυσκολεύονται και λίγο.
konstantina_ena Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Κοιτα για μένα το παν ειναι η ενημέρωση ....η μλκ πάντα πλήρώνεται και σε αυτό συμφωνούμε όλοι νομίζω..........................
BritGreek Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Ε ντάξει, λέμε για διαβίωση με κάποιο επίπεδο. Δε θα περιμένω από το ΙΚΑ να κοιτάξει το παιδί μου. Ούτε από το δημόσιο σχολείο -δυστυχώς, μετά λύπης μου το λέω αυτό- να μου το μορφώσει. Αλλά το θέμα είναι πιο απλό: είναι προτιμότερο να έρθει σε έναν κόσμο από γονείς που δε το θέλουν; Που το θεωρούν ατύχημα; Γιατί ακόμα και αν το έμβρυο "νιώθει" την έκτρωση, ο πόνος του να μεγαλώσει σε μια οικογένεια που το θεωρεί παράσιτο είναι απείρως χειρότερος. Κι όμως φίλε, εγώ σε δημόσιο σχολείο πήγα και στο ΙΚΑ ήταν και είναι ασφαλισμένοι οι γονείς μου. Δεν χάθηκα. Και ακόμα, μην διαβάζετε επιλεκτικά αυτά που γράφω. Έχω αναφέρει ήδη την υιοθεσία ως την καλύτερη λύση και δεν το σχολιάζει κανείς. Τουλάχιστον έτσι του δίνετε την ευκαιρία να ζήσει. ---------- Προσθήκη στις 04:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:10 ---------- Κοιτα για μένα το παν ειναι η ενημέρωση ....η μλκ πάντα πλήρώνεται και σε αυτό συμφωνούμε όλοι νομίζω.......................... Ε, εντάξει, είναι μεν το παν η ενημέρωση, αλλά όλοι εμείς οι άντρες, κάποια στιγμή, την "αγνοούμε" την ενημέρωση και σκεφτόμαστε με λάθος κεφάλι. Βλέπεις, μας κυριεύει το πάθος.
linkin Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Ακομα να τον βρειτε τον φιφιρικο??μπαμ κανει....
konstantina_ena Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 εντάξει παιδιά να πούμε ότι στην προκειμένη περίπτωση είναι χλωμό να είναι έγκυος η κοπέλα .....με βάση αυτά που μας λέει δηλαδή!!!!!Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλεσαι .....
BritGreek Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Ακομα να τον βρειτε τον φιφιρικο??μπαμ κανει.... Τον ποίον; Δεν κατάλαβα τίποτα. Εννοείς, ποιoς είναι ο topic starter;
PaokToTheBone Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 διαβασα ολο το θεμα και απο εκει που διαβαζα για την εγγυο κοπελα...να τσουπ ο θεος...μετα διαβασα αν ειναι δυσκολο να συντηρεις ενα παιδι.... Ιστρος.... Τωρα ontopic ...ε ενταξει...μπορει να ηταν γονιμη μερα...αλλα πρεπει να σαι γκαντεμης με 1-2 λεπτα να την αφησες και εγγυο...Καντε ενα τεστ ξερω γω στις ταδε μερες που λενε τα τεστ και θα ξερετε... ---------- Προσθήκη στις 04:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:40 ---------- ποιος ειναι ο φιρφιρικος...τον ξερουμε?
chill Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 "Μείνε μαζί μου έγκυος είμαι πολύ φερέγγυος" Vs "Κάνε μαζί μου έκτρωση έχω γιατρό με έκπτωση" (μουσική mortal combat) FIGHT!!!!!!!
timekeeper Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Όπως κατάλαβες, λόγω μεγάλου αριθμού μελών του Insomnia και του γεωμετρικά αυξανόμενου ποσοστού καφρίλας, (σε συνδυασμό αυτά τα 2, μπορείς να καταλάβεις πόσοι κάφροι διάβασαν το μήνυμά σου) εσύ μπήκες να ρωτήσεις κάτι που σε καίει και οι περισσότεροι το είδαν σαν ευκαιρία να πουν την μαλακιούλα τους... Λοιπόν, εγκυμοσύνη μόνο με τα προεκσπερματικά, μπορεί να υπάρξει! Είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις τα μέτρα σου και να ξεφύγεις της νοοτροπίας ότι χωρίς προφυλακτικό είναι πιο απολαυστικό. Δεν είναι. Περισσότερο ψυχολογικό είναι. Διαφορετικά θα μέναμε όλοι στο "manual" που ελέγχεις πλήρως και την πίεση. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις.
chaplin1981 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Φυσικα και με προσπερματικα μενει εγκυος αλλα ειναι σπανιο...Επειδη ολοι (μαλλον)το εχουμε περασει αυτο ξερουμε πολυ καλα τι μερες αγωνιες ζησαμε...ΜΟΥΧΑΧΑΟπως ειπε και ο φιλος απο πανω,περισσοτερο ψυχολογικο ειναι.Καλο κουραγιο φιλος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.