CtrlFreak Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Τι χαζομάρες του λέτε του παιδιού; Επειδή το έβγαλε και μπήκε για 1 λεπτό, του λέτε να πάρει τεστ εγκυμοσύνης για την κοπέλα; Αφού έβαλε πάλι άλλο προφυλακτικό και συνέχισε. Και μη μου πείτε για τα πρώτα υγρά πριν την εκσπερμάτιση. Εδώ άλλοι παλεύουν χρόνια να κάνουν παιδί και δεν μπορούν, κάνοντας απολύτως ελεύθερα. Μην τρελαθούμε κιόλας. Αν τελείωσε έξω ή φορώντας προφυλακτικό, είναι πολύ χλωμό να έμεινε η κοπέλα έγκυος. Η κοπέλα ήταν στις γόνιμες μέρες της και τα υγρά που αναφέρεις είναι ικανά να αφήσουν μια γυναίκα έγκυο. Σε 10-15 μερούλες θα ξέρουμε.. Στην ανώνυμο και άτυχο ένα έχω να πω: Έλα τώρα μην είσαι μλκας τα προφυλακτικά είναι για τους φλώρους και τους φοβιτσιάριδες πήδα εσύ και μην σε νοιάζει.
StrEaMLiNe Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 ποιος να ναι αραγε? (αν και η σωστή τιμωρία είναι να μάθουμε το άλλο account ) -Είναι 17άρης -Είχε πάει εκδρομή και γύρισε πριν 2 μέρες που σημαίνει ότι τις προηγούμενες 5-7 μέρες (περίπου) δεν postαρε καθόλου ή postαρε ελάχιστα σε σχέση με το φυσιολογικό. Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Elementary, my dear fellow posters.
leftermann Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 συμπερασματικά: η ημέρα της κοπελιάς είναι άκρως επικίνδυνη. το "μπες-βγες" που έκανες είναι σχετικά ακίνδυνο. οπόταν, δεν μπορείς να ξες. Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Αν η μαντάμ έχει καθυστέρηση, κάντε τεστάκι. Το 1 λεπτό επιπλέον ηδονής, θα το πληρώσεις με (τουλάχιστον) 16 μέρες άγχους. Έτσι είναι μεγάλε μου, τσάμπα ουδείς εγάμησε
StrEaMLiNe Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Εδώ άλλοι παλεύουν χρόνια να κάνουν παιδί και δεν μπορούν, κάνοντας απολύτως ελεύθερα. Μήπως τυχαίνει να είναι τζούφιοι;
leftermann Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μήπως τυχαίνει να είναι τζούφιοι; "ασυμβατότητα αναπαραγωγής"
BritGreek Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μήπως τυχαίνει να είναι τζούφιοι; LOL. Κι όμως φίλε μου, διάβασε έρευνες και μελέτες στην Ελλάδα και δες το μέγεθος του προβλήματος. Είναι μεγάλο θέμα.
StrEaMLiNe Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Είναι μεγάλο θέμα. Το ξέρω, εγώ μια φορά δεν θα 'θελα να είμαι στείρος.
g_alkis Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Καλά γεννητούρια. Όταν μάθετε το φύλο ενημέρωσε.
StrEaMLiNe Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Καλά γεννητούρια. Όταν μάθετε το φύλο ενημέρωσε. Μην προτρέχεις κι εσύ, ας την πάει να κάνει τεστ και βλέπουνε. Απλά να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του το ζοφερό ενδεχόμενο να πρέπει να ξεχάσει το πανεπιστήμιο για κάποια χρόνια, ίσως και για όλη του τη ζωή και να θυμάται ότι η έκτρωση ισοδυναμεί με δολοφονία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 ελεος θα ξερασω.κλειδωστε το. καλά μην τα καταπιείς τότε
Sellers Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 ...ίσως και για όλη του τη ζωή και να θυμάται ότι η έκτρωση ισοδυναμεί με δολοφονία. Σύμπτωση, μόλις χθες έβλεπα αυτό:
BritGreek Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 καλά μην τα καταπιείς τότε KARALOL!!!!!! Ρε Thresh, είναι πολλές οι φορές που μπαίνω στο insomnia μόνο και μόνο για να διαβάσω posts σου. Να' σαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.