BritGreek Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Αγαπητοί φίλοι του forum, λαμβάνω συνεχώς διαφημιστικά sms από το συγκεκριμένο κατάστημα της Wind το οποίο προφανώς διατηρεί βάση δεδομένων χωρίς να έχω δώσει ποτέ εγώ τον αριθμό μου σ' αυτούς ή να έχω συναινέσει στο να μου στέλνουν διαφημιστικά SMS. Τους τηλεφώνησα και ζήτησα να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο για να παραπονεθώ, και ο ένας με πέρναγε στον άλλον, λέγοντάς μου ότι δεν μπορώ να μιλήσω με κανέναν υπεύθυνο κι ότι εκεί είναι κατάστημα λιανικής. Μου ζήτησαν τα στοιχεία μου για να επικοινωνήσουν εκείνοι μαζί μου, αλλά έχουν περάσει περίπου 2 μήνες και η ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ εξακολουθεί να υφίσταται. Να πω ότι ήμουν στη WIND για χρόνια και έφυγα ακριβώς για τα συνεχόμενα SMS που ζήταγα διαρκώς να μη λαμβάνω (ακόμα κι από πολιτικούς στις εκλογές), αλλά κυρίως για το γεγονός ότι δεν είχα καθόλου σήμα μέσα στο σπίτι μου και ενώ το είχα δηλώσει μου είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι. Τώρα με τη VODA έχω 5 σήμα (και με την Cosmote). Δεν θυμάμαι μόνο αν είχα γίνει αρχικά συνδρομητής στο δικό τους κατάστημα στην Γ' Σεπτεμβρίου, αλλά δεν έχω και τρόπο να το διαπιστώσω μετά από τόσα χρόνια (2001). Τέλος να τονίσω ότι τα SMS που στέλνουν αφορούν σε δικές τους μεμονομένες προσφορές, οι οποίες είναι ιδιαίτερα καλές (πχ όποιο κινητό μέχρι 400 ευρώ θέλω, δωρεάν με νέα σύνδεση, 10% έκπτωση και δωρεάν επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας). Πώς μπορώ να απαλλαγώ; Η όλη φάση μου θυμίζει το octopustravel που μου ΠΝΙΓΕΙ το email μου στην κυριολεξία παρά τα email που τους έχω στείλει.
antonl Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Αν δε βρεις άκρη αλλιώς, ρίξε μια ματιά κι εδώ.
BritGreek Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Υπάρχουν κι άλλοι που δέχονται τέτοια sms από το συγκεκριμένο κατάστημα;
gs20309 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δηλαδή έχεις voda και σου στέλνουν διαφημιστικά από τη wind?????!! ..αυτά είναι.. με τη voda μίλησες? μήπως αυτοί μπορούν να σε διαγράψουν από τη λίστα της wind..
pournaras Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δεν εχεις κανενα γνωστο δικηγορο; Βαλτον να τους παρει ενα τηλεφωνακι.
pp6210 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 φίλε μου αν είναι κατάστημα wind (όχι απλός συνεργάτης) κάνε παράπονο στη wind για το κατάστημα τους. αλλιώς ενημέρωσέ τους γραπτώς οτι με το επόμενο sms που θα λάβεις θα κάνεις επώνυμη καταγγελία στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων - αν δεν σταματήσουν ούτε εκεί, προχώρα στην καταγγελία.
BritGreek Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Έχω κάνει παράπονα και στη Wind και στη Voda. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Εδώ ακόμα μου στέλνει SMS η Wind (που ήμουν πρίν από τη φορητότητα) ότι έχω νέα φωνητικά μηνύματα.
benign Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Και εγω εχω παρομοιο προβλημα,με εχουν ταραξει στο spam.
BritGreek Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Και εγω εχω παρομοιο προβλημα,με εχουν ταραξει στο spam. Από το ίδιο κατάστημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.