Προς το περιεχόμενο

Βενζινες και νοθεια

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/vpower.html

"ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ VPOWER;

Δεν είναι ενημερωτικό άρθρο, απλά κάποιος που έχει βαρεθεί το έγραψε. Την επόμενη φορά που θα σας βάλουν V-power ενώ τους το τονίσατε, ζητήστε να φέρουν τη χειροκίνητη αντλία και να τη βγάλουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ίσως να το κάνετε όπως εδώ Αγγλία όπου βάζεις τα καύσιμα μόνος σου με αυτόματα μηχανήματα χρέωσης επίσης;

Με αυτό τον τρόπο

α) κόβεται απόδειξη,

β) καταγράφονται τα λίτρα που πουλήθηκαν

γ) βάζεις αυτό που θες.

Ίσως να το κάνετε όπως εδώ Αγγλία όπου βάζεις τα καύσιμα μόνος σου με αυτόματα μηχανήματα χρέωσης επίσης;

Με αυτό τον τρόπο

α) κόβεται απόδειξη,

β) καταγράφονται τα λίτρα που πουλήθηκαν

γ) βάζεις αυτό που θες.

Σιγά μην αφήσει το συνδικάτο (μαφία) των βενζινοπωλών να γίνει κάτι τέτοιο.

Την επόμενη φορά που θα σας βάλουν V-power ενώ τους το τονίσατε, ζητήστε να φέρουν τη χειροκίνητη αντλία και να τη βγάλουν.

Αυτό είναι μεγάλος μπελάς, και θα καθυστερήσεις χωρίς λόγο. Μία φορά μου έτυχε εμένα, ζήτησα απλή αμόλυβδη, με τον πλέον καθαρό και ξάστερο τρόπο, και πήγα μέσα για να πληρώσω με πιστωτική, όταν η κοπελιά μου είπε το ποσό κατάλαβα οτι δεν είχε μπει απλή αμόλυβδη στο αμάξι, αλλά v-power. Αμέσως φώναξα μέσα τον υπάλληλο, και του ειπα, "Δεν σου είπα να βάλεις απλή αμόλυβδη? Γιατί έβαλες V-power?" και μου ψέλλισε συγνώμη έκανα λάθος, συγχωρεμένος του λέω, αλλά εγώ δεν πληρώνω v-power, και την πλήρωσα με το έτσι θέλω, σαν απλή αμόλυβδη. Έτσι είναι παιδιά, οι μαλακίες πληρώνονται.

Πλέον οταν με βλέπει ο συγκεκριμένος υπάλληλος, δεν με ρωτάει καν, βουτάει την αντλία της απλής αμόλυβδης, και η μόνη ερώτηση που μου κάνει είναι, "να το γεμίσω?"

Αν τους το κάνουμε όλοι αυτό κανα 2 φορές, θα τις κόψουν τις μαλακίες....

ετσι εγινε και σε εμενα, στην shell στην αχαρνων.

την 1η φορά, μου εβαλε "κατα λαθος" v power, του ειπα δεν πειράζει, και την πλήρωσα.

Την 2η φορά, απλά του πλήρωσα την απλή, ζητώντας του"συγγνώμη" που δε θα χρεωθω εγώ το λάθος του, πήρα την απόδειξή μου και έφυγα!

• Moderators

Επειδη τυχαινει ενα πρατηριο της Shell να ειναι το φθηνοτερο σε ολη τη περιοχη εδω, βαζω κι εγω απο Shell.

Στην αρχη, συνηθισμενος απο άλλα πρατηρια, ελεγα απλα "αμολυβδη". Μια φορα ομως, το ποσο ηταν μεγαλυτερο απο οσο υπολογιζα. Ε εφαγε τα βρισιδια του, ζητησε συγγνωμη, αλλα την πληρωσα κανονικα.

Απο τοτε οταν πηγαινω, λεω ακριβως τα εξης: "ΚαληΧερα σας, θελω 30 ευρω αμολυβδη ΑΠΛΗ". Απο τοτε που το "απλη" μπαινει στο τελος και τονιζεται αναλογα, δεν εχει ξαναϋπαρξει κανενα μα κανενα προβλημα.

Αντιθετως, εγω εχω άλλο προβλημα.

Σονυ και καλα καθε φορα να μου ελεγχουν τα λαδια και το νερο, και ΠΑΝΤΑ να εχω λιγο ειτε λαδι ειτε νερο. Δηλαδη για ποσο ασχετους μας περνανε προκειμενου να πουλησουν τα λαδια ή τα νερα τους;

"Βρε εχει λαδι, πριν 1 μηνα συμπληρωσα"... ΜΠΑΑΑΑΑΑ σε καλο σου!

Απο ενα σημειο και μετα απλα αρνουμαι να ανοιξω καπω.

Εγώ σε toyota corolla κ Hyundai getz αντιμετώπισα πρόβλημα στο πρώτο απο ΑΠ (αλβανικής προελεύσεως) και στο 2ο δύο φορές από Shell.Απο προσωπική εμπειρία σε BP δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.Βάζω μόνο σε συγκεκριμένο πρατήριο της AVIN και της BP. Πιστεύω πως η νοθεία είναι καθαρά θέμα πρατηριούχου. Για τα REVOIL έχω ακούσει κι εγώ κακά λόγια. Κανονικά το κράτος πρέπει να τους κόβει κώλους και να τους αφαιρεί άδειες.Δια παντώς. Αλλά βλέπεις έχουν συνδικάτο που προστατεύει τα λαμόγια.

Περα απο το οτι ειναι αληθεια για το θεμα πρατηριουχου οτι κανει αυτος τη δουλεια θα πρεπει αυτος να εχει 2 και πανω πρατηρια για να το κανει αλλιως οι ιδιοι οι φορτηγατζηδες κανουν την νοθεια πριν μπει στις δεξαμενες το καυσιμο.

Περα απο το οτι ειναι αληθεια για το θεμα πρατηριουχου οτι κανει αυτος τη δουλεια θα πρεπει αυτος να εχει 2 και πανω πρατηρια για να το κανει αλλιως οι ιδιοι οι φορτηγατζηδες κανουν την νοθεια πριν μπει στις δεξαμενες το καυσιμο.

Κόρακας,κοράκου μάτι δε βγάζει....:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...